Mavi gökyüzünü ona dar etmişler

....

  • GİRİŞ06.10.2019 09:41
  • GÜNCELLEME06.10.2019 10:36

Dünyanızda 12 yaşında bir çocuğun yaşayabileceği 1 metrekare yer bırakmadınız ya, yıkılsın ulan sizin o dünyanız. Alın yaşayın ulan her yerinde. Belki o çocuğun yediği iki lokma yemek engeldir sizin olmaz olası rızkınıza. Doldurun olmaz olası göbeklerinizi o çocuğa çok gördüğünüz lokmalarla.

 

 

Dünyanızda 12 yaşında bir çocuğun yaşayabileceği 1 metrekare yer bırakmadınız ya, yıkılsın ulan sizin o dünyanız. O çocuğun kendini asmak için yanında götürdüğü ip dolansın boynunuza.

Çocuklarınızın yanında gece gündüz hiç durmadan “mülteciler, Suriyeliler, Araplar, göçmenler” diye söze girişen zehirli dilleriniz öldürdü Vail’i. 12 yaşındaydı. Kendini astı. Birazcık insanlığınız kaldıysa, kaldıysa biraz vicdanınız yaşayamazsınız bu acıyla. Yaşamamalısınız. Zihinlerini iğdiş edip 12 yaşında bir kuzuya düşman ettiğiniz çocuklarınızı geride bırakıp, Vail’in kendini astığı iple asın kendinizi birazcık onurunuz, şerefiniz, haysiyetiniz varsa. Ve merak etmeyin. Biz sizin çocuklarınıza öğretiriz aynı göğün altında dileyen herkesin nefes alıp verme hakkı olduğunu.

 

 

Alınmıyor musun üstüne? Vail’i hayata senin dikenli dilin, zehirli zihnin küstürdü. Senin insanlığa düşman olarak yetiştirdiğin çocukların mavi gökyüzünü dar ettiler Vail’e. “Sineklerin Tanrısı” oldu çocuklarınız. Sadece Vail’i değil, çocuklarınızı da öldürdünüz. Henüz farkında değilsiniz sadece.

12 yaşında... Sadece 12 yaşında bir çocuk yer bulamadı dünyanızda. Öğretmeniyle, öğrencesiyle, velisiyle, vekiliyle, siyasetçisiyle üzerine üzerine geldiniz yavrucağın. O da gitti, önce mezarlarınıza tükürüp ardından mezarlarınızın kapısında kendini astı. Kendini astı ulan. Sizin olmaz olası insan düşmanlığınız yüzünden 12 yaşında bir çocuk, 12 yaşında bir Suriyeli, 12 yaşında bir insan kendini astı.

Vail’i sen öldürdün. Arapça tabelaya tahammül edemeyen, çocuklarının bir mülteci ile aynı sınıfta okumasına tahammül edemeyen, kendisine benzemeyen kimseye tahammül edemeyen sen, o çocuğun kendisini astığı ipi ilmek ilmek ördün ellerinle.

Sevin ulan şimdi. Sevin ulan köpek. Türkiye’den bir mülteci eksildi işte. Sevinsene. Çok zengin olursun bir mülteci çocuk eksilince ülkenden. Sevinsene. Sana daha çok yaşayacak yer kalır. Sevinsene. Sana girecek daha çok deniz, yürüyecek daha çok orman, gezecek daha çok AVM kalır. Sevinsene. Sevinsene lan köpek. “Bir mülteci çocuk kendini astı, çok mutluyum” diye tweet atsana. “Bir mülteci çocuğu öldürdüm” diye facebookuna yazsana.

Bilmiyorsan söyleyeyim. “Sineklerin Tanrısı” olacak senin yetiştirdiğin çocuklar. Bilmiyorsan söyleyeyim. Senin yetiştirdiğin çocuklar, Vail’i öldürdükleri gibi önünde sonunda seni de öldürecekler. O gün geldiğinde sadece ben imdadına yetişmeye, seni kurtarmaya çalışacağım.

O gün gelene kadar, favori faşistlerinden birini seçip favla, RT et. O gün gelene kadar, 12 yaşında çocuklara mavi gökyüzünü dar etmeye devam et. O gün gelene kadar kal ulan mezbelende. Çürü. Hayvanlaş hatta. Gidip, bu dünyada bulduğu tek yeri, o bir metrekare mezarını da talan et Vail’in. Sonra da şununla övün: “Ülkemi mülteci istilasından korudum.”

Vail’in kendisine yaşayabileceği 1 metrekare yer bulamadığı ülkeye “ülke” diyebiliyorsan o da senin kendi öküzlüğün ulan. Kendi köpekliğin.

YENİ ŞAFAK GAZETESİ

Yorumlar3

  • Vurucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhamet etmeyene merhamet edilmez buyurdu fahri kainat efendimiz, vicdanların topluca intihar ettiği yerde bir vail ölmüş, çok mu? İstikamet varlığa olguya oluşata evrene dünya ve içindeki tüm mevcudata bir gaye ve mikyas çizmiş Dini Mübini İslam olmadıkça bu kötülük alçaklık yaşanacak, taki rotayı düzeltip canavarlıktan insanlığa terfi edene dek...
    Cevapla
  • yolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevinin Allah'ın arzını 12 yaşında ki bir yavrudan kıskananlar. İnsanları üzerine üzerine kışkırtanlar. Sevinin ulan sevinin!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • vicdanım rahat 4 yıl önce Şikayet Et
    hiçbirzaman onlara kötü bakan tarafta olmadım.evet bazı olumsuz davranışları belki olabilir.biz melekmiyiz.yere tüküren bizden değil.orasını burasını kaşıyan bizler değiliz değil mi.tem otoyolunu kesip araçlardan inen ve müzikle eğlendiğini sanan biz değilmiyiz.bir iki ay önce avrupada otobanda araçlarından inip oyun oynayan kimlerdi sanıyorsunuz.çok şey varda yazacak neyse.bazı insanlar faşistliğin dibine vurmuş.sorsan ne alaka derler.elimden geldiğnce mültecilere yardımcı olmaya çalıştım.olacağım da.bu insanlar 40-50 yıl sonra bizlerden daha vatansever olacaklar.bu ülkeye sonradan göçen boşnaklar,arnavutlar,çerkesler vs bakın.bu arada öz be öz oğuz türküyüm.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat