İşte FETÖ’nün yeni umudu

  • GİRİŞ22.03.2019 10:56
  • GÜNCELLEME22.03.2019 10:56

Para çok, arkalarındaki destek sağlam ve en önemlisi efendileri verdiği görevi henüz sonlandırmadı. ABD ve Avrupa’da cirit atıyorlar. Türkiye düşmanı ve aleyhtarı kim varsa işbirliği yapıyorlar. Dışarıdan bize yönelik atışı sürdürüyorlar…

İçlerinde Ekrem Dumanlı diye bir adam var. Ahlâksızın önde gideni. Fetullah’ın en güvendiği isimlerden biriydi. FETÖ adına organizasyonlar yaptı. Kumpaslar kurdu, masum insanların hayatlarını mahvetti. Başında bulunduğu Zaman Gazetesi’nde Pensilvanya ne dediyse onu yazdı. Gülen’in emir eri gibi davrandı.

Maalesef elimizden kaçırdık O’nu…

Amerika’ya hocasının yanına sıvıştı. Türkiye’ye yönelik kin ve nefreti iyice arttı. Fırsat buldukça bu tarafa doğru saldırıyor.

2015’te FETÖ’nün Kanal Türk televizyonunda izlemiştim O’nu. Erdoğan’a kin ve nefretle doluydu. Esip gürlüyordu. “Gidecek kardeşim” diyordu:

-Ya adam gibi gider ya da gitmek zorunda kalır.

Ardından 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi geldi. Ama planları tutmadı. Ne Erdoğan gitti, ne de FETÖ’cü darbeciler Türkiye’yi ele geçirebildi. Ekrem Dumanlı’nın hevesi kursağında kaldığı gibi, ülkeyi terk etmek zorunda kaldı.

Seçim öncesi ise saklandığı delikten demokrasi maskesi ile yeniden ortaya çıktı…

Bir kaset hazırlayıp, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener ve Mansur Yavaşgüzellemeleri yaptı. “Demokrasi” ve “milli irade” gibi ifadeler kullandı. Dünün darbe çağrıcısı, bugünün demokratı oldu. Devlet Bahçeli’ye yüklendi. Erdoğan’a da “Arkadaş düş yakamızdan. Bu zulüm dönemi bir an önce bitsin; defolup gitsin” ifadeleri ile saldırdı.

Yandaşlarını Cumhur İttifakı’na karşı oy kullanmaya çağırdı. “Bütün umut buraya kilitlenmiştir”dedi. FETÖ’nün, CHP, İyi Parti, HDP ve SP işbirliğine “umut bağladığını” ve bunun için “destek verdiğini” net bir dille ortaya koydu.

Sözün bittiği yerdir burası!

Dış güçlerin maşası olduğu tartışılmayacak biçimde ortaya çıkan, bu ülkede darbe yapıp milleti esir almaya çalışan FETÖ terör örgütü, Millet İttifakı için oy istiyor. “Umutlar buraya kilitlendi”mesajı ile seçimi kendisi için bir var oluş mücadelesi olarak gördüğünü ortaya koyuyor!

Şimdi anlaşıldı mı bu seçimlerin niye “Beka Meselesi” olduğu?

***

Ekrem Dumanlı ABD’den, Can Dündar ile Türkiye düşmanı diğer kaçaklar Almanya’dan saldırıyor.

Sezai Temelli, “Kürdistan”dan bahsediyor.

Türkiye’de hendekler kazıp, “özyönetim” naraları ile başkaldıran PKK baronları, seçimi “Erdoğan’dan kurtulmak için fırsat” olarak değerlendiriyor.

Bu ülkenin İçişleri Bakanı, Millet İttifakı’nın lokomotifi olan CHP’nin listelerinde 300 PKK yanlısı isim bulunduğunu açıklıyor.

Batıdaki Türk ve İslam düşmanlarının “Erdoğan gitmeli” diye yaptıkları açıklamalar da cabası.

Buna rağmen, birileri “Geçmişte çok sıkı ülkücü ve vatanseverdi, şöyle uçar, böyle kaçardı”türünden sözlerle Millet İttifakı içinde yer alan bazı adayları millete kakalamaya çalışıyor.

Hadi oradan!..

Türkiye düşmanı batılı güçlerin desteklediği, Kürdistan sevdalıları ve FETÖ’nün yol arkadaşlarından vatansever mi olur?

AKŞAM GAZETESİ

Yorumlar30

  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye düşmanlarını Allah ıslah etsin inşallah
    Cevapla
  • ekrem 5 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun hainler.yaziklarolsun. Allah hainlere fırsat vermesin
    Cevapla
  • Selahattin tekindal 5 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler çok güzel bir yazı. Herkes okumalı.
    Cevapla
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Üstadım kaleminize , yüreğimize sağlık . Belediye ve kurumlarda , vatandaşı Çan’ından bezdiren , küstüren bir takım personel , Ak Parti ye kaybettirdi . Özellikle Üsküdar alarm veriyor .
    Cevapla
  • latif 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bunlari biz biliyor ve görüyoruz da ama hala bu adi herifin dediklerini diyenler var.Kendilerini okadar inandirmislarki hayretler icindeyim Ben almanya dayim ve burda gercekten coklar 15 temmuzdan sonra pek sesleri cikmiyordu gene azmaya basladilar
    Cevapla Toplam 15 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat