ABD emir verdi FETÖ öldürdü

  • GİRİŞ20.12.2016 07:26
  • GÜNCELLEME20.12.2016 07:31

Türkiye - Rusya ilişkileri ne zaman bir düzeye gelse mutlaka ve mutlaka Türkiye'de bir terör saldırısı olurdu. Mesaj hep Türkiye üzerinden verilmiştir. 

Havalimanı saldırısını hatırlayalım: Terör saldırısını DAEŞ adlı terör örgütüne hem de Rus asıllı Özbeklere yaptırmışlardı.

Dün  Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov’un öldürülmesi ise artık mesajın en üst düzeyden verildiğinin bir göstergesi olarak tarihe geçti.

Karlov uçak krizinden sonra Türk – Rus ilişkilerinin düzelmesi için en çok uğraşan isimlerin başında geliyordu. Bir Türkiye aşığı idi. O kadar ki Ankara sokaklarında korumasız, tek başına geziyordu.

İşte bölgede Türk – Rus ilişkileri üst düzeye çıkmışken, Kayseri saldırısı sonrası Putin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak ‘Ortak istihbarat çalışması yapabiliriz sayın başkan’ demesi ve bugün gerçekleşecek Suriye meselesinde masada ABD’nin olmaması ve denklemin dışına çıkması,  Aynı zamanda suikastın olduğu saatlerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Moskova yolundaydı. Suikasttan iki saat sonra da Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Moskova’ya gidecekti.  İşte tüm bunları Pentagon’un kiralık  katil tutmasına neden oldu!

Çevik kuvvette görevli Mert Altıntaş'a ezberletilmiş acemi sözler ama profesyonelce bir suikast girişimi sahnelendi dün Ankara’da.

Gerçi suikast anında propaganda yaparak bu cinayeti siyasal bir zemine oturtmak isteyenlerin planı 1 saat içinde bozuldu. 

FETÖ'cü olduğu kesinleşen şahıs soruların çalındığı 2014 yılına dair savcılık soruşturması geçirmiş. 

15 Temmuz ihanet gecesinde izinli. Haçlı propagandası Zaman adlı gazetenin Ankara temsilcisi Abdullah Bozkurt isimli şahsın evinde kalmış ve FETÖ'nun örgüt merkezlerinden biri olan Körfez dershanesine gitmiş.  

ABD, teröristbaşı  Gülen'e verdiği emirle Türkiye'ye ve Rusya'ya mesaj verdi. 

Değişen dünya düzeninde artık her şey açık bir savaş halini almış durumda.

Beyin olarak İngiltere, finansal olarak Siyonist para baronları, jandarmasını da ABD’nin yaptığı üçlü konsorsiyum yeni haritalar çizmiş durumdalar.

Bu haritalara karşı gelenlere gözdağı veriyorlar. Suriye’de taca çıkan ABD çıldırmış durumda. Kuzey’de hayalini kurduğu uydurma terör kantonu yerle bir edildi.

Türkiye ve Rusya Suriye konusunda derin ABD’nin tüm planlarını bozdular. Bu da dünyanın jandarmalığın yapan ABD’yi delirtmeye yetti.

Dün Karlov’un öldürülmesinden sonra ilk açıklamayı kim yapacak diye beklerken hiç kimse yanılmadı. Evet ellerinde bir gün önceden hazırlanmış metinleriyle  ABD ve İngiltere çıktı karşımıza.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

 

Yorumlar1

  • asker 7 yıl önce Şikayet Et
    evet aynen budur.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat