Hak geldi, batıl zail oldu

  • GİRİŞ20.03.2018 07:41
  • GÜNCELLEME21.03.2018 15:26

Fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır

Gavgâda şehâdetle bütün kâm alırız biz. Namık Kemal

 

 

 

 

 

 

 

 

Tam da Çanakkale zaferinin 103. Yıldönümünde Türk askeri yeni bir zaferini daha şanlı sayfalarına ekledi. Afrin’de yaklaşık iki ay süren ve tek bir sivilin burnu kanamasın diye ilmek ilmek işlenen bir operasyon biterken kurulmak istenen terör devletinin de bağrına Türk’ün hançeresini sapladık.

Tarih tekerrürden ibaret midir? Bilinmez ama Afrin’de Mehmetçik’in öldürdüğü teröristlere baktığınızda neredeyse her ülkeden bir tabut var. Yani baktığımızda bir asır sonra Allah yeniden yedi düvele karşı bir zafer nasip etmiş. Bu da cephede değişen bir şeyin olmadığı açısından tarihsel bir gerçeklik. 

Bu harekâtın en önemli taraflarından biri de hiç şüphesiz TSK’nın hem psikolojik hem operasyonel gücünden hiçbir şey kaybetmediğini dosta düşmana göstermesiydi. 15 Temmuz ihanetinin ardından yapılmak istenen Türk ordusunun yıpratma planı önce Fırat Kalkanı’yla def edilmiş, Zeytin Dalı Harekatı’yla da şer odaklarını darmadağın etmiştir.

Evet, Zeytin Dalı Harekatı için kim neler söylemişti onu da unutmayalım ki, tarih elbet kahramanları yazacak ama ayrık otlarını da biz bir tarafa yazalım.

Kılıçdaroğlu’nun üç cümlesinden biri neydi?

Afrin’e girmeyelim.

Kılıçdaroğlu’nun yardımcısı Öztürk Yılmaz ne diyordu?

Afrin’de ne işimiz var?

CHP’li Engin Altay: Afrin Sur’un 100 katı

HDP’li Meral Beştaş: TSK’nın açıkladığı rakamlar psikolojimizi bozuyor

Bir asır önce de içeride birçok hain ve zararlı cemiyet vardı bugün de var. 

TSK’nın sınırlarımızda kurulmak istenen terör devletine karşı giriştiği destansı mücadele Kandil’den yönetilen  partiyi rahatsız etti, rahatsızlıkları bir adım öteye geçerek psikolojileri bozuldu.

Her alanda gayri milli unsurları savunan CHP’de de durum hiç değişmedi. Afrin zaferi sonrası bile yarım ağız çark ettiler ama devlete ve millete dair ne varsa her daim mugayir oldukları bir milyon kere ispatlanmıştır.

Ne diyordu Sezai Karakoç: “Biz Ortadoğu’dan koptuğumuz için Ortadoğu’da başı kesilmiş bir horoz gibi can çekişiyor. Çünkü biz Ortadoğu’nun şahdamarıydık. Biz Ortadoğu’da ananevi yerimizi aldığımız gün, Ortadoğu, dünyanın şahdamarı olacaktır.”

serkan.ustuner@haber7.com

 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat