Sana yalan söylediler heval

  • GİRİŞ30.06.2015 10:16
  • GÜNCELLEME01.07.2015 08:25

Amerikan devrim muhafızları, Ayn Al Arab’ta ya da moda ismiyle Kobani’de heval Obama önderliğinde Lenin ve Marx adına  girdikleri savaşta sona yaklaştıklarını zannediyorlar.

Amerikan bombardımanı sonrası hemen bir Kürt devleti kuracaklarını ve Şanzelize’de turistik turunu sürdüren Salih Müslim’in ziyaretini yarıda kesip apar topar devletin başına geçeceği günlerin yakın olduğu hülyasına kapılıyorlar.

Bu uğurda da her şeyi yapabilme potansiyeline sahipler. Misal birkaç gün önce Türkiye’deki siyasi kanatları olan HDP eşbaşkanı Figen Yüksekdağ “IŞİD militanları Türkiye’den Kobani’ye geçti.” Zırvasını paylaşarak kendi evvel aklıyla hükümeti, devleti zor durumda bırakacağı hissine kapıldı. Tabii bu çamur at izi kalsın operasyonuna boncuk bulmanın sevinciyle doğan medyası ve zehirli yapı anında atladı.

Sonra kendi terör örgütleri yaptıkları açıklamada Figen Yüksekdağ'ı yalanladılar.

PYD sözcüsüsü Halil, "Bizim Türkiye'ye resmi olarak bir suçlamamız olmadı. IŞİD militanları kente batı ve güneyden girdi"

Şu bir gerçek ki, Yüksekdağ'a haritada Ayn El Arab'ın yerini sorsanız gösteremez. Güneyini, batısını bilmez ama önüne üst akıl tarafından konan metni okuyabilme kabiliyetini çok iyi becerebiliyor!

Sana yalan söylediler heval

YPG'nin devlet kurma hayalleri başka bahara kalacak ve o bahar hiç gelmeyecek ama inatla efendilerine 'Bakin Türkmenleri her gün öldürüyoruz. O da yetmiyor evlerini IŞİD’ci diye işaretleyip Yüzbaşı John’a nereyi bombalamaları konusunda yalvarıyoruz. İslam dinine dair her şeyi reddediyoruz, size bedenimizle beraber ruhumuzu da teslim ettik ne olur bize bir devlet kurun' yalvarmaları kısa vadede işe yarayacak gibi gözükse de İsrail o koridoru kurar sizi de orada ancak bekçi başı yapar.

YPG'nin o  alanda kullanılması bir enerji koridoru için gözükse de asıl amaç coğrafi bir alan açmaktır. Bunun da asıl sahibi İsrail’dir. Yoksa Amerika’nın sadece bir bölgeyi bombalamasının başka ne nedeni olabilir ki?

Zaten Esed denen zalim artık orada yok. Orada olan İran, Rusya, Hizbullah ve türevleri… Tabii bir de ruh hastası cani IŞİD belası. Hepsinin tek bir amaca hizmet ettikleri aşikârdır.

Simdi seni Amerikan kuklası haline getirip Muppet Show'a mini karakter yapanlar yarın seni sahneden atacaklar heval. Şarkıda da dediği gibi sana yalan söylediler heval.

Türkiye’de olanı biteni izleyip kafası karışan Kürt kardeşim. Gerçek istiyorsan aşağıdaki küçük listeyi oku ve Türk hükümeti ve Türk devletinin kimin yanında olduğunu gör.

IŞİD’ten kaçan 200 binden fazla Kobanili Türkiye’ye alındı. Türkiye’de var olan en büyük çadır kent Kobani’den gelenler için kuruldu.

Her gün 60 bin ton yemek ve 700 bin ton içme suyu temin edildi.

Kobani’den gelen 35 bin Suriyeli Türkiye’de tedavi edildi.

serkan.ustuner@haber7.com

 

Yorumlar4

  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine acayip kafa yapmissin abi harikasin.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    verdiğiniz yemek babanızın malı mı? 20 milyonluk Kürt nüfüsü var bunların hiç mi katkısı yok ki türk devletinin yardımı diyorsunz? Kıbrıs türkleri için savaşı girdi devlet ve hala devlet yardımı ile yaşıyor orda niye başa kakma yok?
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    siz ancak bu ülkeye kurşun sıkarak,molotof atarak,kaçak elektrik kullanarak,kurban eti dağıtan gençleri linç ederek ve ekmek yediğiniz memlekete ihanet ederek katkı yapıyorsunuz...
    Toplam 5 beğeni
  • ahmedo 8 yıl önce Şikayet Et
    ya bunlar ne biçim insan
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat