CHP’nin devlete ve millete ihaneti

  • GİRİŞ15.06.2017 07:33
  • GÜNCELLEME15.06.2017 09:50

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Hürriyet’in eski Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ‘Vatana ihanetten’ 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

MİT Tırları’nın durdurulmasıyla ilgili dosyayı FETÖ’den alıp vatana ihanetten yargılanan şu an kaçak olan Can Dündar’a verdiğini zaten kendisi itiraf etmiş ve sonrasında hakkında iddianame hazırlanmıştı.

Enis Berberoğlu devletin sırlarını ifşa etmekten yargılandı ve mahkeme heyeti kendisini sabit olarak suçlu buldu.

Buraya kadar her şey normal. Sonrası ise Berberoğlu’nun yaptığından daha beter. Yine CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Engin Altay ki vukuatlarıyla hep ön plana çıkmıştır. Milletin yüzde 52 oyuyla seçilmiş devlet başkanını tehdit ediyor. Hem de ağız ABD’deki Neocon artıkları ve kukla darbeci Sisi’nin ağzıyla “Gün gelecek, bu evraklar, bu dosyalar nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası mahkemelerde savaş suçlusu olarak yargılanacaktır.”

Ardından Kılıçdaroğlu Ankara’dan İstanbul’a bir yürüyüş başlatacaklarını açıklıyor. Gürsel Tekin de bu devlete başkaldırmayı ‘Gandhi sokağa iniyor’ diyerek pazarlıyor.

Gandhi’nin yaptığı yürüyüş İngiliz sömürüsüne karşıydı. Kendi devletine değil. Bunu bile bilemeyecek çaptalar işte.

CHP uluslar arası kirli oyunun Türkiye’deki bir ayağı olduğunu ispat etmiştir. Önce Katar’a ardından Türkiye’ye kurulmak istenen tezgahın buradaki partneri CHP’dir.

Yapılmak istenen yürüyüş bir kaosa ve kargaşaya neden olabilecek tehditler içermektedir. Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısına anında kim destek verdi derseniz? Terör örgütü DHKP-C, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ve diğer türevler…

Bakın Enis Berberoğlu için küçük bir hatırlatma yapalım: Gazeteci Soner Yalçın ki, Kılıçdaroğlu’nu sever ve kolay kolay kimseye yedirmez. Enis Berberoğlu için FETÖ’nün ‘medya imamı’ olduğunu yazdı. Gazeteci Yavuz Baydar da aynen şu cümleleri kurdu: 'Enis Berberoğlu Ekrem Dumanlı’ya sormadan asla manşet atmazdı.’

Şimdi hala FETÖ’nün siyasi ayağı ya da medya ayağını aramak için MİT dosyalarına gerek yok. Bu resmen apaçık istihbarat. Her şey göz önünde cereyan ediyor ve bunu tam da CHP’ye yakın isimler söylüyor.

Oyun büyük. Türkiye’yi tıpkı Katar’a yaptıkları bir çamur atmayla uluslar arası arenada yalnız bırakıp boğmak istiyorlar.

Geçen hafta İngiltere’de gerçekleştirilen saldırı bu planın bir parçasıydı. Dünyada bir anda terör estirmek ve sonrasında bunu birilerine ihale etmek gibi geçmiş ucuz numaralarını sergileyen düzenin sahipleri içerideki ortaklarıyla da bu işi başarmak istiyorlar.

Amaçları NATO müdahalesiyle ülkelere yine demokrasi getirmek. 15 Temmuz’da taşeron FETÖ’yle beceremedikleri müdahaleyi bu kez kendileri yapmak istiyor.

Halep oradaysa, arşın burada. Türk devletinin en önemli özelliği: Sinerji devlet olmasıdır. Dünyada devlet ve milletiyle yek bir vücut olarak hareket kabiliyeti gösteren başka bir devlet yoktur.

CHP’nin bu ülkeye yaptığı ihanetin öncesine bir bakın: Borsa 100 bin rekorunu kırarken, dolar 3.50’nin altına geriledi. Ve Türkiye ekonomisi 26 AB ülkesini geride bırakarak yüzde 5 büyüdü.  Yani plan sadece siyasi bir kriz çıkarmak değil aynı zamanda ekonomiye darbe vurmak.

Başta CHP genel başkanı ve bu işin içinde olanlar yakın zamanda hakim karşılarında kendilerini bulacaklar ama bu kez ucuz atlatmak olmayacak.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar13

  • Mustafa İstanbul 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğine sağlık kardeşim ,duygularımıza tercüman oldun,gün gelecek herkes gerçekleri daha güzel görecek .
    Cevapla
  • Bahri Hüsrev 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin FETÖ terör örgütünün siyasi ayağı olması münasebetiyle kapatılacağı ve ilgili ve yetkililerinin vatana ihanetten yargılanacağı günler KK'nın katalizörlüğü sayesinde çok çok daha yakındır inşallah.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolar 3,5 altina dusmedi yalan borsada degisiklik yok Ve ekonomi buyudyse sadece gecen ay 120 bin kobi nasil iflas verdi ? Sizin yasadiginiz ulke yada kafa bneresi soyleyinde bizde orda yasayalim
    Cevapla
  • huseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    biz para icinmi yasayoruz.ne zamandirbiz rizik pesinde kosar olduk.tarih oku gecmisini ogren.28 subatta bu ulkenin musluman kesiminin irzina gecilmesini oku.islam dusmani chp nin kahrolsun seriat mitinglerini oku.muslumanlara yapilan kumpaslari ogren.on yasindaki insan zekasiyla konusma.
    Toplam 3 beğeni
  • ALİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Adın osman ama düşüncen yohannes
    Toplam 4 beğeni
  • Erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Buyuyenler nasıl büyüyor , adam elindeki üç beş kurusuyla dükkan açıyor akşama kadar 100 lira kazanıyor 90ını meyhane de yiyor ondan sonra ben battim.gider grosmarket yanına bakkal dükkanı açar ondan sonra vay efendim ben battim
    Toplam 4 beğeni
  • Yaren 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah onları hidayete erdirsin Hayırlı Cumalar dua ile kalın...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • yorgun yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    makalenizi okumadan önce yurumlarımızda yaklaşık aynı şeyleri ifade etmişiz , aynen imsalıyoruz, tşkrler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat