FETÖ'nün Kaos Planı…

  • GİRİŞ23.07.2016 11:32
  • GÜNCELLEME24.07.2016 10:01

Küresel sistemi kendi çıkarlarına göre tanzim etmeye çalışan baronların kurduğu düzene çomak sokuldu. Erdoğan hak, hukuk, adalet temelinde işlemeyen mevcut sistemi sorgulamasını inatla sürdürdükçe, küresel baronların rahatsızlığı artmaya başladı, huzurları kaçtı. 

Her türlü karalamaya, kara propagandaya, asılsız yakıştırmalara yönelerek, toplumda “Erdoğan nefreti” aşılamaya gayret ettiler. Bu oyun geniş halk kitlelerinde itibar görmedikçe çılgınlaştılar. Teröre yöneldiler. Tek terör örgütüyle yetinmediler. Birden fazlasına ve kuyruklarını birbirine bağlayarak sahaya sürdüler. Türkiye'yi dört koldan kuşatma atında tutarak ülkeyi kaosa sürüklemeyi planladılar.

Önce Gezi kalkışmasıyla,17/25 Aralık hükümeti devirme planlarıyla yol almaya çalıştılar. Başarısız olunca, yılmayan, direnen lideriyle yükselen Türkiye'nin önünün kolayca kesilemeyeceğini anladılar ve topyekun bir saldırıyı planladılar. Bunun için en uygun zamanı beklediler. 40 yıldır avuçlarında tuttukları fetullahçı terör örgütünün devlet içinde sızmış hainlerini, tetikçi, maşa güruhunu harekete geçirdiler.

FETÖ ihanet şebekesinin başındaki ajan provokatörün “zafer günü gelinceye kadar kendini belli etme” telkinine dayanılarak bugüne kadar bazıları yeterince güvenemedikleri eşlerinden bile gizledikleri örgüt üyeliğinin gereği için sahaya çıktılar. Onların zafer günü dedikleri, ihanet günü gelmişti. Amaçları yönetimi ele geçirip ülkeyi yönetmek değil, aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öldürerek, ülkeyi yönetilmez hale getirip, kaosa sürükleyip iç savaşı başlatarak, ülkeyi Suriyelileştirip parçalanmasının yolunu açmaktı.

Bu parçalanmaya, iç savaşa dayalı kaos planı işlemeye başladığında PKK/PYD terör örgütü de sahne alacaktı. Aynı yerlerden yönetilen bu ihanet şebekelerinin ortak amacı, ülkeyi kolu kanadı kırılmış bir Türkiye atmosferine sürüklemekti. Başaramadılar...

Bu ülkenin, bu milletin bileğini bükemediler. Yılmaz lideriyle bütünleşen İstiklal madalyalı bu aziz millet bu hainlere, emperyalizmin uşaklarına, maşalarına geçit vermedi. Tüm mazlum halkların umudunun, direncinin, inancının yok edilmesine izin vermedi. Sömürgeci ahtapotun kollarına, eli kanlı teröristlerine mazlumların, ezilenlerin son kalesini teslim etmedi.

Bu tablo böyle görülmeyip, meselenin; “ bizde darbeye karşıyız ama bu nasıl bir darbe, cadı avı yapılıyor. Devlet bütünüyle tasfiye ediliyor” gibi yaklaşımlarla takdim edilmesi, fitne- fesat yuvası FETÖ'nün darbeci teröristlerinin hain girişimini örtmeye, hafifletmeye, sulandırmaya çalışmaktır. Bunu siyasi saplantı ve körlüğüyle yapanların yanı sıra FETÖ'nün kriptolarının dili olduğu çok açıktır.

Açık olarak bilinmelidir ki, FETÖ'nün en önemli özelliği, girdiği kabın şeklini alan sıvı gibi olmasıdır. Yıllardır yayınladıkları “Sızıntı” dergisine verdikleri isim gibi sızdıkları yapıların şekline bürünmeleriyle o yapıları işlemez hale getirecekleri güne hazırlanmaları en önemli stratejileriydi.

Bu yapının tüm unsurlarına, kriptolarına asla en ufak taviz verilememeli. Örgütün tüm kılcal damarları en titiz şekilde virüs taramasına tabi tutulmalıdır. Tüm kripto kimlikler tespit edilmelidir. Örgütün tüm dış bağlantıları tespit edilmelidir. Bu temizlik harekatında kimse kimseyi kayırmamalıdır, korumamalıdır. “Cemaat devlete sızmış buna kargalar bile güler.” diyenler de unutulmamalıdır. Birilerinin ahmaklığının gerçek nedenleri de ortaya çıkartılmalıdır.

Ana muhalefet partisinin eski bir milletvekilinin “CHP cemaatle ittifak yaptı.” sözleri de dikkate alınarak, araştırılmalıdır. FETÖ kaçağı Ekrem Dumanlı'ya kitaplarını saygı cümleleriyle imzalayacak kadar gönüldaşlık içinde olan CHP Milletvekili'nin bu sevgisinin nedenleri de bilinmelidir.

İstiklal madalyalı bu milletin bağımsızlık ve demokrasi direnişine “gericiler sokakta” diyerek çirkinliklerini bir kez daha ortaya koyan sözde aydın müsveddelerine söylenecek tek söz; utanın halinizden…

15 Temmuz'da darbeci teröristlerin tanklarına göğüslerini siper eden, şehit düşen, yaralanan kocaman yürekli vatansever insanlar sayesinde belki utancın örtülebilir ama o kadar yüreğin çoraklaşmış zihnin işgal edilmiş ki, bunu bile beceremiyorsunuz…Yazıklar olsun…

Yorumlar1

  • ufuk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet o kadar azizki Çanakkale Zaferinde ki gibi 93 harbinde ki tankı .topu.silahı yoktu ama iman gücüyle bertaraf etti şimdide bir avuç satılmış paralelciler için bu mücadeleyi verdi ve kazandı kaybeden imansiz paralelin imamları oldu
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat