CHP – HDP Kandil’e ne zaman çıkar?

  • GİRİŞ22.11.2016 09:26
  • GÜNCELLEME24.11.2016 07:23

Türkiye’de siyasetin evrildiği alan artık iki kutuplu. İki kutuplu derken bu hayırlı bir kutuplaşma aslında.

Bir grup siyaseti millet ve devlet için yaparken bir diğer kesimde gavurun kayığında ellerine tutuşturulan metinleri ezberden okuyorlar.

15 Temmuz bu toprakların kader anlarından biri olarak tarihe geçmiştir. Ülkeyi işgal planının bu necip millet tarafından yerle yeksan edilmesinin ardından kimlerin çok kısa bir süre sonra nerede durduklarını, ya da kimlere hizmet ettiklerini ayan beyan gördük.

Darbe girişimi esnasında ‘Olayları izliyoruz’ diyen Kılıçdaroğlu’nu tarih nereye yazacak? Terör örgütünün siyasi uzantısı partinin eş başkanın ise ne sesi ne soluğu çıkmış mıydı?

Peki  Sayın Bahçeli’yi nasıl hatırlıyoruz? Adına yakışır bir şekilde anında milletin ve devletin yanında olduğunu haykırmasını unutmak mümkün mü?

Açtığım parantezi burada kapatıyorum.

Şimdi gelelim CHP’nin geldiği hale:

Bir parti düşünün ilkelerinde Milliyetçilik var. Ama milli değil. Yine ilkelerinde halkçılık var. Ama halkın yanından bile geçmesin. Cumhuriyetçilik var. Ama nasıl bir anlayışsa her darbede hükümet olmuş.

Şimdi de terör örgütlerinin hamisi konumuna geçerek Atatürk’ün kemiklerini sızlatmışlardır. İhanet gecesinden bir ay bile geçmeden Kılıçdaroğlu mağdur edebiyatına başlamış ve 15 Temmuz uluslar arası işgal planını perdeleme gayretine çalışmıştır. Kendisine Artvin’de düzenlenmek istenen saldırının hemen ardından ABD büyükelçisi ile görüşmüş ve ne hikmetse o görüşme sonrası neredeyse 15 Temmuz’un olmadığını söyler bir duruma gelmiştir.

Devletin ve milletin tek vücut olduğu böyle bir zamanda eli kanlı terör örgütleri FETÖ ve PKK’ya destek çıkmıştır.

Hafta sonu Kartal’da HDP ve CHP’nin yaptığı mitingde terör örgütünün propagandası yapıldı ve teröristbaşı Öcalan lehine sloganlar atıldı. Cumhuriyet savcıları mutlaka bu suçu işleyenlerle ilgili harekete geçeceklerdir.

Biz dönelim teröre destek verenlere: 2015 Temmuz’undan beri 15 Temmuz şehitlerimizle beraber 1000’den fazla şehit verdik. CHP bırakın miting yapmayı kitlesel olarak küçük de olsa bir yürüyüş düzenledi mi? Ama FETÖ ve PKK için göğsünü siper etmesini bildi.

Her fırsatta ‘Atatürk’ün partisiyiz’ sloganına sığınan bugünkü CHP’yi Mustafa Kemal görse yapacağı tek şey kendilerini Kel Ali ve Kılıç Ali’ye teslim etmek olurdu.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar1

  • tabzon 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP zihniyetini ortaya koyuyor
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat