BAE’li Muhammed b. Zaid!

  • GİRİŞ31.12.2019 10:52
  • GÜNCELLEME31.12.2019 11:04

Muhammed bin Zaid en-Nahyan. BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) Veliaht Prensi. Ortadoğu’nun terör baronu. Suudi Veliaht Muhammed bin Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinde, bu da Somali’de 81 kişinin öldüğü terör saldırısında suçüstü yakalandı!

 

 

Coğrafyanın her köşesinde Türkiye ile savaşan, Türkiye karşıtı bütün terör örgütlerini besleyen, örtülü operasyonlara ve suikastlara girişen, kara para ve terör trafiğini ve Muhammed Dahlan gibi kiralık katiller ve çetelerini yöneten isim.

KATLİAM EMRİNİ BAE VELİAHTI MUHAMMED BİN ZAİD VERDİ..

 

 

Cumartesi günü Somali’nin başkenti Mogadişu’da vahşi bir katliama daha imza attı. Sabah saatlerinde patlatılan bombalı araç, iki Türk, çoğu öğrenci ve polis 81 kişinin ölümüne yol açtı.

Saldırıdan önce BAE heyeti ile Somali yönetimi arasında bir görüşme oldu. Somali’ye “Türkiye ile ilişkilerini kes” dendi. Kabul edilmedi. Sonra bu saldırı yapıldı. Emir’in teröristleri hem Somali yönetiminden hem Türkiye’den intikam alıyordu.

Bugünlerde Libya’daki terör saldırılarını, Hafter Törer Örgütü’nü yöneten isim Muhammed bin Zaid’dir. Mısır cunta lideri Sisi ile birlikte bütün kara, hava güçleriyle bu ülkede meşru yönetimi devirmeye çalışıyorlar. Sudan’dan ve Afrika’nın birçok ülkesinden paralı askerleri, terör örgütlerini bu ülkeye taşıyorlar.

ORTADOĞU’NUN TERÖR TRAFİĞİ ONA BAĞLIDIR..TÜRKİYE’DE BİR YERLERİ FONLAR, PİS İŞLERİ YAPAR..

Yemen’de binlerce insanın hayatına mal olan iç savaşın arkasındaki isim Muhammed bin Zaid’dir. Suriye’de katliamların büyük çoğunluğunun arkasında onun ismi vardır. Bugünlerde Somali’de terör örgütlerine talimat veren bu adam daha önce de Suriye’de DEAŞ’ı yönetiyordu.

Ortadoğu’nun terör trafiği ona bağlıdır. Bütün pis işlerin altında onun imzası çıkar. Savaş suçu, insanlık suçu umurunda bile değildir. ABD ve İsrail istihbaratının taşeron işlerini yapar.

15 Temmuz saldırıları dâhil Türkiye içinde operasyonlara girişir. Belli kanallardan belli çevreleri fonlar. İngiltere, ABD, Kanada üzerinden Türkiye içinde örgütlere ve muhalif çevrelere para akıtır. Aklı sıra Erdoğan’ı devirmeihalesini de almıştır.

TÜRKİYE’Yİ HEDEF ALAN BİR TERÖR SALDIRISI OLURSA SENİ SORUMLU TUTACAĞIZ!

Önümüzdeki günlerde Türkiye’yi hedef alacak herhangi bir suikast ya da terör saldırısından doğrudan Muhammed bin Zaid sorumlu tutulacaktır. Bunu burada açıkça ilân ediyorum, hangi örgüt yaparsa yapsın her türlü saldırıdan onu sorumlu tutacağız.

Somali’de verdiği terör talimatı ile aynı anda PKK, YPG ve DEAŞ’a da talimatlar, Türkiye’ye saldırı emri de vermiştir. Muhammed bin Zaid’in bağlantılarına, gündemine, ilişkilerine, yürüttüğü terör trafiğine, Türkiye ile hesaplaşmasına bakarak söylüyorum bunu.

SAVAŞ SUÇLUSU İLÂN EDİLMELİ

Eğer böyle bir durum olursa, Türkiye’nin; resmi olarak, uluslararası alanda bu kişinin terör suçu ve savaş suçları ile suçlanıp yargılanması yönünde bir kampanya başlatma hakkı vardır.

Bunun için de yeterli malzeme var.

Çünkü bu adam Türkiye’ye şunu diyor: Eğer Libya’ya asker gönderirseniz sizi teröre boğarım! Türkiye böyle bir şantaja boyun eğecek ülke değil. Bakalım kim kimi boğacak!

LİBYA TEZKERESİ ÖNCESİ, “AKDENİZ’DE SIKIŞTIR, ANADOLU’DA VUR” PLÂNI YAPILIYOR!

Bütün bunlar, Libya’ya asker gönderme tezkeresinin hemen öncesinde oluyor. Yemen, Suriye savaşları ve Sudan darbesinden sonra Libya’da bir terör örgütü üzerinden cephe açtılar.

Türkiye-Libya anlaşmasını boşa çıkarmaya, Türkiye ile yakın ilişkisi olan bütün ülkeleri cezalandırmaya, ülkemizi coğrafyada tecrit etmeye, Anadolu’ya sıkıştırmaya çalışıyorlar.

Terör Koridoru’ndan sonra Akdeniz’deki büyük hesaplaşma tam da budur. Türkiye’yi Anadolu’ya sıkıştır, orada vur hesabıdır.

BAE, Mısır, S. Arabistan ve bilinen terör örgütleri bu amaç için ortak hareket etmektedir. Çünkü patronları aynıdır. Çünkü efendileri bunlar üzerinden Türkiye’yi vurmaktadır. Bu çerçevede PKK’ya, BAE’ye, DEAŞ’a, S. Arabistan’a aynı rol yüklenmiştir.

CHP, İYİ PARTİ, SAADET PARTİSİ: TÜRKİYE DUYARLILIĞINIZ NEREDE?

Peki, içeridekilere ne oluyor? CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi bu haritayı, bu kuşatmayı, bu Türkiye’yi durdurma hesaplarını okuyamıyor mu? Okuyamıyorlarsa çok yazık. Okuyorlarsa neden Türkiye karşıtı cephe ile aynı yerde bulunuyorlar?

Hiçbir ülke, sınırının sıfır noktasında savunma hattı kuramaz. Eğer siz, savunmanızı sıfır noktasında kurarsanız o savaş Ankara’ya gelir, Anadolu’nun merkezinde kendinizi savunmaya mecbur kalırsınız.

“Libya’da ne işimiz var” diyenler aslında Türkiye’yi savunmasız bırakmaya dönük çokuluslu hesapların içerideki pazarlamasını yapıyorlar. CHP’nin vatanseverleri, İYİ Parti’nin milliyetçileri, Saadet’in muhafazakârları, Türkiye duyarlılığınız nerede?

GERİ ÇEKİLİRSEK ÖLÜRÜZ. BU PARTİLER ÜSTÜ BİR MESELEDİR.

Fırat Kalkanı, Afrin Operasyonu, Barış Pınarı Harekâtı; Kıbrıs Barış Harekâtı kadar önemli müdahalelerdi. Bir Türkiye savunmasıydı. Türkiye, İran sınırından Akdeniz’e uzanan çokuluslu haritayı başlarına çaldı.

Şimdi benzerini Akdeniz’de yapıyorlar. Bu, çok daha büyük bir saldırı girişimi. Mülteci mezarlığına döndürdükleri Akdeniz’e bizi de gömmeye çalışıyorlar. Hiçbir ülke, göz göre göre üzerine gelen böyle bir saldırıda geri çekilmez. Çekilemez. Çekilirse ölür!

Bu, milli bir meseledir. Partiler üstü bir meseledir. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun tezkere karşıtı cephe oluşturmak için İYİ Parti ve Saadet Partisi ile görüşmesi milli eksenin karşısında bir duruştur.

CUNTACI SİSİ İLE, TERÖR BARONU BAE’Lİ EMİR’LE, SUUDİ REJİMİYLE, HAFTER’LE AYNI CEPHEDE YER ALDINIZ!

Şu haliyle, bugünkü pozisyonla, Türkiye’nin muhalefeti Mısır cuntasının başı Sisi ile, BAE’nin terör baronu Muhammed bin Zaid’le, S. Arabistan’la, Libya’nın terör baronu Hafter’le aynı yerdir.

O eksen hem DEAŞ’ı hem de PKK’yı besliyor. O eksen cumartesi günü Somali’de 81 kişiyi katleden saldırganları besliyor. Şimdi soralım: Sizi o eksenle aynı yerde tutan hangi güçtür? Hiçbir süslü cümle, hiçbir hamasi gerekçe, hiçbir kamuoyu yönlendirmesi bu gerçeğin üstünü örtemez.

BİRİLERİ “CEPHE”Yİ İÇERİDE KURUYOR. PEKİ SİZİ O CEPHEYE YERLEŞTİREN KİM?

Bunun adı şudur: Birileri “Cephe”yi içeride kuruyor. “Türkiye Ekseni”ne karşı içeride bir “eksen” inşa ediyor. Terör koridoruyla vuramayanlar, Akdeniz’de vuramayanlar içeriden vuruyor.

Sizi BAE’nin terör baronu Muhammed bin Zaid’le aynı cepheye sokanlar kimler! Bu ülkeyi sevenlerin, bu ülke için titreyenlerin bunu hakkıyla sorgulaması gerekir.

Kimseyi suçlama derdinde değilim. Ama Akdeniz’de oluşan güçler dengesine bir bakın. Allah aşkına bir bakın. Siz hangi ittifakın içindesiniz? Türkiye nerede, siz neredesiniz?

Yenişafak

Yorumlar14

  • Necmettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten istiklal mücadelesi veriyoruz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sabri esen 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru olduğunu kesin ve net diyorum oyle de dusunuyorum
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsmail hh sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet dünya terörle yönetiliyor...bu olanlar bunun sonuçlarıdır...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • feylozof 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz bunları ggörüyor ve bu vatan düşmanlarının yanında saftutanlarıda iyi tanıyoruz. vakit birlik olma vaktidir
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • ayrancı 4 yıl önce Şikayet Et
    İçeridekiler dışarıdakilerden çook daha tehlikeli
    Cevapla Toplam 11 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat