Fetullah ile Abdülfettah

  • GİRİŞ02.10.2019 10:36
  • GÜNCELLEME02.10.2019 10:42

Darbeci Locaefendi ile Darbeci Sisi ittifak halinde: Çünkü ikisi de Haçlı-Siyonist İttifakı’nın piyonudur. Mısır’daki darbenin hemen ardından, telefonla Abdülfettah’ı arayıp tebrik eden Fetullah’tır!

 

 

*

Darbeci Sisi’nin kumandasındaki TEN TV, Fetullah ile bir röportaj yaptı: BM Genel Kurul toplantısına katılan “Trump’ın Favori Diktatörü” Sisi, beraberinde götürdüğü “gazeteci” maskeli istihbaratçı Al-Dhi’yi Pensilvanya’ya Fetullah’la röportaja göndermiş…

 

 

Al-Dhi, Teröristbaşı Fetullah’ın ininden seslenirken “Burada siyasi kitap yok, silah da yok” diyerek aklınca FETÖ elebaşını “aklamaya” yelteniyor!

15 Temmuz’daki 251 şehidimizin kanları Fetullah’ın ellerindedir; aynen, 2013’te Mısır’daki darbeye karşı çıkan 3500’den fazla masumun kanlarının Zalim Abdülfettah’ın ellerinde olduğu gibi!

BATI’NIN HİZMETİNDE

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe kalkışmasının berhava olmasından kısa bir süre sonra; Fetullah kahpesi, Mısır’ın Al Ghad televizyonuna yaptığı açıklamada aynen şöyle demişti:

“Uluslararası toplum, Batılı devletler; Türkiye’ye müdahale etsin! Cumhurbaşkanı’nı, Hükümeti düşürsün! Biz, askeri dilde söyleriz: Türkiye’ye ‘sağdan hizaya gel’ diyebilirler…” (4 Ağustos 2016)

Uncle Sam’in Locaefendisi; Haçlı Siyonist İttifakı’nın gazetesi New York Times’a yazdığı makalede ise “Batı’nın hizmetinde olduğunu” vurgulamıştı! (26 Temmuz 2016)

*

Vatan Haini Fetullah, bunları söylediğinde ABD’de Obama Başkan’dı: Pensilvanya’da “pamuklara sardıkları” Locaefendi’lerini Türkiye’ye iade etmeye yanaşmadılar.

Sahtekâr Obama döneminin ardından Beyaz Saray’a Düzenbaz Trump yerleşti…

Göreve başladığı 20 Ocak 2017 tarihinden bu tarafa, Sarı Kovboy da, Fetullah’ın iadesi konusunda ipe un serdi:

-Evelediler gevelediler; mevzuyu unutturdular!

Fetullah ile Abdülfettah’ın; Kemal ile Ünal’ın; Nafiz John’la Hanefi’nin; Sedat ile Ertuğrul’un “baş tacı yaptığı” Haydut Amerikan Devleti; FETÖ’sünden PKK’sına kadar bilumum terör örgütlerine kumanda eder!

Bunların ve muhtelif iliştirilmiş elemanların “öve öve bitiremedikleri şu “Amerikan Demokrasisi” mi; “Albenili” Bir Maskeden, Gözbağcılıktan, Sihirbazlık Gösterisinden ibarettir! Kazıdıkça, altından faşizm çıkar!

SİSİ MUHİBBİ RUBİN

Neo-Con’cu Michael Rubin, 21 Mart 2016 tarihinde, AEI (American Enterprise Institute) için kaleme aldığı yazısıyla “Türkiye’de yakın zamanda darbe olabileceğine” dikkat çekmiş; aslında “derin mahfillerin elemanı” sıfatı ile 15 Temmuz’dan yaklaşık dört ay evvel “işaret fişeği” patlatmıştı!

12 Şubat 2013’te “Kod Adı İstanbul İsyanı” adıyla derin planların masaya yatırıldığı “Gezi’ye Hazırlık” toplantısı da AEI’da icra edilmiştir: İşte bu toplantının moderatörü Michael Rubin idi…

Türkiye’deki Gezi Kalkışması amacına ulaşamamıştı; buna mukabil aynı dönemde Mısır’daki Abdülfettah Sisi Darbesi’ni (3 Temmuz 2013) başarmışlardı!

İslam Düşmanı Michael Rubin, Mısır’daki darbe için “Durmamız gereken yer, Sisi’nin yanıdır” demişti!

Terör Devletleri ABD & İsrail’in arkasında yer aldığı Sisi Darbesi için; AB, pardon Avrupa Kahpe Birliği, darbe diyememişti!

DERİN BAĞLANTILAR

Michael Rubin’ın analistleri arasında yer aldığı AEI, ABD’de İsrail için çalışan derin bir kuruluştur: AIPAC’nin (American Israel Public Affairs Committee) desteğiyle faaliyet yürütür…

WINEP ise (Washington Institute for Near East Policy) ABD’deki AIPAC kadrosunun ön ayak olmasıyla kurulmuştur. Terör Devleti İsrail ile doğrudan bağlantılı bir örgüttür…

WINEP, CIA elemanı & FETÖ’cü Emre Yaramaz’ın ABD’deki ilk işverenidir: Vatan Haini Emre, WINEP’te staj yapmıştır! 14 Eylül 2015 tarihinde, Emre Yaramaz’ın Twitter’da “Memlekete ne zaman döneceğine” dair bir soruya verdiği cevap “2016 Temmuz” şeklindeydi!

Bu Emre’nin, “maklube” partilerindeki kankalarından birinin Nafiz John Paker’in yeğeni Junyor Barlas olduğunu da unutmayalım!

RUBİN’İN KANKASI, KİMİN KUZENİ?

Kaçak Emre gibi CIA’in elemanı olan Michael Rubin ile “yakın temas içindeki” FETÖ’cülerden biri de kaçak Emniyet amirlerinden Ahmet Sait Yayla’dır…

Paralel Yayla; 15 Temmuz darbe kalkışmasından iki ay sonra ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz ile alakalı oturuma “konuşmacı” olarak katılmıştı…

Fetullahçı Yayla, orada “darbe girişiminin arkasında Gülen’in olmadığı” kuyruklu yalanını fışkırtmıştı!

Locaefendi’sinin Yayla’sı; 31 Mart 2015 tarihinde Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden DHKP-C’li terörist Şafak Yayla’nın kuzenidir!

Yenişafak

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat