Beka, zeka ve ihanet meselesi

  • GİRİŞ31.05.2019 09:48
  • GÜNCELLEME03.06.2019 08:36

Türkiyedeki her ihanetin, darbenin, darbecinin arkasında milletimizin, tarihimizin, medeniyet ve kültürümüzün düşmanları  olan batılı devletler ve istihbarat örgütleri vardır. Bunlardan sonra yerli şer güçleri gelir.

 

 

Bu şer güçlerin başında da CHP zihniyetinin doğurduğu, büyüttüğü PKK ve onun siyasi kanadı olan BDP vardır. Bunları da; makamına mevkiine, aşiretine, cemaatine, partisine ve liderlerine kul olanlar takip eder.

İstanbul Belediye başkanlığı seçimi iki asırdır batıya ve batı emperyalizmine karşı verilen bir mücadelenin sadece sembolik bir örneğidir.Bu meselede demokrat havalarına girmek, tarafsız rollere bürünmek, inkarcı bir sistemin adaletine ve himmetine sığınmak batının çıkarlarına zagarlık yapmaktan başka bir şey değildir.

 

 

Tanzimat Fermanıyla başlayan, ‘’Batılılaşma ve çağdaşlaşma’’ kamuflajı altında millet adına millete ihanet eden İttihat ve Terakki Hareketinin Osmanlı Devletini 11 yıda dağıtmasıyla sonuçlanan ve daha sonra batılılar tarafından öne çıkarılan sinsi bir zihniyetin adıdır CHP.

Dünyanın hiçbir yerinde bu zihniyet gibi kendi dinini, tarihini, coğrafyasını, milletini, kültürünü ve medeniyetini inkar eden yabancılaşmış başka bir hareket yoktur.

600 yıllık Asya, Avrupa ve Afrikada hakimiyeti kuırmuş, dünyaya adalet nedir göstermiş olan bir imparatorluğun çocukları olduğunu red ve inkar edip köklerinin batıya uzandığını söyleyen kendi özünü inkar eden başka bir köksüz anlayış göremezsiniz dünyada.

Hiçbir devlette ve millette kendi tarihine ve kültürüne, kendi atalarına ve milletine karşı savaşan bizdeki mankurtlar gibi köle bir anlayışa tutsak olmuş başka kuşaklar yoktur bizim tarihimizde. Geçmişin her şeyine sövmek, gelenin her pisliğini, zulmünü ve kötülüğünü övmek beyinleri yıkanmış şuursuzların işidir.

Darbeci despotlar adaleti sadece kendi görüşü ve hayat tarzlarını yaşatmak için isteyen, düşmanlarına özenen, ona aşık olan, onu taklit eden, ona uşaklığı efendilik, kendi medeniyet ve kültürüne karşı olmayı çağdaşlık  sanan bir anlayış ve yaklaşım ancak sömürge tipi eğitim gören ülkelerde yetişen nesillerde raslanır.

Cumhuriyetin kuruluşu ile birlikte Türkiye içinde CHP zihniyeti ve anlayışıyla yetiştirilen  bu kuşaklar ve nesiller zamanla devlet politikası ve ideolojisi haline getirilen kolonyalist bir batı zihniyetin yetiştirdiği nesillerdir..

Bu ideolojik körlüğün bugün de ülkemizde CHP zihniyet olarak yaşadığına şahitiz. Batı medeniyetini referans kaynağı olarak alan, batıyı kıble edinen bu inkarcı anlayış bugün; Egede, Doğu Akdenizde, Kuzey Suriyede Irakta Türkiyeyi kuşatan bir ablukayı göremeyecek körlüktedir. Devlet ve millet olarak verdiğimiz mücadelenin, ‘’Beka Meselesi değil,’’ ‘’Zeka Meselesi’’ olduğunu söyleyecek kadar alçalıp seviyesizleştiğini ibretle görüyoruz.

Bu kökü batıya dayanan ucu ihanete uzanan ithal anlayış daha çok Türkiyenin başını ağrıtmaya devam edecektir. Ta ki, onlara oy verip destekleyen samimi insanlar oyuna geldiklerini, bir mankurtlar ordusuyla beraber olduklarını anlayıncaya kadar...

Beka Meselesinde ‘’Gezi’’ olaylarında olduğu gibi en büyük sorun, Türkiyeyi içeriden vuracak olan gafiler ve cahillerdir. Midesinden düşünen, bağırsaklarından konuşan bu satılmış zihniyetin yetiştirdiği kuşaklar ve nesillerdir Türkiyenin en yumuşak karnıdır. Tehlike dışarıda olduğu kadar içeride, kalemizin içindedir.

Türkiyenin bir zeka sorunu yoktur.Ama, Beka Meselesinden daha acil ve ileri bir ihanetle karşı karşıya olma sorunu vardır. Bu askeri ve sivil darbeler ve darbeciler üreten CHP zihniyetinin kendisidir.

Bunlar; Amerkan düşmanı olup, ABD’ ye uşaklık yapanlar, bunlar; bağımsızlık ve özgürlük iddiasında olup, bağımısızlık ve özgürlük mücadelemize karşı çıkanlardır. Yani; bunlar ihanetin ocağında tüten dumanlardır.

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar4

  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın hiçbir yerinde bu zihniyet gibi kendi dinini, tarihini, coğrafyasını, milletini, kültürünü ve medeniyetini inkar eden yabancılaşmış başka bir hareket yoktur. denilmiş, yanlış denilmiş; neden mi: Çünkü yukarıdaki sayılanlar chp`nin kendi değerleri DEĞİLDİR, Müslüman Türklerindir ki; chp keferenin güdümünde bir ecnebi gürudur, tarih buna şahittir..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Misafir71 4 yıl önce Şikayet Et
    İçimdekileri yazmışsınız ellerinize sağlık gönlü büyük insan.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • İlhan Atar 4 yıl önce Şikayet Et
    chp ancak bu kadar güzel anlatılabilinir.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • tuğlu... 4 yıl önce Şikayet Et
    elinize yüreğinize sağlık... Allah bunlara kıyamete kadar fırsat vermesin inşallah...
    Cevapla Toplam 15 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat