Katil İsrail ve ABD’ye Karşı İslam Âleminin Durumu

  • GİRİŞ16.05.2018 09:55
  • GÜNCELLEME22.05.2018 10:05

Allah aşkına İslam âlemi olarak şu halimize bakar mıyız?

Bugün Ramazan ayının birinci günü! Rahmet ve bereket ayının ilk günü! Ve biz Müslüman ülkelerin, halklarının hali nedir böyle!

 

 

Amerika destekli katil İsrail Filistin’de kan döküyor, Türkiye dışında, neredeyse Müslümanıyla, kâfiriyle bütün dünya seyrediyor.

Rabbim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizle birlikte katliamlara duyarsız kalmayan insanımızın her ferdinden Allah razı olsun.

Hamdolsun diri ve canlı bir Müslüman ülke olarak Türkiye’miz var ve başımızda da bütün iç-dış düşmanlara karşı göğüs geren bir liderimiz var.

Hiç olmazsa iki İslam ülkesi ve halkı da bizim kadar duyarlı olabilseler, şeytanın veletleri İsrail de Amerika da dize gelir.

Lakin gelin görün ki, ıkına sıkıla, utanma belasına sadece kınıyorlar. Lütfenle ve bin bir nazla sadece toplanıp dağılıyorlar.

………………

İslam’ın kilidi Türkiye’miz de olmasa halimiz nice olur!

Dün tüm ülkemizin camilerinde salalar okundu, öğle namazına müteakiben de gıyabi cenaze namazı kılındı.

İstanbul/Yenikapı ve Diyarbakır başta olmak üzere çeşitli illerimizde de İsrail ve ABD’yi lanetleyen mitingler yapılacak.

Gerçi diyeceksiniz ki, “ABD ve İsrail’e boynunu kaptırmamış kaç Müslüman ülke var?” Haklısınız!

Bizim dışımızdaki İslam ülkelerinin hemen hepsinin bir şekilde ABD ve İsrail’e karşı boynu bükük ve eğri maalesef.

Şükürler olsun hem hükümetiyle hem halkıyla, “lanetli İsrail ve ABD’ye” karşı her türlü tavır koyabilen ve Filistin halkına en güçlü desteği verebilen biz varız.

………………..

Haçlı Batılının ezeli ve ebedi en büyük düşmanı İslam’dır ve Müslümanlardır. Bir kere İslam ülkelerinin bu hakikati anlamaları ve kabul etmeleri gerekiyor.

Haçlı Batılının Müslüman halklara yaptığı ihanetlerin başında, Müslümanları kendi tarihlerine düşman etmek olmuştur.

Müslümanlar da bu düşmanlığı dostça kabul etmişlerdir. Oysa milletlerin geleceği tarihleriyle kurulur.

İsrail, İslam coğrafyasının içerisine lanetlenmiş olarak girdiler ve lanetliklerini bütün bir İslam dünyasına bulaştırdılar.

Irak, Suriye, Ürdün, Lübnan ve Filistin’in tarihi, İsrail’in kuruluşundan asırlar ötesine dayanmaktadır ama bölgede İsrail zulmünden hepsi de çekmektedir.

Türkiye’den başka kaç Müslüman ülke bu gerçeğin farkındadır ve bu hususta, laftan başka bir icraatları var mıdır bilmiyorum.

………………….

Tabi bu arada halkı duyarlı ama “kadavra ve zihinleri itibariyle dünyaya açık, ahirete kapalı yöneticileri” yüzünden, o halklar da çaresizlikten ve millet-devlet olarak bütünleşemedikleri için bir şey yapamamaktan dolayı çok yalnızlar.

Bu çaresizlik de başlı başına bir zulümdür. Geçmişte biz de böyle durumları yaşadık. İsrail yahut ABD’den değil, bizzat içimizdeki ABD ve İsrailcilerden.

Ezcümle:

Trump ve Netanyahu, insanlığın en büyük katilleridir. 

Yeniakit

Yorumlar2

  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir?Eyvallah...Noktasına virgülüne kadar katılıyorum.Allah tüm müslümanları bu gaflet uykusundan uyandırsın inşallah...
    Cevapla
  • asi ihtiyar 5 yıl önce Şikayet Et
    Araplarin buyuk cogunlugu israilogullarinin musluman versiyonudur. İslam onlara ait bir dindir kafalarinca... Halifelik Türkler ce gaspedilmistir kafasini yasiyorlar, yasatiyorlar.! Allah CC. Boş yere hilafeti bunlardan almadi....! Bunlardan mücadele beklemek saflık olur. Onlar kafirle bir olup hilafeti yiktilar, biz mazlumlarla tekrar kaldiracagiz insallah.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat