Şer cephesine inat aynen DEVAM

  • GİRİŞ10.05.2018 07:09
  • GÜNCELLEME11.05.2018 08:11

Sosyal medyanın artık hayatımızın bir parçası olduğu, belirli bir zaman aralığını kendisine ayırdığımız doğrudur. Vakit geçirdiğimiz, bilgi aldığımız, sanal bir duvara ne istiyorsak yazabildiğimiz bir alan.

İki gün önce sosyal medya üzerinden ‘Tamam’ hashtagiyle ( heştegiyle) bir kampanya başladı. Kime ‘Tamam’ sözde Cumhurbaşkanı Erdoğan için kullanılan bir kelime. Bot tabir edilen sahte hesaplarla milyonun üzerinde tweet atılarak iktidara geldiler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yendiler! Sonrasında ‘Devam’ hashtagiyle açılan ve yine milyonun üzerinde Erdoğan’a atılan destek tweetleri sonrası Twitter bu sözcüğü listesinden kaldırdı. Aslında evet sosyal medyanın herhangi bir gerçeklik payı yok ama bir sosyal medya ağının bile Erdoğan’a karşı olduğunu unutmamız gerektiğinin altını çizmek gerekiyor.

 

 

Her neyse peki şimdi bu ‘TAMAM’ hareketinde kimler aynı çatı altında buluşmuş ona bakalım?

Kendini ‘İslamcı’ olarak tanımlayan binde bilmem kaçlık partinin genel başkanı, kendini ‘Türk milliyetçisi’ olarak ortaya atan hanım, terör örgütünün siyasi uzantısı partinin terörden içeride olan eski genel başkanı, CHP’nin adayı, CHP’nin genel başkanı, FETÖ’cü vatan hainlerinin büyükbaşları, eli kanlı terör örgütünün Avrupa’daki teröristleri, çok affedersiniz bilmem ne yıldızı, Almanya bölgesel Başbakanı liste böyle uzayıp gidiyor.

Bu bir araya gelenlere baktığınızda bu güruhun tek bir derdi var: Cumhurbaşkanı Erdoğan. Düşünebiliyor musunuz? Erdoğan nefreti üzerinden yapılan kampanyada hiçbirinin nasıl omurgası olmadığını görüyoruz. Kendi sözde değerlerini bile koruyamayan şahısların ülke yönetiminde neler yapabileceklerini milletimiz gayet iyi biliyor. O yüzden de 16 yıldır Erdoğan’a güvenini her daim diri tutuyor.

Şimdi onlar sosyal medya üzerinden kazandıklarını zannetsinler, kendilerini hayale kaptırıp, o habis ruhlarını  yine aynı mecradan bu milleti tehdit ededursunlar en iyi cevabı 24 Haziran gecesi yine bu hakir gördükleri milletten alacaklar.

Hiç canınızı sıkmayın kendilerine herhangi bir ismi bile layık görmediğimiz ittifak, şairin dediği gibi ‘Bakın yaklaşıyor, yaklaşmakta olan’

Yorumlar1

  • Ad-Duy 5 yıl önce Şikayet Et
    O'nlara inat "DEVAM"
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat