Amaçları artık Güneydoğu değil

  • GİRİŞ05.02.2016 10:02
  • GÜNCELLEME08.02.2016 08:52

Bölücü örgütün uluslararası güçlerle tertiplediği plan Güneydoğu’da özyönetim zırvası adı altında ellerinde patlayınca terörizmi büyük şehirlere yaymak için düğmeye bastılar.

Son iki gündür İstanbul’da taranan iki mekan ve patlamaların, polise saldırının tek bir amacı var: Sur'da, Cizre'de ve Silopi'de kaybedilen mevzileri şehirlere taşımak

Başta Türkiye’nin müttefiki görünen ABD, ve Almanya ve komşu düşman ülkeler Türkiye’nin enerjisini içeride tüketerek  Suriye'de istedikleri haritayı çizmeye çalışıyorlar.

Bölücü örgütün siyasi uzantısının da ellerine verilen talimatı harfiyen yerine getirdiklerini unutmayalım.

HDP'li vekil askerin üzerine arabasını sürüyor sırf provokasyon olsun askerin biri kendini kontrol edemeyip karşılık versin de olayları iyice kasışınlar diye.

Ama ne yapsalar olmuyor. Asker ya da polis bunlara istediklerini vermiyor.

Güneydoğu halkına gelince artık HDP ve bölücü örgüt bir nefret objesi haline gelmiş durumda.

Bunun en somut göstergesi dün Sur'da yaşandı. Belediyenin zabıta arabasıyla terör propagandası yapan vekili kovdular.

Büyük plan şu: İngilizlerin uydurdukları isimle: Ortadoğu’da sınırlar yeniden çizilirken Türkiye’yi bunun dışında tutmaya gayret ediyorlar. Bu yüzden Halep'i yerle bir eden Rusya'ya kimse bir şey demiyor. Bu yüzden tüm terör örgütlerini destekliyorlar.

Sabancı suikastının faili terörist İsmail Akkol'un yakalanması bu plandan ayrı düşünülemez.

Şehirlerde yaymak istedikleri terörizmi sadece PKK eliyle yapmak yeterli olmayacağına kanaat ettikleri için diğer taşeron örgütler DAİŞ ve DHKP-C'’yi devreye soktular.

Bütün mesele: Ayağa kalkmaya hazırlanan devleti derdest etmek. Tarihe bir baksalar liderine inanan Türk milletinin neler yapabileceğini bilirlerdi.

Tarih hepsine neyin ne olduğunu gösterecek sadece biraz sabır ve dua.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar6

  • huseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    ayni fikirdeyim idam cezasi gelmeden bu is bitmez basta tum pkk lilar ve tum hdp liler ve onlara destek verenler asilmadikca mumkunu yok teror bitmez.aDualarimiz mehmetcigimize polisimize ve anli secdeli liderimize ve bizi yonetenleredir.Allah bu ulkeyi Islam dusmani CHPdende kurtarsin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    terör suçu işleyenlere idam cezası gelmeden bu işler kolay kolay bitmez,askeri polsi öldürenin yaşama şansı olamamlı
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • gul 8 yıl önce Şikayet Et
    elinize saglik sizin gibi yazar ve aydinlarimiz olmali bu ulke yillardir kendini birsey bilmis sanan din vatan dusmani yazarlarla yalan haberlerle millet oyalandirildi ins on sayfalarda sahalarda olunuz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Abd 8 yıl önce Şikayet Et
    Neden bir köşe vermiyorlar size! Birçok gazetede köşeleri boş boş meşgul eden insanlar var. Umarım en kısa zamanda güzel bir gazetede yazarsınız.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğu halkının pkk ya bakış açısı hakkında emin misiniz?Batmandaki cuma namazında imama yaptıklarınca görünce pek inandırıcı gelmiyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat