O bakanın ecdadı bakın ne yapmış?

  • GİRİŞ25.12.2017 07:24
  • GÜNCELLEME26.12.2017 07:29

Bizim ecdadımız Peygamber mirasını canı pahasına korurken, Birleşik Arap Emirliklerinin müfteri Dışişleri Bakanının ecdadı, Kabe’den Hacer-ül esved taşını çalmıştı.

Abdullah Bin Zayed.
Birleşik Arap Emirliklerinin Dışişleri Bakanı.
Medine şehrini müdafaa ederken, bir yandan da kutsal emanetleri İngilizler gasp etmesin diye İstanbul’a gönderen Fahrettin Paşa’ya “hırsız” iftirası diyen adam.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o adama yanıtı çok netti,  “bizim ecdadımız Medine’yi korumuştu, senin ecdadın neredeydi?”.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çok manidar bir hususa vurgu yaptı. Hazreti Peygamberin mirasını koruyan ecdadımıza “hırsız” diyenlerin ataları kimmiş, onu hatırlattı.

Birleşik Arap Emirliklerinin başında Nahyan ailesi var. Devlet Başkanları islam düşmanı olduğu iddia edilen Halifa bin Zayed.
Halifa’nın kardeşi ise Fahrettin Paşa’ya dil uzatan Dışişleri Bakanı Abdullah Bin Zayed’dir.

Nahyan ailesinin kökü 9. Yüzyıla uzanır.
Karmatiler Devletine.
Karmatiler, 930 yılında Mekke’yi işgal edip, Kabe’den Hacer-ül  esved taşını çalmıştır.
22 yıl boyunca Müslümanların hac ibadetini engellemeye çalışmışlar, hacca giden kafilelerin yollarını kesip, saldırılar gerçekleştirmişlerdir.

Karmatilerin Müslümanlara yönelik bu saldırılarına Abbasiler son vermiş, hacer-ül esved taşı bu bozguncuların elinden alınıp, yerine konulmuştur.

Karmati devletinin yaklaşık 100 yıl süren ömrünün ardından Nayef ailesi, önce Irak ardından Suriye’ye göç etmiş, Suriye’de bugün Nusayri köylerinin bulunduğu Torosların güneyine yerleşmişlerdir. Nayef ailesi daha sonra ise Bahreyn civarına gelip, 1971’de Birleşik Arap Emirliklerini kurmuşlardır.

Birleşik Arap Emirliklerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’la da Erdoğan’ın ceddiyle de ciddi problemleri olduğu bir gerçek.
Fahrettin Paşa’ya o nedenle dil uzattılar.
Erdoğan düşmanlığının yanına Osmanlı düşmanlığını da ekleyip, Türkiye’nin bugün oluşturduğu Ortadoğu politikasını, özellikle de Kudüs duruşuyla Müslüman dünyasındaki liderlik rolünü baltalamaya çalışmaktadırlar.

Yüzyıllar önce Kabe’ye saldırıp, hacer-ül esved taşını gasp edenlerin torunları, Hazreti Peygamberin mirasını canı pahasına müdafaa eden ecdadımıza saldırıyorsa dertleri büyük demektir.

Çünkü Birleşik Arap Emirlikleri bir projedir. İslam dünyasının ortasına tıpkı Siyonistler gibi yerleştirilmiş olan ve misyonu Müslümanları bölüp, parçalamak olan bir plandır.

Dünya Müslüman Alimler Birliğini bile terör örgütü ilan edecek kadar islam düşmanı bir gruptan bahsediyoruz.
Mossad’la işbirliği yapıp Hamas komutanlarını infaz ettiren, Körfez ülkelerini birbirine düşüren, Suudi Arabistan gibi islam aleminin birleştirici unsuru olması gereken bir gücü Siyonistlerin hizmetine sunmaya çalışan, Kudüs’ü savunuyor diye Türkiye’ye saldıran bir projedir bunlar.

Şunu da hatırlatalım. Birleşik Arap Emirlikleri Körfez ülkeleri arasında bölücülük yaparken, Katar’ı İran’a destekle suçlamıştı. Ancak sonra ortaya çıktı ki Körfez ülkeleri arasında İran’la en çok iş yapan kendileriymiş.
Geçmişlerinde Şii’lik olan Nayef ailesinin bugün İran düşmanlığı üzerinden Suudi Arabistan’ı getirdiği noktayı bir kez daha düşünmekte fayda var.

 


 

Yorumlar1

  • Zekeriya ZENGİN 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçekleri yazan ve duyuran siz değerli yazarlarımıza teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat