Cinsel tarih sizin olsun Pelin!

  • GİRİŞ15.02.2013 09:33
  • GÜNCELLEME15.02.2013 09:33

Tarihi geçmişe, padişahlara, bu büyük milletin soyuna sopuna gücü yeten giydiriyor, sözü biten saldırıyor!

Fikir ve tefekkürde tam bir fetret devrini yaşıyoruz!

Ülke bir baştan bir başa bir “maskeli balo” geçidini andırıyor!

Birdenbire irili ufaklı kanal ve kanalcıklarda tarih adına, kültür ve medeniyet adına uzak veya yakın geçmişte kuyruk acısı olan birtakım tipler “fırsat bu fırsat” deyip bütün bir geçmişi kirletme ve karalama yarışındalar sanki!

Bu ülke bütün tarihi geçmişiyle lokal anlamda talihsiz olayları saymazsak hiçbir ırk, hiçbir din ve mezhep gözetmeden herkesi kucaklamış, sarmış, sarmalamış ve bağrına basmıştır. Altı yüz süren Osmanlı imparatorluğu ayakta durmayı bu büyük, yüksek, kültür ve medeniyet anlayışı ve algısına borçludur.

Lakin bu sözde Tarihçi geçinenler bunu nedense konuşmazlar! Sadece sadaka taşlarını konuşsalar bile bu büyük milletin sosyo kültürel genetiğini bütün yalınlığıyla anlatmış olurlar ancak anlatmazlar. Anlatamazlar!

Neden? Çünkü işlerine gelmez, çünkü onlar tarihin hep yaralayan, kötü iz bırakmış, bugünün şartlarında hoş karşılanmayacak taraflarını aramaya, belden aşağı hikâyeler bulmaya gayret ederler.  Çünkü onların derdi başka.

Birkaç gün önce Pelin Batu, Fatih Sultan Mehmet hakkında bir tartışma programında “ Fatih hakkında gay olduğuna dair iddialar var” dedi. Program spikeri “nerde yazıyor” diye ısrar edince verdiği cevap enteresandı: “Bazı kaynaklarda yazıyor!”

Bayan Pelin, çağ açıp çağ kapatan, Peygamber Efendimiz tarafından müjdelenen büyük bir padişah için ortaya böyle iğrenç ötesi bir söylenti atarak saf dimağları zehirlerken o sözde var olan ” bazı kaynakları” bir türlü zikredemiyor her ne hikmetse! Çünkü yok öyle kaynaklar!

Cehaletin böylesine artık pes diyorum!

Bu bayanı tarihçi diye meydanlara sürenlere, tartışma programlarına çağıranlara, onun bu yersiz ve iğrenç ötesi safsatalarını sağa sola fısıldama hakkı tanıyanlara bu millet günün birinde elbette hak edeceği cevabı verecektir!

Bu Bayana, tartışma programlarında çocuk gibi uyuyan, saçlarını taramaktan aciz olan Pelincik'e söylemek isterim ki;

-Ey kıymeti babasından menkul Pelincik,

Ortalıkta istediğin kadar Tarihçi unvanıyla gez, dolaş. Hangi bağa, dağa gidersen git,  hangi çeşmeden su içersen iç, nerde takılırsan takıl benim hiç ama hiç umurumda olmazsın! Zarar vermediğin sürece her türlü zırvanı bile hoş karşılarız. Ama bizim dünyamızın, bizim değerlerimizin üzerine böyle kara çalarsan kusura bakma karşılığını böyle ziyadesiyle alırsın! Sen sen ol, destursuz bağa girme!

O gerçekliği senin tarihçiliğin kadar olan “bazı kaynaklarını” al da git!

Mamafih bizim yüreğimizin Fatih'ine senin ufkun erişemez! Sen Üreğ/inin Fatih'ine takıl! Bizim yüreğimizin Fatih'inden uzak dur!  Muhtemelen iki Fatih'i birbirine karıştırdın sen uykulu uykulu!

-Ey Kıymeti soyadından menkul Pelincik, Fatih Sultan Mehmet Han'ı biz de iyi tanır, iyi biliriz, hatta onun o manevi şahsiyetini romanlaştıracak kadar biz de araştırdık, biz de okuduk, yazdık. Lakin o senin “ bazı kaynaklarına” bir türlü erişemedik her ne hikmetse!

Bu bazı kaynaklar her nedense kendini senin gibilere gösteriyor galiba!

Senin “o bazı kaynaklar” var ya o bazı kaynaklar, yıllar yılı bu milletin inandığı her ne varsa böyle senin üslubunca yaklaştı kirletti sonra yok etti! Biz bu ayakların sesini iyi biliriz Pelincik!

Şimdi terbiyem müsaade etse sana sorardım ki” Ey Pelincik, Fatih'in G.y olması” seni niye bu kadar ilgilendiriyor sahi? Padişahların tinselliğine değil de cinselliğine neden merak içindesin?

Anlat Pelincik, anlat…

Fatihleri mi karıştırsın sen, ne yaptın?

Senin Üreğinin Fatihi senin mahallende ırağa gitmene gerek yok… Al bütün cinsel tarih senin olsun, araştır, yaz, çiz, oyalan dur!

Bizim Yüreğimizin Fatih'i tarih sayfalarına adını şanla şerefle yazdırmış.

Senin “o bazı kaynakların” ne bilir, ne tanır bizim Fatih'imizi!

Bak Arif Nihat Asya duysaydı bu söylediklerini şöyle derdi muhtemelen, kulağına küpe olsun:

“Kızım sen de ne diye tarihle savaştasın

Fatih'in İstanbul'u Fethettiği yaştasın!”

Muhabbetle kalınız.

Meryem Aybike Sinan- Haber7

meryemaybike@gmail.com

Yorumlar6

  • Ebu Turab 11 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek millettir.. Türkiye'deki belli kesim zihniyetin, avrupa kafirlerinin, asya münafıklarının, müşriklerin, ve memleketimizde son zamanlarda türeyen ne idüğü belirsiz müslüman kılıklı ama islamdan nasibini pek de almamış ehli dalalet ve sapık fırkaların kahir-i ekserisinin ortak payandası şanlı ecdadımıza küfretmektir. İlay-ı Kelmtullah'ı yaymak uğrunda ömrü at sırtında geçmiş olan bir ecdada yapılacabilecek her türlü tahkir adavet meşru görülüyor. Amerika, İngiltere, İtalya, Frana gibi mazisi vahşetlerle, katliamlarla dolu olan milletler habis ruhlu ecdadlarını yerlere göklere sığdıramazlarken bizim şan ve şerefle dolu bir maziye sahp olan ecdadaımıza kendi torunları sövüp sayıyor. Eskiden bu işi farisiler yapardı. Şimdi onların avanesi olan bir güruh sapık fırkaların eliyle kendi ecdadlarına hakaret ettiriyorlar. Yazık ki ne yazık.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • mehmetmehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın yazarı tebrik ederim. günümüzde maalesef ne oldugu belli olmayan insan müsvetteleri çıkıyor müslümanların sevdiği şahsiyetlere iftira ediyor ama kimse bu duruma ses çıkarmıyor tepki vermesi gerekenler sessiz ve tepkisiz.Adamın biri çıkıyor kendine hasan sabbahın alamut kalesindeki gibi sahte cennet kurmuş taraftarlarıyla bu sahte cennetde karı kız uyuşturucu alemleri yapıyor ve yaptıgı bu iğrençlikleri de utanmadan Hazreti Muahammed sav efendimize yamamaya kalkar dedemde kadınları severdi gibi iftiralar eder fakat toplumda tepki göstermesi gerekenler bu adamın şerrinden korktugu için sessiz kalırlar.Yazar kardeşim böyle bir ortamda göstermiş oldugunuz tepkiden dolayı sizi tebrik ediyorum tüm yazarların ve din adamlarının sizin gibi duyarlı olmasını temenni ediyorum saygılarımla
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • imran 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür yaklaşımlar farklı politik gruplar arsında çok yaygın... Özellikle bu tür yakıştırmalara ben çok şahit oldum.Farklı siyasi gruplar kendilerinden olmayan oğlandır, gay dır, toptur şeklindeki yakışmalarına. Demek ki insanların politik farklılığı çamur atmak için yetiyormuş.Ne yazık ki bu tür yaklaşımları sadece bu bayan kullanmıyor ve çok yaygın olduğunu söyleyebilirim...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ali eren 11 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı korkusu. osmanlı korkusu ile padişahlara saldırıların ve itibarsızlaştırmaların arttığı bu son zamanlarda sizin gibi tarihine,değerlerine ve öz kültürüne sahip çıkan gerçek aydın,sözde değil özde muhafazakar,milli ve dini değerler uğruna korkusuzca mücadele eden yazar ve düşünce insanlarına çok ihtiyacımız var.ALLAH (CC) SİZDEN RAZI OLSUN.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • benazir kandemir muhcu 11 yıl önce Şikayet Et
    meryem abla . boşver bunları güzel cümlelerini güzel şeyler için sarf et bunlardan dünyada çok var.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat