Fatih Terim ne yapıyor?

  • GİRİŞ03.03.2013 10:50
  • GÜNCELLEME03.03.2013 10:50

Orduspor maçında hakemle oynamaktan sahadan atıldığı ve geçen sezondan affedilen cezanın uygulaması olarak Fatih Hocamız tribünden maç izliyor. Takımı kim yönetiyor Ümit Davala, takımın diğer hocası Hasan Şaş nerede o da tribünde ve aynı sebepten! Orduspor maçında hakemle oynamaktan! İnanılır gibi değil sanki Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşması oynuyorsunuz hakem sizi sahada katlediyor sinirlenip hakeme olmadık laflar, sözler söylüyor ve saha dışına atılıyorsunuz. Öyle değil tabii ki kümede kalmaya oynayan Orduspor karşısında aciz duruma düşüp öfkenize yeniliyorsunuz.

Fatih Hocam sizin gibi profesyonel, örnek, Türkiye'nin eni iyi Futbol Hocasının yapacağı işler mi bunlar? Hocam kusura bakmayın ama hemen hem takıma hem de kendinize psikolojik destek verecek bir doktor bulun ve biraz sakinleşin. Sizi binlerce, milyonlarca genç ve çocuk izliyor, gelecekte futbol oynamak isteyen insanlar ve hanımlar izliyor lütfen biraz sakin olun. Galatasaray ve Türkiye'nin insanlarına zarar vermeyin. Bırakın hakem ne yaparsa yapsın. Taraftar çıldırsın ve tepki göstersin. Siz itidalli olun ki bizlerde bizim hocamız Fatih Terim'dir diyelim.

Tabii ki hocalar tribünde olunca takımın başında Ümit Hoca vardı. Ne yapsın Ümit Hoca tek başına bu kadar işte. Elinden geleni yaptı ama Fatih Terim etkisi olmadı sahada. Taraftar da Eskişehir'den olunca karşılaşma tatsız ve tuzsuz bir şekilde sona erdi. Dikkatimi en çok çeken Erkan Zengin ve Alper Potuk oldu. Mükemmel oynadılar ama sonuç alamadılar. Kamara iyi gününde değildi. Bir başka mükemmel oynayan ise Galatasaray'ın harika kalecisi Fernando Muslera oldu en az 5 pozisyonu kurtardı.

Galatasaray'ın performansına gelince;

İlk 11'de oyuna başlayan ama koşmayan ve pres yapmayan Burak, Drogba, Sneijder, Amrabat, haliyle Muslera toplam 5 kişi!

Kalan 6 kişiden 4 ü defans Sabri, Semih, Gökhan ve Hakan Balta toplam 9 kişi!

Melo ortalıkta yok kaptırdığı toplar defansı ve kaleciyi bitirdi.

Kalan Selçuk İnan sağımı, solumu, ortayımı kapatsın!

Gol pasımı versin! Ne yapsın bu çocuk! Son dakika serbest vuruşunu Drogba kullanınca ne derler adama biliyor musunuz? Hayatta tesadüflere yer yok derler. Selçuk atacak kardeşim o serbest vuruşları Selçuk atacak!

Hamit Altıntop'un değerini anladınız mı? Çokbilmiş Galatasaray taraftarı!

Yekta Kurtuluş'un değerini anladınız mı?

Orta saha nerede?

Umut Bulut nerede Fatih Hocam?

Galatasaray nerede Fatih Hocam?

Aklımız Schalke'de deme sakın!

Münir Üstün -Haber 7

munirustun@gmail.com

twitter.com/MunirUstun

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat