Aile huzuru için yatak odasının rengi ve konumu
Aile huzuru için yatak odasının rengi ve konumu
Kişisel Gelişim Uzmanı Prof. Dr Bedri Uzunömür ile birlikte katıldığımız televizyon programında kendisinin aktardığı bilgilerin etkisinde kaldığımı itiraf etmeliyim.

Yorumlar7

  • Yiğit 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorgun uyanmakla duvar renginin ne alakası var ki. Gözümüz kapalı uyuyoruz. Salon ya da oturma odaları için tamam da. Yani duvar rengi bize enerji mi veriyor?
    Cevapla
  • Mediha 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadas bu konu seni ilgilendirmiyorsa okuma saçma sapan yorumlar yapmışlar yok insanlar ölüyormuş yok müslüman aleminin aradığı cevapmis saçma sapan yorumlar git nerde geziniosan gezin bu sayfada işin ne o zaman ????
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bulent 9 yıl önce Şikayet Et
    Yukarıda bi arkadaş fantazi pesindesiniz diye bi yorum yapmış bu konunun fantaziyle bi ilgisi olmadığını sen anlayamadığını için yazmissin konuyu anlaşilan sen bu sayfaya girme kardeş senin kafan yanlızca fantaziye çalışıyor çünkü
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    bülent açıkgöz haklı. adam silahını almış cephede vuruşuyor vatan kurtarıyor,bizim ise dert ettiğimiz şeye bak cix cix cix.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Bülent ACIKÖK 10 yıl önce Şikayet Et
    kızım. millet ölüyor sen fantazi peşindesin.Size köşe verenlerde kabahat
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    renklerin ve çizgilerin karşı taraf üzerinde etkileri var. örneğin bürokrasinin rengi lavivert elbisedir,barış yapmak isteyenler griyi giyerler,siyah karamsarlığı artırır,mevi dinlendirir.evinizin perdelerini siyah yapın koltuk örtülerinizi siyah yapın,içerde kaldığınız müddetçe rahatsızlık hissi verdiğinden perde ve koltuk örtüsü üzerine istemeye istemeye konuşursunuz ve gıcık olmaya devam edersiniz...kırmızı etkisini arenada boğalar bilir,delilerde kırmızı renk giyene takılır,başkası yokmuş gibi kırmızı giyinenle muhatap olur..kıyafetteki çizgi ve desenlerde böyle..doğal kıyafet üzerinden konuşursak zebraların siyah beyaz çizgileri avcıların ava konsantre olamamalarına sebeb oluyor,zebrayı takip eden bir aslan eğerki zebra başka zebraların yanına gitmişse onların koşuşturmasından kimi takip ettiğini karıştırıyor ve hiç bir zebraya da saldırmıyor..farklı kokular,farklı renkler,farklı çizgiler,farklı tatlar netekim canlılar üzerinde etkilidir
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • murat cenk türktan 10 yıl önce Şikayet Et
    müslüman ümmetin tam cevabını aradığı!!!!!. vallahi muhteşemsiniz.tamda yatak odamızın derdine düşmüştükki hızır gibi yetiştiniz.yarın ki yazınızı merakla bekliyoruz.
    Cevapla Toplam 25 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat