Amerika bir terör devletidir

  • GİRİŞ16.11.2017 07:15
  • GÜNCELLEME17.11.2017 07:48

Amerika’nın dünya jandarmalığına soyunmasından beridir yaptığı tek şey: Öldürmektir. Hiçbir zaman yaşatmayı seçmeyen bu devlet için hiçbir ahlaki ve insani kural yoktur.

İşgal et, sömür ve Petro – dolarları aldıktan sonra ortaya karışık bir kaos koy. Sonra bu kaosu yok etmek için içerideki gruplarla anlaş ülkeyi en az ikiye böl ve çık.

Şimdi güya elli yıllık müttefikimiz olan ABD bu kez Suriye ve Irak’ta terör örgütlerini beslemekle meşgul.

Irak’ta elinde kalan referandum sonrası bu kez Suriye’nin kuzeyinde bir terör devleti kurmanın peşinde. O da yetmezmiş gibi diğer bir eli kanlı terör örgütü olan  DAEŞ’le de kol kola.

İki gün önce Rakka’daki rezalet herkesin malumu. ABD’nin terör örgütü PKK’yı orada besleyip, silah yığması yetmezmiş gibi şimdi de açıktan aşağılık terör örgütü DAEŞ’e koridor açıyor. Üstüne üstlük görüntüler olmasına rağmen pişkinlikle bunu yalanlıyor.

ABD küstahlığı hız kesiyor mu? Tabii ki hayır! Aksine Pentagon’un o aymaz tavrı sonrasında da son sürat devam ediyor.

Rütbesi albay olan Dillon isimli asker ki, kendisi DEAŞ'a Karşı Uluslararası Koalisyonun Sözcüsü! Öyle de işin ironik bir durumu var.

Önce DAEŞ’li teröristlere gitmeleri için izin verdiklerini inkar ediyor sonrasında sözü Türkiye’ye getirip, Türkiye, Afrin’e operasyon yaparsa terör örgütü PKK’yı koruyacak ve Türkiye’yi vuracaklarmış.

Gözümüzün önünde bir tiyatro sergilenmekte. Bir devlet alenen uluslararası hukuk normları gereği suç işlemekte ve terör örgütlerine açıktan yardım etmektedir.

Evet bu suçtan Amerika yargılanmayacak, mevzu bahis bile edilmeyecek.

Peki, bugün ABD’nin DAEŞ’i vurmaması gibi çok büyük bir olayda Türkiye’den ses çıkarmayanlar kimler? Türkmenlere giden MİT tırlarında ortalığı ayağa kaldıranlar.

İşte baştan aşağı çarpık düzen ve onların paralı askerleri. Evet suni haritalar çizenler yeniden haritalarla masa başına geçtiler. İstedikleri tek şey: Barut, kan ve gözyaşından sonra klan devlet modelini uygulamak.

Önce bu bölgede kabile devletçikleri oluşturup, her birine kendi emirini yerleştirip 100 yıl sonrasına başka şeytani planları uygulamak için bekleyecekler.

Burada tüm Ortadoğu’yu bölme planları bir yana Türkiye bir yana. Yani 22 haritayı bir kişi çizerken, 122 kişi Türkiye üzerine kafa yoruyor. Dikkat etmemiz gereken husus: Milletin kırılma noktalarını iyi belirleyip, ona göre tedbir almak.

Anadolu irfanı olduğu sürece ne etnik ne de mezhepsel manada bir provokasyona geçit verilmeyeceğini hep beraber yaşadık gördük. 2013 Gezi terörizminden bu yana tüm büyük planların hepsinin alt yapısında başka başka argümanlar ve kırılmalar mevcuttu ama hiçbiri tutmadı.

Şimdi  yeniden gelecekler, belki de başka türlü deneyecekler bizler  göremesek bile er geç Türk’ün müesses nizamı yeniden cihanı kaplayacak.

 serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar2

  • laçinler 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah abi. Kalemin dert görmesin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yavuz Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Üstad, kalemine sağlık nasılda güzel ve net belirtmişsin yaşananları Rabbim devletimize zeval vermesin...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat