Yalan, iftira, tehdit var ama özgür basın yok!

  • GİRİŞ02.09.2015 10:11
  • GÜNCELLEME02.09.2015 12:51

Her şey hukuka uygun bir şekilde cereyan etti. İddianame, savcılık izni hepsi tamam. Aranacak yerler belli. Akın İpek’e ait olan şirketler ama her gün Türkiye aleyhine kirli propaganda ve yalan haber yapan fitne yuvaları hariç.

Yani ne Bugün TV ne Kanalturk ne de gazetelerine girildi. Hal böyleyken bir anda bir psikolojik harekat başladı. Neymiş efendim özgür basın susturulamazmış. Bu sloganları atarken TV kanalında canlı yayın yapılıyor, internet siteleri yalan yanlış haberleri peyda ediyor ama sen şu ise bak ki, hala utanmadan " Medya grubumuza operasyon yapılıyor" diye ağlayabiliyorlar.

Operasyonum sebebini de gazetelerinde attıkları yalan manşete dayandırıyorlar. Manşet şu: Türkiye iki ay önce IŞİD'e yardım yapmış.

Bu balon haber 60 saniye sonunda patladı. İki yıl önceki fotoğrafları kullandıkları bir yana terör örgütü IŞiD militanı diye servis edilen kareler Özgür Suriye ordusuna ait.

Uygulamaya çalıştıkları kirli plan anında suya düştü. Attıkları manşet bir hainliğin belgesiydi. Peki buna kimler destek verdi? Bakalım:

İlk olarak PKK ve yandaşları muhalif basın susturulamaz diyerek yanınızdayız mesajı verdi.

Ardından DHKP-C sosyal medya hesabından destek tweeti attı.

Gay, lezbiyen ve transların hamisi Mahmut anında ekranda belirdi.

İktidara geldiklerinde ilk iş AK Parti'yi destekleyen basın yayın kuruluşlarına el koyacağız diyen partinin başkanı Kılıçdaroğlu ve MR. No Bahçeli destek konusunda birbirleriyle yarıştılar.

Bütün bu ihanet çemberinin içinde ne kadar susturulduklarının en büyük kanıtı Ekrem Dumanlı denen şahsın çıkıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı açık açık tehdit etmesiydi. Tabii canım ülke diktatörlükle yönetildiği için bir gazetenin müdürü "Ya adam gibi gider ya da gitmek zorunda kalır. Gider abicim gider" diyebilecek kadar ileri gidebiliyor.

Ekrem'e küçük bir hatırlatma bu cümleleri kim kurduysa hepsi bu temiz topraklardan kaçtı.

Örnekleri sıralayalım:

CIA’nın iki tosunu.

Balyoz ve Ergenekon'u tertipleyen Topçin

Darbe planlayıcısı bedava Dubai tatillerinin başrol oyuncusu savcı.

Boğaz'daki vakfın başkanı.

Diğerlerini sen aklına getirirsin.

Evet medyaya güya baskı yapılıyor ama basının yüzde 69'u muhalif ve bu ülkenin secimle yüzde 52 oy almış devlet başkanını tehdit edebiliyorsun, ailesine, kızına her türlü alçakça, kalleşçe, kahpece yalan haber yapıyorsun ve hala bu ülkede basın özgürlüğü yok diyorsun ha.

Eğer bu yaptıklarınızın yüzde 1'ini güneydeki çok sevdiğiniz ülkede, kaçtığınız Almanya'da ya da öz vatanınız ABD'de yapsaydınız ömür boyu hapis cezasını çoktan boynunuza asmışlardı. ABD'de ise elektrikli sandalyede kızarmıştınız.

Simdi bu martavalları bırakın. Yahu siz değil miydiniz? Uydurma Selam Tevhid örgütü operasyonuyla binlerce kişiyi tutukladıktan sonra darbe yapmak isteyen.

Son bir söz: Bu zekânızla bu ülkeyi perde arkasından yönetmek gibi bir hayale nasıl kapıldınız? En çok onu merak ediyorum. Ha bu arada 2500 yıldır bu devlet nice örgütler, nice hainler gördü. Neticesinde Türk Devlet'i hepsini tarihe gömdü ve tekrardan büyük bir devlet olarak dünya sahnesindeki yerini aldı.

Şimdi Devlet tam gürzünü kaldırmışken bunun geri dönüşü yok. Devlete kim hainlik yapıyorsa o gürz onun başına inecek.

serkan.ustuner@haber7.com

Yorumlar3

  • abdulhamit 8 yıl önce Şikayet Et
    güzel tespit bunlar feoyu halife yapmak için herşeyi yaparlar vatan,millet bayrak bunlar için önemli değil
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • fazıl 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun abi iyi özetlemişsin gerçekleri.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mizan 8 yıl önce Şikayet Et
    O gürz hainlerin başına inecek İnşALLAH.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat