Zihin Kontrol Operasyonları

  • GİRİŞ06.12.2011 09:40
  • GÜNCELLEME06.12.2011 09:40

“Düşünelim ki hali vakti yerinde, zengin, her istediğini alabilen mutlu bir insan var. Ama bu insanı akşamleyin evine geldiği zaman bir huzursuzluk kaplıyor. Bunun sebebi, bu kişinin sahip olduğu imkanlara komşularının sahip olmaması üzerine komşularından gelen zihinsel dalgalardır. Daha önemli bir şey söyleyeyim, sevgisini kaybetmiş toplumlar içerisinde yaşayan insan, orada bulunduğu müddetçe zihni frekansları, sevgi yayınlarını kendiliğinden iptal eder. Toplumdan gelen kavga, huzursuzluk yayınları o kişinin de beynini işgal eder, onu da rahatsız eder. Dolayısıyla gerek bir alet vasıtasıyla, gerek şeytan-manevi etki- vasıtasıyla ve gerekse insan vasıtasıyla dalga hareketlerinden etkilenmek mümkündür.

Her harf ayrı bir frekans yayar. Harfler düşünce haline geldikten sonra, yayın başlar. Yani ben mesela,’akrep’ dedikten, beş harfi bir araya getirdikten sonra yayın haline geçer. Ondan önce yayın yoktur. Mesela ‘A’ harfi bir hiçtir. Herhangi bir şeyi sesli olarak düşünmeden yani sessiz olarak düşündüğünüzde de bir yayın söz konusudur. Bu kanalla düşüncenin tespiti mümkün ama imkansız denecek kadar çok zor bir hadise…”

Bu tespitler Prof. Dr. Haluk Nurbaki’ye ait. Peki bunlar gerçek olabilir mi? Zihin kontrolü ya da beyin yıkama mümkün mü? Bir zamanlar basit bir komplo teorisi olarak görülen zihin kontrolü artık herkesin kabul ettiği bir gerçek. Peki zihin kontrolü niçin yapılıyor ve bunu kullanan güçler ne amaçlıyor?

Zihin kontrolü ya da beyin yıkama insanın beyin hareketlerinin manipüle edilmesi demek. İlk kez Çinçede kullanılan zihin kontrolü Çinlilerin Mao rejimine adapte edilmesi için birtakım beyin yıkama tekniklerinin uygulanmasıyla tartışılmaya başlandı.

Soğuk Savaş döneminde Rus istihbarat örgütü KGB'nin ve Amerikan istihbarat teşkilatı CIA'in sıklıkla başvurduğu bu yöntem uzun zaman inkâr edildi. Ancak 16 Temmuz 1977 tarihinde New York Times Gazetesi'nde şöyle bir haber yayınlandı:  "ABD, insanlığı esir edebilecek görünmez silahlar geliştiriyor". Bu haberden 1 yıl sonra, Arizonalı gazeteci Walter Boward, "Zihin Kontrol Harekatı" adıyla yayınladığı kitabında ciddi iddialarda bulunuyordu:

"CIA tarafından uyuşturucu ilaçlarla yapılan deneyler, ABD hükümetinin uyguladığı çok gizli zihin kontrol projesinin yalnızca bir kısmıdır. Bu deneyler binlerce kişi üzerinde 35 yıl devam etmiştir. Bu araştırmalar; hipnoz tekniği, narkotik-hipnoz, elektronik olarak beyinin uyarılması, ultrasonik mikrodalgalar ve alçak ses frekanslarıyla davranışların etkilenmesi, davranış değişiklikleri terapisidir.

CIA, psikolojik silah stoklarını, psişik silahların değişik tiplerini geliştirmeyi başarmıştır. Bu yöntemlerle, yeni tip bir harbe girişmesi mümkündür. Bu savaşın görünmez muharebe sahası insan zihnidir. Parapsikoloji silahları devletler vatandaşlarını kendi ideolojik ve politik sistemleri içinde tutmak için veya diğer ülke insanlarının zihinlerini etkileyerek değiştirmek ve kendi gayelerine uygun yönlendirmek amacıyla kullanacaklardır.”

Zihin kontrolünde iki yöntem sıklıkla kullanılıyor. Biri "Mançurya Kobayı", diğeri "MK-ULTRA" yöntemi. Mançurya Kobayı insanların fiziksel ihtiyaçlarını azaltarak, dirençlerini kırarak çözülmelerini sağlayan ve Soğuk Savaşı'nda sıklıkla kullanılan bir yöntem.

MK-ULTRA deneğe 75 volttan başlayarak en üst sınıra kadar elektirik akımı verilmesine dayanan bir yöntem. Böylece kişinin direnme ve dayanma noktası ölçülüyor.

Bugüne kadar birçok cinayet ve suikastin arkasında zihin kontrol vakaları olduğu iddia ediliyor. John F. Kennedy'nin katili Lee Harvey Oswald, bir zamanların efsanevi sarışını, film yıldızı Marilyn Monroe, John Lennon'ın katili Mark David Chapman'ın  MK-ULTRA dahil çeşitli zihin kontrol operasyonlarına maruz kaldıkları iddia edilmektedir.

Acaba bu yöntemler Türkiye'de kullanılmış mıdır? Bazı suikast vakaların arkasında zihin kontrol operasyonları var mıdır?

NOT: Bu yazıda Ömer Özkaya’nın Zihin Kontrol Operasyonları kitabından faydalanılmıştır. Ayrıca 7 Aralık Çarşamba, saat 22.15’te ,TVNET’te Komplo Teorisi programında zihin kontrolü, beyin yıkama konularını Ömer Özkaya’yla tartışacağız.

Cem Küçük - Haber 7
twitter.com/cemkucuk55
facebook.com/cemkucuk1

Yorumlar4

  • tankoy oytun 12 yıl önce Şikayet Et
    mecnun.... arkadaşınız asla bir mecnun değildir... böyle bir kontrol varsa bu mana alemi konularına girdiği için herşey bizim elimizdedir. ancak amerika 30lu 40lı yıllarda lcd diye bir ilaç buldu. ilk olarak bunu bulan kişi kendi üzerinde denedi ve yüksek bir apartmandan aşağı attı kendini... aklı sıra bir adımda inerim sanıyordu. bir adımda aya çıkacağını sanıyordu. az doz da olsa bir etkisi olur herhalde.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    ZİHİN KONTROLÜ..Ve -Beyne gelen dalgalar-..-1. -Alemlerin Rabbi Allah dilemedikçe sizler bir şey dileyemezsiniz.-Tekvir-29)Şimdi kendisinin müstakil düşündüğünü sanan aklı evvellere sormak lazımdır.Ey Kardeş!Mahiyetini bilmediğin halde:-Kafandaki beyini,içindeki kalbi çalıştıran kimdir?-Şurasıda var.İnsanın görevi hayır ve güzel işlerle meşgul olup duygu ve düşüncelerini o yöne sevketmeye gayret.Kötü ve pis şeylerden uzak durarak duygu ve düşüncelerini kötülüklerle meşgul etmemek için gayrettir.Bunun için kendisine her gün -ayetel kürsi ve felak/nas surelerini(sığınma sureleri) okumalarını tavsiye ederim.Beyne gelen dalgalar nerden geliyor dersiniz?Peki!Cebinizdeki telefona gelen elektro manyetik dalgalar?Bunun gibi hayır sahiplerinin etki alanındaysanız onlardan etkilenecek ve hayra yönelmeye fırsat bulacaksınız.Şer işlerle uğraşanların,şer dalgalarının/şeytanın ve piyonlarının etki alanındaysanız şerre kaymanız kolaylaşacakr.Unutmayın!SAHABE peygamber(as)ın yanındayken meleklerle el ele tutuşacak gibi hissettikleri.VesSelam
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 12 yıl önce Şikayet Et
    bizim 'melmeket'te de... yapılıyormu bu zihin kontrolü.. Ne diyorsunuz Sayın Yazar.
    Cevapla
  • mete bilge 12 yıl önce Şikayet Et
    EN BÜYÜK ZİHİN KONTROL ARACI MEDYADIR. Ne yazık ki isteyerek yada istemeyerek de köşe yazarları da zihin kontol aracının bir parçaları.Bir konun devamlı yazılması yada belli bir partiye, çevreye yüklenilmesi yada o partinin övülmesi aslında hep zihin kontroludur. çünkü insana, bireye, seçmene! seçim hakkı kulanaak düşünce aralığı bırakmadan, kendi düşüncelerini empoze ederler. Seçmen birey bu enjekte edilen düşünceleri bir süre sonra kendi düşünceleri sanar ve sahiplenir. Çok şükür olaylara, çevreye, eşyaya başkasının bak dediği yerden bakmayanlardanız. Ayeti kerime de der ya vesvese yani şeytan ve insanların başvurduğu yöntem. işte vesvesenin bir şeklidir zihin kontrolü...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat