Yine terör yine alçaklık!

  • GİRİŞ02.01.2017 07:30
  • GÜNCELLEME03.01.2017 07:46

Millet olarak çok önemli bir badireden geçiyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sıklıkla ifade ettiği gibi bir milli seferberlik durumuyla karşı karşıyayız. Kurtuluş savaşından beri belki de ilk kez bu kadar girift, çetrefilli ve spesifik terör saldırılarıyla karşı karşıyayız.

1071 Malazgirt savaşında Diyojeni, 1453 yılında Bizanslı Konstantin”i Çanakkale’de ve Kurtuluş savaşında Bizans’ı mükerrer sayıda mağlup eden Türk aklı ve Türk gücü uzun zamandır hiç olmadığı kadar doruk noktasına ulaştı. 

Tam dört yıldır çeşitli toplumsal meselelerle oyalanan, gücü zayıflatılmaya çalışılan, içeride alçakça, canice ve acımasızca özellikle masum insanları hedef alan terör eylemlerini asla bireysel ve menfur hadiseler olarak görmüyoruz.

Türk Milleti, bunca terör hadisesinin nereden planlandığını, niçin yapıldığını, neyi amaçladığını ve nihai hedefinin ne olduğunu biliyor. Büyük Türk milleti her şeyin farkında, iri ve diri bir şekilde tek vücut olarak bu hayâsızca akına dur deme kudretinde ve emelindedir.

Bu hayâsızca akını büyük Türk Milleti basiretiyle ve ferasetiyle bitirecektir. Alçak terör örgütleri, bu asil milletin bu kahpece tuzaklara rağbet edip devletinden ve milletinden yüz çevireceklerini sanmasınlar.

Bu milleti başka milletlerle karıştırmasınlar.

Ne sağ- sol, ne alevi- Sünni, ne Türk-Kürt kavgası olur bu ülkede!

Bu ülkedeki kardeşliğimiz bin yıl önce tesis edildi ve bugüne kadar aramıza çokça fitne fücur, nefret tohumu ekenler oldu lakin hep basiretimiz ve ferasetimiz galebe çaldı.

Biz Türkiye’de yaşayan herkes büyük Türk milletiyiz. BİR ve BÜTÜN’ üz!

Bin üç yüz yıl önce Orhun Abidelerinde haykıran Bilge Kağan’ın kutlu sözleri hala kulağımızda ve hala bu sözleri tekrarlamadayız:

Ey Türk Milleti,  

Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer yarılmadıkça senin ilini senin töreni kim bozabilir?”

İşte biz bunun bilincinde olan bir milletiz.

Bu kadar aşağılık terör faaliyetini kurgulayanlar bilmelidir ki bu coğrafyada biz hiçbir millete benzemeyiz. Biz ta Attila’dan, Oğuz Kağan’dan, Alparslan’dan, Fatih’ten, Sultan Süleyman’dan, Abdülhamit Han’dan, Mustafa Kemal’den, Recep Tayyip Erdoğan’a kadar bunca saldırıya, bunca sefere maruz kalmış bir milletiz ki hiç birinde kimselere eyvallah dememişiz!

Beyhude mesai harcıyor bunca sefil güruh!

Bu büyük millet devasa Haçlı seferlerine diz çökmemişken, yedi düvele meydan okumuşken,  bu alçak, namert, sefil, kemik yalayıcısı nankör ve meczup terör budalalarına mı diz çökecek? Kaldı ki biz devletlerle savaşırız,  bunlar gibi alçak örgütleri muhatap dahi almaz bulduğumuz yerde sinek gibi ezer geçeriz!

Bütün dünya bilsin ki…

Bu millet, FETÖ, DAEŞ, HDPKK demeden bu bit torbalarının tümünü bir kaşık suda boğacaktır. Bu alçaklar ne yaparlarsa yapsınlar bizim için bit torbası olmaktan öteye geçemeyecekler!

Bu aziz vatanı bütün dünya bir araya gelse asla bölemeyecek ve kardeşi kardeşe düşüremeyecektir. Bu millet denklemi çözmüş, bütün hakikati tüm yalınlığıyla görmüştür.

Suriye, Irak, Mısır, Libya gibi ülkeleri yutan emperyalist güçlerin gözden kaçırdığı bir şey var. O da Türk Milleti gibi beş bin yıllık bir mazisi olan, İslam’ı seçtiğinden beri İslam’ın bayraktarlığını yapan, genetiğinde “vatan, millet, bayrak, din” gibi kutsal mefkûresi olan savaşçı ve cesur Türk milletinin diğer milletlere asla benzemediği gerçeğidir…

Vatanın bu zor zamanları bu milletin azim ve kararlılığıyla aydınlık ve huzur dolu zamanlara evrilecektir, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmaya! Herkes bilsin ki bu aziz vatanı canımızı verir yine düşmana teslim etmeyiz! Hadise millet için bu kadar basittir!

 

Meryem Aybike Sinan-Haber7

meryemaybike@gmail.com

Twitter:@aybikesinan

 

 

 

 

Yorumlar3

  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey daha eklemek istiyorum; özellikle taksici kardeşlerimiz çok uyanık olması gerekiyor. Gerekirse güvenlik güçlerimiz, taksi duraklarına ulaşarak bilgi, broşür vb. uyarıcı ve eğitici yardım yapabilir, en önemlisi taksi şoförleri ile polis-jandarma arasında telefonla iletişim sistemi yurt çapında uygulanabilir. Biz bu namussuz,alçak teröründe de Evvel Allah üstesinden geliriz...
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Milletin duygudaşlığını zenginleştiren yazınıza teşekkür. Belki faydası olur: 1. Televizyonlardaki diziler,programlar toplumsal fayda ve zarar bakımından suretle gözden geçirilmeli. 2. Terör haberleri küçültülerek, suçluların yakalanmalarına yardım dışında fotoğrafsız verilmeli. 3. Güvenlik güçlerinin istihbarat paylaşımının hızlı ve etkin olması için, mevzuat,teşkilat gözden geçirilmeli.4. Hudut kapılarında, hava ve deniz limanlarında yolcular görsel kayıt altına alınmalı; uzman görevlilerce çıplak gözle, şüpheli kişiler izlenmeli.(Bu görevlilerin işi sadece bu olmalı) 5. Önemli yerlerde,tek kişi değil, birbirini görecek kadar yakın ama yan yana olmayan en az iki görevli olmalı(Biri sivil)
    Cevapla
  • Sema 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğinize, kaleminize sağlık. Duygu ve düşüncelerimizin tercümanlığını yaptınız.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat