Cintonik’ten al haberi!

  • GİRİŞ27.03.2019 12:44
  • GÜNCELLEME27.03.2019 12:44

“Benim Adım Kemal”in akıl hocası Hüsamettin Cindoruk pardon “Hüsam Cintonik!” Halk TV’de ağzındaki baklayı çıkardı:

“Bu seçim; Cumhuriyet’in kurucu rejimi parlamenter demokrasinin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden intikam alma seçimidir!”

*

Lütfen, yazınızın ayarları ile oynamayınız: Ekrandaki yayının orijinali aynen böyledir!

*

En başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere “31 Mart seçiminde Beka’mızın mevzubahis olmadığını, yalnızca yerel yönetimleri seçeceğimizi” söyleyenler; Zillet’çilerin sözcülüğüne soyunan Mister Cintonik’in bu sözlerinden sonra adeta dillerini yuttular!

*

Hüsam, “Bu defa geliyoruz; nihayet kazanıyoruz!” düşüncesiyle, Pazar günkü seçimden ziyadesiyle ümitli olmalı ki; dayanamadı, açık etti, asıl meseleyi…

Haliyle, biz de “Cintonik’ten al haberi” diyoruz!

Derin mevzu, demek ki neymiş?

-İntikam!

Yerel seçim mi; asla sadece bir yerel seçimden ibaret değilmiş!

Eh, söyleyen de; “İntikam” için pusuda bekleyen Batı Putçusu Şer Cephesi’nin Mister Cintonik’idir.

*

Şayet, 31 Mart’ta Zillet’çiler kazanırsa…

1 Nisan’dan itibaren; Müslüman Türkiye’yi, aziz milletimizi “nelerin beklediğini” daha doğrusu “nasıl bir kâbusla karşılaşacağımızı” şöyle bir gözlerinizin önüne getiriniz!

İMAMOĞLU&CİNTONİK!

Üç hafta kadar önce; Ekrem İmamoğlu Hüsam Bey’i Beyoğlu’ndaki ofisinde ziyaret etmişti…

Mister Cintonik, oyunu CHP’nin adayı İmamoğlu’na vereceğini söyledi ve ona şöyle dedi: “On altı milyonluk İstanbul size emanet, gereğini yapın!”

Cintonik, bu Ekrem’e oyunu veriyor ya; sanırsınız, onu ofisinden İstanbul’un başkanı seçivermiş, “eh, artık gidip koltuğa oturabilirsin” diye sesleniyor!

DERİN NARKOZ

Komprador Burjuvazi’nin yani İstanbul’daki derin mi derin baronların, uzun seneler boyunca Türk Siyaseti’nde “sağcı” maskesiyle görevlendirdiği/istihdam ettiği işte bu mutemet elemana, kısaca “Cintonik” diyoruz!

“Türkiye’deki Amerika” anlamına gelen Baronsal Gladyo; geçmişte, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin iktidar yıllarında “sağ/muhafazakâr” seçmenleri özellikle iki siyasetçi üzerinden itina ile narkozladı: Birincisi, “açık ara” Süleyman Demirel, ikincisi ise Hüsam Cintonik’tir.

Baronların “devrimci” maskeli elemanı Yalçın Küçük bile “Ustalarım çoktur” diyerek Demirel ve Hüsam’ı övgü dolu satırlarla “baş tacı” yapan yazılar yazmadı mı?

“Ters Manyel” çalışanları anlatan “böyle çok örnekler var!”

*

Dikkat…

“Gözleri Tamamen Kapalı” adlı film; aslında, derin siyaset sinemasında (üstelik kapalı gişe) oynamaya devam ediyor!

ŞER CEPHESİ’NİN YOLDAŞLARI

CIA’in pek kullanışlı elemanı olan Mister Dumanlı’nın Youtube’tan “Her bir oy ‘Biz artık seni istemiyoruz’ diyor. Sandığa gitmeli ki, bu karanlık dönem sona ersin!” yollu ihanet fışkıran seslenişi ile Hüsamettin Cintonik’in Halk TV ekranından “İntikam” tamtamları çalması aynı “derin hesaba” dâhildir.

*

Fetullah Gülen’in 19 yıl boyunca avukatlığını üstlenen Orhan Erdemli “Hüsamettin Cindoruk’un Paralel Yapı’nın akıl hocalığını yaptığını” itiraf etmişti! (6 Aralık 2017)

Avukat Erdemli’nin bu itirafları; FETÖ’nün çekirdek kadrosunda Mustafa Özcan’dan sonra gelen Paralel İmam Ahmet Kara’nın “Derin Cintonik” ile çok yakın olduğunu ortaya çıkarmıştı…

İşte bu Ahmet Kara, Paralel Avukat Erdemli’ye dahi “Cintonik’in Beyoğlu’ndaki ofisinde” randevu veriyormuş!

*

Hüsam Cintonik; “Mister Simit’in suflesiyle CHP’nin İstanbul Büyükşehir adayı yapılan” Ekrem İmamoğlu’nu da “Mısır Apartmanı’ndaki bu ofiste” kabul etmiştir.

Ekrem (vaktiyle “Müdafa” idi; sonradan “İmamoğlu” oldu) 2014’te Beylikdüzü’nde seçimi kazanırken Paralel Yapı’nın desteğini almıştı…

FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaaslan’ın (şimdi cezaevinde) 29 Ağustos 2014 tarihinde twitter’da yazdıkları; Ekrem İmamoğlu’nun Paralel Yapı ile “yakın mesaisini” deşifre etmeye yetiyor…

Ekrem Dumanlı’ları firarda; Ekrem İmamoğlu’nu ise İstanbul’un belediye reisliği seçiminde “koşturuyorlar!”

YENİ ŞAFAK GAZETESİ

Yorumlar1

  • Vurucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinde patlamasına şurada kaç gün kaldı, Cehenneme Hazırlama Partisi ne kesin kayyum atanır seçim sonrası...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat