Mısır darbesinden çıkarılacak dersler
Mısır darbesinden çıkarılacak dersler
'Demokrasilerde her şey seçimi kazanmak değildir'' diyerek, seçimi kazanmanız ülkeyi tek başınıza yöneteceğiniz anlamına gelmez. Muhalefetle birlikte ülkeyi Koalisyonla yöneteceksiniz demek istiyor Obama.

Yorumlar6

  • ömürcan 10 yıl önce Şikayet Et
    YORUM GEREKTİRMEYEN BİR YAZI... teşekkürler sayın yazar. hislerimize ve vede gerçeklerin ta kendisine tercüman olmuşunuz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Erdem KAYA 10 yıl önce Şikayet Et
    Erdemli olmak. Çok isabetli tespitler. Doğru düşünmek ve anlamak yetmiyor; yanlışları düzeltmeye kendimizden başlamak, ilkeli yaşamayı dert edinebilmek durumundayız.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bir bilen 10 yıl önce Şikayet Et
    "Milli iradeye saygı mitingleri" nin önemi daha iyi anlaşılıyor.. hatırlarsanız 3-5 çapulcu/ vandal ve onların arkasındaki ağababaları sanki tüm türkiye hükümete karşıymış gibi bir algı oluşturmaya çalışırlarken hükümetin aldığı milli iradeye saygı mitinglerinden aşırı şekilde rahatsız olmuşlardı. Çünkü Mısırda darbecilerin dillendirdiği gibi "halk size karşı" temasını sıkça vurguladılar. Burada Akpartinin attığı bu ferasetli adımı da şimdi daha iyi anlıyorum.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Mustafa Celepçi 10 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık. Çok güzel ve bizlere ders olacak bir yazı.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Abdullah 10 yıl önce Şikayet Et
    Ders!. Belalardan ve musibetlerden ders çıkarmayan kişi ve toplumlar, aynı sorunlarla tekrar tekrar yüzleşmek zorunda kalırlar.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Gülderyası 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel cümleler.... ALLAH razı olsun senden Arif kardeşim...
    Cevapla Toplam 19 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat