Terörist cenazesine giderek 'Hayır'cı olmak

  • GİRİŞ31.01.2017 07:54
  • GÜNCELLEME02.02.2017 07:27

Malum referandum süreci, oyunu Türkiye’nin geleceğinden yana kullanacak olanlar ‘Evet’ cephesinde birleşirken, bebek katili örgütler FETÖ ve PKK, ebedi muhalefet partisi CHP, terör örgütünün siyasi uzantısı HDP, memlekete bir taş ölçüsünde faydası dokunmamış sanatçı (!) takımı da ‘Hayır’ cephesinde kendisine yer buldu.

Cumhuriyet’in kuruluşundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık koltuğuna oturana kadar geçen süre zarfında her daim memleketi tüm kurumlarıyla kendilerine ait bir  çiftlik! Zanneden takım yine hortlamış durumda.

Arkaik dönemden kalma taktikleriyle yine saldırıya ve hakarete başladılar. Rıdvan Dilmen’in ‘Ben de varım. Ya Arda Turan sen de var mısın’ diye sordu ve bu akım bir anda çığ gibi büyüdü.

Ünlüler arasında devam eden bu kampanyanın hemen akabinde CHP başta olmak üzere malum kurum ve kişiler bir anda saldırıya geçti. En iyi bildikleri işi yapmaya başlayıp Rıdvan Dilmen’den, Arda Turan’a, Murat Boz’dan, Murat Yıldırım’a kadar önlerine kim geldiyse itibar cellatlığına soyundular.

Neden? Çünkü sen AK Parti ve MHP’nin ‘Evet’ dediği kampanyaya destek veremezsin? Sebep? Sebebi de yok. Sen ‘Onlar’dan olamazsın. Onlar dediği aslında Recep Tayyip Erdoğan. Yani milletin yüzde 52 oyuyla seçilmiş devlet başkanın yanında yer alamazsın.

CHP’ye soruyoruz: Arda Turan kimin yanında yer alsın misal? Sizin milletvekilleriniz gibi terörist cenazesinin başında ağlasa o zaman tam Atatürkçü olur mu?

Ya da Murat Boz sizin gibi FETÖ savunuculuğu yapsa, ‘Bunlar mağdur.’ Kabilinden laflar etse Atatürk ilke ve inkılapları üzerine yemin etmiş gibi olur mu?

Yaptığınız iğrenç propaganda yüzünden Murat Boz’un annesinin kalbi buna daha fazla dayanamadı ve hastaneye kaldırıldı.

Bir de  güzeller güzeli küçük Yağmur’un beden diliyle ‘Evet’ demesine bile iğrenç yorumlar yapanlar vardı ki; bu malum zihniyetin tıynetini ortaya koyması açısından da bir belge niteliği taşıması açısından önemliydi.

Peki karşı taraftan bu kadar faşistçe, barbarca hal ve hareketler olurken ‘Evet’i savunanlardan bir karşı hamle var mı? Yok. Bulamazsınız. Olmaz da. Hiçbir zaman da olmadı, olmayacak.

Bir AK Partili vekil çıkıp, hayatı boyunca hiçbir başarısı olmayan, kendine oyuncu demesine rağmen kötü bir polisiye dizisiyle ancak hatırlanabilen Meltem Cumbul’un oyunu ‘Hayır’ diye açıkladıktan sonra Meltem Cumbul’u linç etmeye kalksa ne olurdu? Ne olacak? Ortalık velveleye verilir, ardından kartondan bir kahraman ortaya çıkarmak için ellerinden ne gelirlerse yaparlardı.

15 yıldır anlamadığınız şey şu: Bu memlekette artık hiçbir şey eskisi gibi değil ve olmayacak. Yani 1930’lara dönmeyeceğiz. Ankara’nın köylüsü ayağına çarık alamazken yüz binlerce lirayla balo yapamayacaksınız.

Yıllarca insanlık dışı davranışlarınızla her şeyin dışında tutup, büyük bir travma yaşattığınız insanlar bu eşiği Recep Tayyip Erdoğan’la geride bıraktılar.

Artık sözleriniz sivrisinek vızıltısı, davranışlarınız ise komedi filmindeki repliklerden öte bir şey değil.

70’lerin o güzel pankartında ne yazıyordu:

‘Biz sizi her zaman, her yerde yeneriz.’

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

 

 

Yorumlar6

  • necmettin tiryaki 7 yıl önce Şikayet Et
    tek kelimeyle süper olmuş.teşekkürler serkan kardeşimiz.
    Cevapla
  • huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    artik musluman turk un titreyip kendine gelme atalarinin biraktigi yerden devam etme zamani.kuran dusmanlarina peygamber dusmanlarina islam dusmanlarina boyun egmeyecegiz insaAllah.
    Cevapla
  • yasar 7 yıl önce Şikayet Et
    bu gürültüler her seçim öncesi olan şey ler.
    Cevapla
  • İlesam 7 yıl önce Şikayet Et
    Kalemin dert görmesin reis. Seviyoruz seni.
    Cevapla
  • Yaren 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir yazıydı.Elinize sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat