Allah  ile AB  arasında seçim yapmak!
Allah ile AB arasında seçim yapmak!
Hep övünür dururuz Almanlar bizim dostumuz, en önemli müttefikimizdir diye. Yeri geldiğinde onlara toz kondurmayız. Peki gerçekten Almanlar bizim dostumuz mudur?

Yorumlar6

  • mustafa akgül 10 yıl önce Şikayet Et
    eğer okunmazsa çok güzel bir yazı olmuş.çanakkalede 500bin ve sarıkamışta 90 bin. şehit verdik deyince yazının ne kadar gerçekçi ve güzel olduğu daha iyi anlaşılıyor.arif hocam sizden ricam tarih konularınada girmemenizdir.şimdi saldırılarada uğrarım ama ne yapayım yanlış görünce dayanamıyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ekrem kehribar 10 yıl önce Şikayet Et
    bu işler parti pırti ile olmaz. bu işi ancak zülfikar halleder.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Abdullah 10 yıl önce Şikayet Et
    İlahi Hitap !. ''Sizler Yahudi ve Hıristiyanlar gibi olmadıkça, (yaşamadıkça )onlar siz kendilerine dost kabul etmezler''. ilahi hitabına hepimiz muhatabız. Olay bu kadar net ve açık. Eşit şartlarda olmayan ortaklık köleliktir. Bunu da bizlerin kabul etmesi mümkün değil.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • müslüman kurtuldu 10 yıl önce Şikayet Et
    hükümetin en büyük hatalarından biriydi.. Allahın takdiri AB yerlerde sürünüyor. sersefil oldular. Benim, yani oy verenlerin anlatamadığı gerçekleri zamanın olayları anlattı. Hükümet türkiyeyi geliştirmek için bu arayışın içine girmişti. Aslında türkiyenin buna ihtiyacı yoktu. Osmanlının yükselme ve çöküş sebepleri türkiyeye ders olmalı. Osmanlı ne zaman Allahın kanunları ile hareket etti adaleti sağladı yükseldi, ne zaman batılıların ve jöntürklerin eline düştü darmadağın oldu.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Selman Ca 10 yıl önce Şikayet Et
    Merkel şunu bilmeli!. Türkler olmazsa Almanya bir hiç!
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Şevket Özsoy 10 yıl önce Şikayet Et
    "Günaydın!" sayın hocam.... Bu yazıyı 10 sene önce yazmalıydınız... AB'ye toz kondurulmadığı, AB'nin devlet büyüklerimiz tarafından "en büyük proje" ilan edildiği günlerde... "Siz onlardan olmadıkça, yahudi ve hiristiyanlar sizden razı olmaz" emr-i ilâhisini hatırlatanların dinlenmediği günlerde... Ama geç de olsa uyanmak iyidir; yeter ki iş işten geçmeden olsun.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat