Dersim'iz Ermeni Tehciri
Dersim'iz Ermeni Tehciri
Bu sene 24 Nisan sakin geçti demiş Obama .. 24 Nisan'ın sakin geçmesi Ermeni Soykırımı gerçeğini değiştirmeyecek ve unutturmayacak! Bu mevzuu derin ve uzun ..

Yorumlar7

  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    ne çok sevenleri var. Osmanlıyı zorla 1 dünya savaşına sokan sarıkamışta aptalca bilerek isteyerek 90 bin askeri tek kurşun atmadan şehit eden ittihatçıların ne kadar da çok seveni var - onların elindeki 3 milyon şehit kanı onlara bugün destek veren darbecilerinde boynunda
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Fikret Cal 11 yıl önce Şikayet Et
    YAVAŞ YAVAŞ HEPSİNE. Yavaş yavaş ermenilere de sıra gelecek. kürt kardeşlerimizin temsilcisi pkk oldu, yani vatansever kürt kardeşlerimiz pkk ile özdeşleştirildi. barış süreci adı altında ülkemiz ciddi bir bölünme tehlikesiyle karşı karşıya. sırada ermeni, rum derken türklere yer kalmayacak. refah tabanlı bugünkü ak partili kardeşelrimiz arz-ı mevud u ne cabuk unuttuda barış ve kan akmıyor şarhoşluğu ile gözü kapalı ihanetlere hoş bakıyor. sevr yeni başlıyor... barış sürecine eleştiri getirenler "kan akmamasından rahatsız oluyorlar" diye utanmadan itham ediliyor. kandan kimlerin beslendiği anlaşıldığında iş işten geçmiş olur. tarafgirlikle değil, aklınızla okuyarak öğrenerek meseleye bakın. sözde kürt ve ermeni haber site yazılarını da okuyun bakalım, hep aynı medyayı değil...meslenin demokratikleşme ile alakası olmadığını, meselenin coğrafya yani bölünme meselesi olduğunu görün...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mustafa akgül 11 yıl önce Şikayet Et
    yahudi asıllı bir amerikalının kitabından nelerde öğrenmişsin.. zaten dostlarınızda hiç değişmedi, düşmanlarınızda.öyleya ermeni komitacıları sütten çıkmış akkaşıktı.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • erkut alp 11 yıl önce Şikayet Et
    Deden gibi tarihçimi kesildin başımıza. Dedende sende aynı şeylerle uğraşıyorsunuz (dersim.ermeni tehciri) tarihçimisin sen, herkes yazar oluyor şu Türkiyede Ermeni lobisinden sonra sen mi çıktın birde başımıza. Enver paşa,Atatürk şöyle yaptı böyle yaptı sen kendine bak önce.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hakikat 11 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman Türkler. Ermenilerin büyük acısını ve 1915 deki bu büyük felaketi paylaşıyorum. Ben bugün müslüman Türk maduriyetlerini daha çok görüyorum. Müslüman Türk mağduriyetlerine artık son verilmeli. Müslüman Türklerin sıkıntıları giderilmeli ekonomik koşulları ve yaşam standartları yükseltilmeli.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • müslüman kurtuldu 11 yıl önce Şikayet Et
    Siz topu ittihatçılara atıyorsunuz ve diyorsunuz ki onlar soykırım yada katliam yaptı.. ama ermeniler ve dünya bunu osmanlının üzerine yıkar çünkü sonuçta ittihatçılar osmanlının görev verdikleri idi. Ve herşeyden önce yapılan katliam yada soykırım değil tehcirdir. Peygamber efendimiz emri ile Hayberdeki yahudiler suriye topraklarına kadar sürülmüş yani tehcir edilmiştir. bu kimsenin aklına gelmiyor mu. Orada müslümanlar katledilecek osmanlı devletinin eli armut toplamıyordu herhalde gereğini yaptılar ne yaptılarsa iyi yaptılar.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Yadigar keceliogullari BAL 11 yıl önce Şikayet Et
    dersiniz güzel ama yanlışlarınıza ne demeli . gençlerimiz malesef konularını tam araştırmadan birilerinin ekmeğine yağ sürmemeli diye düşünüyorum. 1- Osmanlının 1.dünya savaşının öncesinde yapmış olduğu nüfus sayımına baktığınızda Anadoluda yaşayan ermeni sayısı 900 bini dahi bulmuyordu. 2- Ağrı-Erzurum-Van ve kars illerimizde yapılmış müslüman ların katliamlarına ait toplu mezarlardan çıkarılan eşyaların sergilendiği müzeyi bir ziyaret edin Bildiğim kadarı ile Taşlıçay Diyadin yöresinde halen açılmamış 3 adet toplu mülüman mezarı bulunuyor. 3- yol kesme ve eşkiyalıklarla ilgili bir ermeni tarihçisi olduğu söylenen 1950 lili yıllarda okutulan tarih kitaplarında bile Emin Oktay'ın tarih kitaplarındaki ve kurtuluş savaşlarındaki ermeni eşkiyalarının isimlerini hatırlayın 4- İttihatçılar fikrinize tamamen katılıyorum. size kolay gelsin bir araştırın saygılarımla
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat