Sarı Kovboy’un başrolde oynadığı “Vahşi Batı” dizisinin son bölümünde neler oldu?

  • GİRİŞ09.08.2019 08:01
  • GÜNCELLEME09.08.2019 08:13

Vahşi Batı’daki “Beyaz-Irkçı” katiller, Sarı Kovboy’un ektiklerini “biçmeye” devam ediyor: ABD’de geçen hafta sonu üç farklı eyalette gerçekleştirilen silahlı saldırılar sonucu toplam 29 kişi hayatını kaybetmişti.

 

 

Başkan Trump, saldırganları cesaretlendiren, nefret ortamı meydana getiren konuşmaları nedeniyle birbiri ardına eleştiri oklarına hedef oluyor.

Mesela, Demokratların Başkan “aday adaylarından” Bernie Sanders, Donald Trump’a “Irkçı, nefret dolu, göçmen karşıtı söyleminize son verin!” diye seslendi!

 

 

* Sarı Kovboy Trump, geçen ay bir mitingde yaptığı konuşmada; Temsilciler Meclisi’nin dört kadın üyesi olan Somali kökenli Ilhan Omar, Filistin kökenli Rashida Tlaib, Porto Rico kökenli Alexandria Ocasio-Cortez ve siyahi Ayanna Pressley’i “Geldiğiniz yere dönün!” diyerek hedef almıştı…

Mitingdeki fanatikler de “Onları geri gönder!” diye bağırmıştı.

BAKIN, ŞU KONUŞANA

Şayet…

Büyük tepki çeken “işbu skandal çağrısına” uygun davranması, mevzu bahis olsaydı; en başta “Başkan’ın kendisi ve ailesinin” ABD’yi terk etmesi gerekecekti!

“Modern zamanların en keskin göçmen aleyhtarı ABD Başkanı” olarak anılan Trump’ın dedesi/ babası Alman kökenli, annesi de İskoç kökenli…

First Lady Melania ise ABD’ye ilk kez 1996’da gelen ve Trump ile evlendikten sonra ABD vatandaşı olan bir Sloven…

Sarı Kovboy’un ilk eşi ve üç yetişkin çocuğunun annesi olan Ivana, eski adıyla Çekoslovakya’da doğmuş 1988’de ABD vatandaşı olmuş bir göçmen…

Nereden baksanız, tutarsızlık; nereden yakalasanız, düzenbazlık:

-Yahu, bu Trump’ın yatacak yeri yok!

ASLA “HIRİSTİYAN TERÖRİST” DEMİYORLAR

Cumartesi günü El Paso’da 20 kişinin hayatını kaybettiği 26 kişinin de yaralandığı AVM baskınının baş şüphelisi Patrick Crusius’un polise teslim olmadan on dokuz dakika önce internette yayınladığı öne sürülen manifestoda; geçtiğimiz Mart ayında, Yeni Zelanda’da camilerin hedef alındığı ve Elli Bir Müslüman’ın şehit olduğu terör saldırısına da “destek” veriliyordu!

* Yıllardır “İslamcı Terör” lafını dillerine pelesenk eden Kahpe ABD’nin Kahpe Basını; “El Paso’da, Bir Hıristiyan Beyaz Terörist Katliam Yaptı”başlığını atmayı aklının ucundan bile geçirmiyor!

Keza, Yeni Zelanda’nın Christchurch kentindeki iki caminin Cuma Namazı sırasında basılıp, Müslümanların katledildiği dehşetengiz terör saldırısına; “Yalnız Kurt’un Irkçı Saldırısı” deyip geçmişler, asla “Hıristiyancı Terör” dememişlerdi!

11 EYLÜL’DEKİ “PEK KONFORLU!” TEŞHİS

Fox News’ü 20 yıl boyunca yöneten İslam Düşmanı Roger Ailes, 11 Eylül’de (2001) İkiz Kulelerin vurulduğu dakikalarda; hiçbir bilgi/belgeye dayanmadan, kafadan “Bu, İslam terörizmi! El Kaide’nin işi!” diye bağırıyordu!

*11 Eylül Saldırılarının, Amerikan Derin Devleti’nin bir kontra-operasyonu olduğu “defalarca” kanıtlandı…

Gladyo’nun en önde gelen isimlerinden İtalya eski Cumhurbaşkanı Cossiga bile açıkça “11 Eylül saldırılarını CIA, MOSSAD ile birlikte organize etti” dedi…

El Kaide’nin; aslında “CIA operasyonunun kod adı” olduğu gerçeği de ortaya çıktı!

Yıllarca Amerikan Sağcı Medyasının lokomotif ismi ve de “Trump’ın Yakın Dostu & Akıl Hocası” olan Roger Ailes’ın daha ilk dakikalarda “konforlu teşhisi!” koyduğu bir derin hadiseden bahsediyoruz!

“DONALD AILES” YAHUT “ROGER TRUMP”

Ön seçimler sırasında “aday adaylığı teknesi ala bora olmak üzere iken” devreye girip -Murdoch’ın Fox News’ünde- “Sarı Tecavüzcü, Faşist”Donald’aciddi destek atan “Şişman Tacizci, Faşist” Roger bir dönem Steve Bannon’ın da “Akıl Hocası” idi…

Trump’ın “Ulusal Güvenlik Danışmanı” John Bolton, Roger Ailes’ın favorisiydi: Nitekim “Ona çok ihtiyacınız var: Başka kim İsrail’e karşı sıcak ki!” diyerek, vaktiyle John Bolton’ı Bannon’a “ısrarla öneren” bu Ailes’tır!

* Trump’ın, başkanlık seçimini kazanmasından aylar öncesinde (2016) hakkındaki “cinsel taciz” suçlamaları ayyuka çıktığı için Fox News’ün bile kovmak zorunda kaldığı (2017’de ölen) Roger Ailes’ı bu sütunda bilahare “mercek altına” alacağız…

YENİŞAFAK

Yorumlar1

  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki basın bile hristiyan terörü yazmadı malesef ben ilk gün mesajlarda yazmıştım.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat