Taksim'den Ermenistan'a nasıl gidilir?
Taksim'den Ermenistan'a nasıl gidilir?
Taksim'den yola çıkmışlardı hâlbuki. Ama şimdi Ermenistan'dalar!

Yorumlar7

  • mermus 10 yıl önce Şikayet Et
    Taksim'den Ermenistan'a nasıl gidilir?. bana kalırsa pusulayı şaşırdılar nereye gittiklerini kendileri de bilmiyo, gidiyolar işte.aynı şey gibi , tanrılar çıldırmış olmalı filminde bi aborjin vardı kola şişesini dünyadan atmak için dünyanın sonuna giden , aynı ona benziyorlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bab-ı esrar 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yazar harikasınız!. ne yalan söylüyeyim, edebi ve sanatlı yazılarınıza alışkın olduğumuz için birden bire bu yazı pek sert geldi bize. Ama maşaallah, siz böyle güncel yazılarda da çok iyisiniz. Kaleminizin burcu hep böyle yükseklerde ışıldasın inşallah ve millet, vatan, hak adalet uğuruna susmasın. Hürmetler.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Olcay Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel söylediniz. bunların omurgası yok hatta terliksi ler yada amip ne bileyim aslında parazit en doğrusu
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • levent 10 yıl önce Şikayet Et
    geziciler nereden geliyorlar. bu takim genelde ortakoy bebek etiler taraflarinda yalilarda bogaz a nazir dairelerde ikamet etmekte - olmaz ya rus ekim devrimi gibi bir komonist devrim olsa da bu kan emicilerin ellerinden alsalar o bogaz a bakan yalilari ve halk a acsalar ne komik olur ama - dimyat a pirinc e giderken evdeki bulgurdan olmak buna denir - lumpenler taksimden besiktasta durmayip ortakoy bebekteki yali villa plazalari yagmaya basladiginda nefret ettikleir polis i cagirdiklarinda polis yok biz demokratik eylemlere mudahale etmiyoruz artik bu vatandaslar ozgur istedikleri yerleri kirar yakar yikarlar en dogal haklaridir dese ne hos ironi olur
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • Ezel 10 yıl önce Şikayet Et
    Yeri geldi mi Ermeni yeri geldi mi Kemalist!. Bu çürükler öyledir. Zamana ve mekana göre konuşup öyle davranırlar. Sahici bir yanları yoktur. Onları anladık! Kaleminize sağlık Meryem Hanım.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    taksimden erivana nasıl gidilir söylüyüm. cehape ve baronlara gidilir onlar rezerve ederler...lakin şu sıra yurt dışına gidecekleri de afaroz ederler..gidişler eylemden sonra...
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    meryem hanım, malatyaya füze kalkanı getirildiği zamanı düşünün. maraşta ve sair illerde alevi vatandaşların kapılarına,çarpı ( X) işareti koyuyorlardı.alevi ve sünni kargaşası çıkarmak için birileri bu eylemlerden evvel iş başında idi...fakat bu hareketi yapanlar alevi vatandaşların içinden hainler çıktı...yevmiye verilerek sokaklara çıkarılmış yüzlerce kiralık göstericilere destek veren sizden-bizden görünümlü tayifeye ne demeli...pkk ile yapılan barıı süreci,birilerini epey kızdırdı..bu birileri dışarda devlet içerde ise hainler...dış odaklar ile emellerini tevhid etmiş hainler.ermenilerin fransa da türkiyeye karşı yaptıkları malum,soykırım yalanı ve çıkarılan kanun..türkiye için bunca zamanlarını harcamış lobiler,türkiyenin enegellenemeyen yükselişine,yevmiye vererek,maaş vererek gösteride alakasız uçları bir araya getirdiler..allahdan korkan,bu ülkeye hile yapmaz,bu millete hile yapmaz,yırtık çoraplarla harbe gitmiş dedelerine ihanet etmez.
    Cevapla Toplam 22 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat