Ak Parti'nin İstanbul adayları
Ak Parti'nin İstanbul adayları
Aday adaylarının aday listesine girebilmek için yoğun çabası sürerken gözler tam anlamıyla partilerin genel merkezlerine ve genel başkanlarına çevrilmiş durumda...

Yorumlar24

  • nihat balcı 10 yıl önce Şikayet Et
    .... 15 senedir başakşehirde yaşayan biri olarak başakşehirle ilgili yorum yapanlar uzaydamı yaşıyor yoksa başka bir başakşehirmi var veya mevlüt uysalın yandaşımı bunlar ?
    Cevapla
  • halit 10 yıl önce Şikayet Et
    PENDİK. şahsi fikrim pendik davur çakır
    Cevapla
  • Ahmet Karahan 10 yıl önce Şikayet Et
    TEKNOLOJİK BAŞAKŞEHİR. Başakşehir sakini olarak bu ilçede yaşamaktan çok memnunum.Değerli başkan gerçekten çok vizyonel ve çalışkan birisi.İlçenin en dikkat çekici konusu ise teknolojiye verdiği önem.Orta yaş birisi olarak teknoloji takip gayet iyi takip ederim.Başakşehir Belediyesi bu konuda birçok belediyeye bence fark atmış durumda.Projelerini incelediğinizde bir belediye kurumu değilde sanki teknoloji merkezi gibi arge çalışmaları var.Sayelerinde LivinginLab i de öğrenmiş oldum.Bence başkan teknolojie vermiş olduğu bu değeri devam ettirmeli.Devir artık teknoloji devri ve başkan bence bunu iyi kullanıyor.Başkanı da bu teknolojik projeri yapması için kurduğu ekipten dolayı tebrik ediyorum.Durmak yok yola devam Başkanım.Saygılar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bülent turna 10 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeşehir'de Mevlüt Uysal Çok Beğeniliyor.. İstanbul'un modern yüzü Bahçeşehir'de Mevlüt Bey çok beğeniliyor. Ak Parti yeniden aday gösterirse çok isabetli bir karar olur. Haklısınız sayın Osman Bey.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hasan ÇABUKOL 10 yıl önce Şikayet Et
    Noldu peki?. -Bahçelievler için üç senaryo konuşuluyor. Üçüncü dönemini tamamlayan Osman Develioğlu devam edebilir. Yerine en güçlü isim olarak mevcut AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bahadır gelebilir. Develioğlu olmazsa dışarıdan bir isim de gelebilir. AK Parti'nin halef selef üç ilçe başkanı da aday adayı... +
    Cevapla
  • Hakkı Söyler 10 yıl önce Şikayet Et
    PENDİK GERÇEĞİ. İstanbul'da şuan en genç belediye başkan aday adayı Pendik'te. Pendik ilçesinde gençlik kollarından gelen, 5 yıl gençlik kolları başkanlığı, 5 teşkilat başkanlığı yapan TARIK ZİYANSIZ en güçlü isim olarak öne çıkıyor. Halk arasında her yerde konuşulan ve milli görüş kökenli bir kardeşimiz. Çok seviliyor. Pendik için en hayırlı olan kazansın.
    Cevapla
  • erdiberen 10 yıl önce Şikayet Et
    bagcılar gerçeği. BAĞCILARDA EĞER LOKMAN ÇAĞIRICI TEKRAR ADAY GÖSTERİLİRSE AKP ÇOK OY KAYBEDER giden oylarada yazık olur..giresunluyla bu iş yürümez.daha klas biri aday gösterilmeli.bağcılar dediğin ilçe küçük istanbul.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • aycan güner 10 yıl önce Şikayet Et
    ATAŞEHİR GERÇEĞİ. ataşehirde maceraya gerek yok. 5 yıldır tanıdığımız destek verdiğimiz nimetullah başkan ile ataşehiri alırız.
    Cevapla
  • MURAT SAĞ 10 yıl önce Şikayet Et
    ATAŞEHİR. Nimetullah bey gerçekten ataşehire çok yakışan bir başkan olur ama diğer isimi hiç duymadım. Nimetullah beyden başkası bence yanlış tercih olur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Merve Varol 10 yıl önce Şikayet Et
    Mevlüt Başkanla yola devam.... Bir Başakşehirli olarak Mevlüt Başkanı destekliyorum hayırlısıyla yeni dönemde de Mevlüt Başkanla devam edeceğiz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hakan CANDAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Ataşehir i almak için.... Ataşehir de son dönemlerde yapılan Emlak Konutları bölgesinden en çok oy alacak kişi, bence Emlak Konut Genel Müdürü Murat KURUM. Mühendis, genç, dinamik ve Emlak Konutu dünya markası yaptı. Daha geçen hafta halka arzda büyük başarı sağladı. CHP li ve liberallerden de oy alabilecek dürüst ve vizyon sahibi bir bürokrat. Ataşehir mutlaka alınmalı..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bülent turna 10 yıl önce Şikayet Et
    Kayaşehir Mevlüt Uysal diyor. Ben bir Kayaşehir vatandaşıyım. Belediyemiz çok güzel işler yaptı. En son ulaşım sorunumuz da bitti. Mevlüt Uysal'dan memnunuz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • sabir yeşil 10 yıl önce Şikayet Et
    Mevlüt Uysal Doğru Tercih. Başakşehir'e müthiş bir ivme kazandıran Mevlüt Uysal Başkanı ben de destekliyorum. Yeni dönemde durmak yok yol devam diyecek inşallah
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Adem Yurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Ataşehir'e AK Belediyecilik Lazım . Ataşehir'e AK hizmet gerekiyor, şu an hak etmediği yerlerde... İyi yönetemeyen ve organizasyonu projeleri yere basmayan bir Battal'ın elinde.. Ataşehir halkı en iyisini hak ediyor. Bu da AK belediyecilik ile mümkün. Aday adayları arasında en dürüst olanı da bana göre Av. Nimetullah Topu'dur. Ataşehir'i tanıyan biridir. Cenk Dilberoğlu Ataşehir'i ne kadar tanıyor acaba??? Ataşehir'i sokak sokak dolaşıp halkı hiç dinlemiş mi, dertlerine ortak olmuş mu? Fakat Av. Nimetullah Topu her an her sokakta...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mustafa toprak 10 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBULA AZİZ BABUŞÇU DAHA İYİ OLUR. sayın topbaş da olsa ben yine ak partiye oy vereceğim.kim olsa fark etmez.ama bir miktar da olsa sayın topbaş yıpranmıştır.biraz da yaşlıdır.taze kan ve gençlik lazım.kendim de 59 yaşındayım.gün günü aratıyor. sayın topbaş benden de tayyip beyden de yaşlıdır.icraatlarından da az da olsa memnunsuz kişi vardır. tayyip bey istanbulu yüzde yüze bağlamak istiyor ise bir değişiklik tavsiyemdir.selamlar
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat