Seçimi Süleyman amca kazandı

  • GİRİŞ26.06.2018 08:07
  • GÜNCELLEME27.06.2018 07:33

Türkiye tarihi bir seçimi geride bırakırken artık yeni sistemle yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hiçbir seçim yalnız bırakmayan ‘Kısık sesler’ bu kez de Türk tarihine bir yön verdi.

Seçim öncesi Muharrem İnce’nin ciddi ciddi kazanacağını düşünen bir kitle seçim esnasında ve akabinde şizofren bir vaka haline geldiler.

 

 

Muharrem İnce’nin kaçırıldığına inanan, FOX TV’nin kapatılıp yayının kesildiği anonsunu geçen, uçan mühür olduğunu gören bir kitlenin varlığı gerçekten bir tarafıyla komik ama diğer yanıyla ürkütücü.

Bunlar kendini sözüm ona elitist olarak tanımlayan bir güruh! Önce İnce’nin yanında yer alıp ardından Muharrem Bey’in seçimi adam kazandı.” Demesinden bile rahatsız olup İnce’ye diş bileyen patalojik vakalar. Allah bu yığına bu topraklarda hiçbir zaman fırsat vermesin.

Neyse İnce, Kılıçdaroğlu’na yapacakları genel başkanlık kavgasında bol sandalyeli kurultaylar diliyorum.

Evet 24 Haziran’ın hiç şüphesiz kazanını 15 Temmuz ruhudur. O ihanet gecesinde başlayan milli ittifak 24 Haziran seçimlerinde taçlanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin 1. Başkanı yapmış ve MHP’yi de ve Devlet Bahçeli’yi de tarihe yazmıştır.

Anket firmalarının manipülasyonuna rağmen MHP yüzde 11 üzerinde aldığı oyla anket firmalarına ve ellerini ovuşturan sözde millet ittifakına esaslı bir Osmanlı tokadı atmıştır.  

Bundan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önünde 5 yıl var. Artık ana gövde ekonomi olmak üzere kadrolarıyla beraber Türkiye’yi söz verdiği gibi dünyanın ilk 10 ekonomisine sokacağına inancımız tamdır.

Vatandaş sandıkta gereken uyarıyı da yapmıştır. AK Parti ile Erdoğan’ın arasındaki yüzde 10’luk fark listelerin artık kontrol zamanının geldiğinin en büyük kanıtıdır. Bu seçimde tüm mazlum coğrafyaların kazandığı Gazze’deki tekbirlere bakılarak anlaşılabilir.

Seçimin bir diğer kazanını Üsküdarlı Süleyman amcadır. Seçimden birkaç gün önce aşağılık muhalifler Süleyman amcaya alçak fiili bir hareket yapmışlardı. Evet şimdi siz şizofrenik ruh halinizle elinizdeki kadehlerde teselli ararken Süleyman amca gönlündeki sevinç ile şükür namazını eda edip vakur haliyle kendi dünyasına çekildi.

Ha şimdi sen yine makarna kömür kazandı diyeceksin değil mi? Harika! İşte fırsat ayağına geldi. Londra’da psikoloji alanında eğitimini tamamlamış çok yakın bir ahbabım var. Reis ilk turda geçerse sizin gibi vakalara bedava bakacağına ve üstüne seanslarda iyileşene İstanbul’un en ünlü İtalyan restaurantında bolonez soslu makarna ısmarlayacağına dair bana sözü verdi. Haydi ne duruyorsunuz patolojik vakalar daha biz size ne yapalım?

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

 

Yorumlar2

  • ADALET 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • neslihan 5 yıl önce Şikayet Et
    kaleminize sağlık
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat