Başörtülü bakan olamaz olamaz olamaz!

  • GİRİŞ31.08.2015 09:50
  • GÜNCELLEME01.09.2015 11:05

Seçim hükümeti sonunda kuruldu. Normalleşmek adına olumlu işler de oldu. HDP'den iki bakan, MHP'den Tuğrul Türkeş aynı kabinede buluştu.

HDP'ye Kalkınma Bakanlığı’nın verilmesi en güzel işlerden biri oldu. Cumhuriyet'in ve Doğan Grubu'nun yere izmarit dahi atmayan cici çocukları yakmadık yer, yıkılmadık baz istasyonu, elektrik direği bırakmayan bu cici çocuklara bakalım mensubu oldukları partinin bakanı ne anlatacak?

Bakanlık olarak Silvan'a yaptığım milyon dolarlık yatırımı istediğiniz gibi patlatabilirsiniz mi diyecek? Ya da Kürt halkının refahı için yapılan bu devasa projeyi savunacak mı?

Kabine demişken devam edelim: Şok… Şok… Şok… Flaş.. Flaş... Flaş... Türkiye Cumhuriyet'i tarihinde bir ilk.  63. hükümette Başörtülü bakan.

Cumhuriyet ve Hürriyet’in başlıkları, sosyal medya hesapları böyle duyurdular haberi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan bakan oldu ya. Bir panik, bir mağlup olma hissiyatı daha neler neler... Geçen 13 yılda hiçbir şeyi hazmedemediler. Ben alışmışlardır diyordum ama yok hala içlerindeki tek tipçi, mezhepçi, seküler faşisti el bebek gül bebek besliyorlar.

İki gün evvelinde Müslüm Doğan’ı hedef alan gazete şu mezhepçi, ayrımcı sözlerle manşete çıktı " Bakanlığı duydu Aleviliği unuttu"

Bunlar evrilmemiş aydınlanma çağının cücükleri oldukları için ‘Alevi nasıl olunur?’ onu da kendileri belirlerler. Eğer AK Parti'ye küfür etmiyorsan, devlet ve millet adına hayırlı işler yapıyorsan sen Alevi olamazsın. Çünkü Can Dündar’ın çizdiği sınırlar var. Neden mi böyle diyorum: Çünkü haberi yapan muhabir “O başlığı ben atmadım. Yazı işleri attı.” diye açıklama yaptı.

Sonrasında Cumhuriyet denen kağıt israfının sosyal medya hesabı Bakan’ın başı açık fotoğrafını koyarak incir çekirdeği büyüklüğündeki aydınlanmacı zihinleriyle güya Ayşen hanımı hakir görüyorlar.

Hürriyet’in dünkü manşeti: 3 çocuk mimari. Haber o kadar aşağılıkça kaleme alınmış ki, aile hayati dahi habere konu edilerek servis edilmiş. “O dönem boşandığı için gündem olan...” diye devam eden lağım çukurundan laflarla süren bir haber.

Güya alın bakın boşanmış bir aile bakanı diye servis edilen çürümüş bir zihniyetin ürünü kasıtlı bir haber.

13 yılda sizin istemediğiniz her şey oldu. Ama hala Cumhuriyet 1940'larda, Dogan Grubu da 1990'larda yaşıyor.

Ya alışsanız iyi olur. Bakın dün başkomutan dini içerikli 30 Ağustos konuşması yaptı. İçinde şehit, rahmet ve Allah kelimeleri barındıran.

serkan.ustuner@haber7.com

Yorumlar2

  • van 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel özetlemişsiniz olayı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ata 8 yıl önce Şikayet Et
    şehide kelle apoya sayın diyen başkomutan.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat