Cemaatin arşivi Kanada'da

  • GİRİŞ28.02.2014 09:59
  • GÜNCELLEME28.02.2014 09:59

MGK açıklamasında, "Ulusal güvenliği tehdit eden yapılanmalar" ifadesine yer verilmesi, hükümetin Gülen cemaatine karşı başlattığı çok yönlü operasyonun bir devlet tavrı haline geldiğinin açıkça ilanı oldu.
DEVLET KARARI'NIN alınması parantezindeki gelişmelere bakalım:
Başbakan Erdoğan'ın kendisinin, Cumhurbaşkanının, bakanların kullandığı kriptolu telefonların dahi dinlendiğini söylemesi bir casusluk faaliyetidir.
17 Aralık Operasyonu: Halkbank, Kürt petrolleri, İran ilişkilerine darbe.
Yani dış destekli bir operasyondur.
25 Aralık Operasyonu:
Türkiye'nin dev yatırımlarını yapan işadamlarına yönelikti. İstanbul'un 3 üncü havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü, Kanal İstanbul'un özellikle Avrupa ülkelerini rahatsız ettiğini düşünürsek, bir casusluk teşebbüsüdür.
1 ve 5 Ocak Tır operasyonları:
Türkiye'nin Suriye politikasına darbe, Türkmenler'e yönelik yardımların kesilmesi, İHH depolarına baskınlar, bir dış operasyondu. Öcalan kasetlerinin dağıtımı, Paris'teki PKK'lıların öldürülmesi birer dış destekli operasyonlardı.
Son bilgi: TÜRK İSTİHBARATI, Başbakan'ı hedef alan tuzak amaçlı montaj kasetlerinin, 7 bin kişinin gizli dinleme kurbanı olduğunun açıklandığı günün gecesinde servise konması üzerine ULUSLARARASI BİR İZ SÜRMESİ gerçekleştirdi. Cemaatin depoladığı konuşmaların 17 Aralık'ta yapıldığı, iki ay saklandıktan sonra da servise konulduğu belirlendi. Adres ise KANADA'ydı. Kanada karargâhında, gizli dinlemelerle elde edilen tüm bilgilerin saklandığı, son ses kayıtlarının burada montajlandığı, Türkiye'ye servisin Kanada üzerinden yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

Kraliçe'nin valileri!

NEDEN KANADA? Kanada'nın merkezi istasyon olması çok manidar.
Bakın İNGİLİZ MİLLETLER TOPLULUĞU yani Commonwealth of Nations geçmişte Britanya Krallığı'nın parçası olan devletler ile sonradan katılmış devletlerin oluşturduğu dev bir koalisyondur.
Büyük Britanya'yı oluşturan toplam 54 ülke vardır. Kanada, Avustralya, Bahama, Barbados, Papua yeni Gine, Malta, Saint Lucia, Hindistan, Singapur, Uganda, Tanzanya, Zambiya, Botsvana, Lesoto, Seyşeller, Mozambik, Kamerun, Srilanka, Maldivler, Mauritus, Kenya gibi ülkeler bu çemberin içindedir. İngilizler'in yönettiği yerlerde, Kraliçe II. Elizabeth'in atadığı genel VALİ, BİR NUMARA'DIR. Kraliçe'ye bağlılık ön plandadır. İngiliz Başbakanları atanacak GENEL VALİLERİ önerir, Kraliçe onaylar. Göstermelik dense de her şeye BUCKİNGHAM karar verir.
Cemaatin emniyet-yargı cuntasının gizli karargâh'ının Kanada olarak belirlenmesi, bir taraftan İngiltere'ye, diğer taraftan Fethullah Gülen'in oturduğu Amerika'nın Pensilvanya'sına iki hattın varlığını gösteriyor.
Böyle bir hat, 17-25 Aralık ve sonrasındaki cemaatin emniyetyargı cuntasının iplerinin bu iki ülkede olduğuna, yapılanların bir küresel odağa bağlı yürüdüğünü ayan beyan ortaya çıkarmaktadır.

Yazının tamamı için tıklayınız

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat