Şer ittifakı çökmeye mahkumdur

  • GİRİŞ04.05.2018 10:02
  • GÜNCELLEME05.05.2018 09:09

Kimler bu, ‘’Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin’’ diyen gözünü kan, kin ve öfke bürümüş intikam tuğayları? Bunların fikir ve düşünceleri, dünya görüşleri, amaç ve hedefler nedir? Milletin yanındalar mı, yoksa batılı şer güçlerinin yanındalar mı? Ne yapacaklar, ne getirecekler Erdoğandan farklı olarak? Planları proğramları, milletimize vaat ettikleri projeleri nelerdir?  

Bunlar son kullanma tarihi geçmiş bu  bozuk düzeni mi sürdürecekler, yoksa değişim ve çağdaşlaşma adına, refah ve barış adına ülkemize ve milletimize hangi yenilikleri getirecekler ? Kılıçdaroğlu da dahil var mı bunları bir bilen?

 

 

CHP, adı üstünde kurulduğu günden bu yana hep Cumhurla Harp Partisi olarak kalmıştır. Milletin dini, ahlakı, kültürü, geleneği, göreneği, tarihi, medeniyeti, inanç ve hayat tarzıyla savaşmış militarist, darbeci, her tarafı defolu bir partidir.

Antik Yunan mitolojileriyle beslenen, Roma’nın baskıcı düzen ve zalim devlet anlayışıyla kurulan batı medeniyetinin ülkemizdeki temsilcisi ve batının  taşeronu bir partidir.

Yalan tarih ve yanlış temeller üzerinde kurulan bir düzeni ve dünya görüşünü  savunanların ve özleyenlerin merkezidir. Halk adına yola çıkan, halk adına halkın milli ve kutsal değerlerini yok  etmek için milletimizle savaşan mankurtlar partisidir.

Cumhuriyet tarihinde yabancılaşmanın ve yozlaşmanın, inkarın ve küfrün değirmenine su taşıyan dolap beygiri gibi batının ve batılın hesabına çalışan ve savaşan kirli, paslı  ve çirkin bir çekim merkezidir. Bu yüzden miletimizin onu her seçimde sandığa gömmüş, tarih önünde bir ibret sahnesi ve milletin gçzünde bir utanç tablosudur.

İP, MHP’ den ayrılan bir gurup’un alenen, FETÖ’cülerin perde arkasından desteklediği MHP’yi bölmek için ona alternatif olarak piyasaya sürülen daha hiç seçime girmemiş ve boyunun ölçüsünü almamış bir Truva atıdır. Bol keseden atması, kendinden büyük laflar etmesiyle gündem oluşturmaya çalışan tecrübesiz bir çaylak, ayağı yere değmeyen ve İP’lilerin uçurduğu ipsiz bir uçurmadır.

DP, rahmetli Menderesin davasını ve kavgasını sürdürmek iddiasıyla kurulmuş, çapsız ve tabansız insanların daha çocuk doğmadan ana karnında severken öldürdüğü bir partidir.

SP, Milli Nizam, Milli Selamet, Fazilet ve Saadet Partisi olarak Milli Görüş sloğanıyla yola çıkan, 50 yıldır dindarları temsil ettiği bilinen Necmettin Erbakan Hocanın liderliğindeki bir hareketin partisidir. Erbakan hocanın vefatından sonra parti önce M.Kamalak, Şimdi de Temel Karamollaoğlu liderliğinde sağa sola çarpıp kaza üstüne kaza yaparak yürümüyor gibi yürüyor.

Bir gurup arkadaşıyla SP’den ayrılıp AK Partiyi kuran Tayyip Erdoğana karşı olma husunda sınır ve ölçü tanımayan bir kindarlık ve nefretin merkezi haline gelmiş veya getirilmiş, selası çoktan okunmuş bir partidir.

Birçok Saadet Partili nasıl ve hangi dini, milli ve vicdani gerekçelere sığınarak, din düşmanlığından asla taviz vermemiş, her fırsatta Allah ve Rasulüne karşı savaş açmış bu CHP ile nasıl yan yana gelecekler? Her zaman müslümanların karşısına dikilmiş, Erbakan hocaya her türlü maddi ve manevi işkence çektirmiş, haksız yere Milli Görüşün partilerini kapattırmış bir CHP zihniyet ile hangi yüz ve vicdan ile aynı cephede bulunacak bu SP’liler? Batı kuklası şer cephesiyle nasıl milli ve yerli bir duruş sergileyen cumhur ittifakına ve kendi içlerinde yıllarca çalışan Tayyip Erdoğana karşı mücadele edecekler?

Farzedelim ki şer bloku kazandı. CHP’nin istediği bir cumhurbaşkanı seçildi.CHP’nin ağırlıkta olduğu bir yönetim kuruldu. Bu yönetim Tayyip Erdoğandan daha dindar, daha ahlaklı, daha milli ve yerli, daha çok Türkiyeye ve milletimize hizmet mi edecektir?

CHP bir asırdır müslümanlarca denenmiş ve ondan baskı, devlet terörü ve zulümden başka bir şey görülmemiştir. Ey SP’liler! Rahmetli lideriniz Erbakan Hoca ’’Denenmiş denenmez.’’ derdi. Din düşmanlığında ve islam karşıtlığında her zaman en önde olmuş CHP ile neyi denemek istiyorsunuz? Bu şer cephesiyle ittifak etmek size ve bağlı olduğunuz davanıza ne kazandıracak?

SP, bu ittifaktan sonra milletin gözünde,  ‘’Milli Görüş’ü’’ zilli görüş haline getirmiş, davası gitmiş bir mavadır. Davayı mava, milliyi zilli, partiyi put ve akide haline getirenlere yazıklar olsun!

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar4

  • zeki01 5 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel özetlenmiş bu muhalefet gurubu. doğru söze diyecek birşey yok. ağzına ve kalemine sağlık üstad
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan hocam doğru söylemiş ''Denenmiş denenmez.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • remziye 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc cümle müminlerin basiretini açsın.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • güven 5 yıl önce Şikayet Et
    şer ittifakı hangisi?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat