Ak Parti'nin İstanbul'da 'netleşen' adayları
Ak Parti'nin İstanbul'da 'netleşen' adayları
Ak Parti'de illerin adaylarının bir iki bölge dışında açıklanmasının ardından adaylık heyecanı yavaş yavaş ilçelere kaymaya başladı.

Yorumlar17

  • EMRE TERTİP 10 yıl önce Şikayet Et
    Büyükçekmece CELAL BABAYİĞİT. Ak parti Büyükçekmece'de sadece celal babayiğit ile alabilir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • EMRE TERTİP 10 yıl önce Şikayet Et
    büyükçekmece. İlker Gürbüz Büyükçekmece'den aday adayı olmadı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • serkan gdk 10 yıl önce Şikayet Et
    AV MUSTAFA ATAŞ YOLA DEVAM İNŞALLAH. herkese eşit davrandığın için adayımızsın yolsuzluklara karışmadığın için adayımızsın derneklere verdiğin değer için adayımızsın dürüst olduğun için adayımızsın gümüşhaneliler seninle ....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mustafa mersin 10 yıl önce Şikayet Et
    Çekmeköy gitti bile.... Cekmeköy' u son secimde 360 filan farkla alan Ak Parti adayin degil partinin oyu aldigini bildigi kadar, bu secimlerde partiinin degil adayin secimi kaybettirdigini anlamali. Ahmet Poyraz kibri ve cok caliskan olmamasinin yani sira kendisine secimi kazandiran Tasdelen' e adeta civi cakmadi desek yeridir (illaki birkac hizmeti vardir tabir sadece) Ama Tasdelen Eski Baskan ve suan yine CHP nin adayi olan H.Avni Sipahi' nin kendi eski beldesi kendi semtidir. Halkin icine karisir, cogunu tanir, dugunlerine, derneklerine, cenazelerine gider, gidemiyorsa bile yardimcisini gonderir. Ahmet Poyraz' in birakin cenazeye gitmesini cenazeyi belediyenin onune getirsen kovdurmasi sasirtmaz. Tasdelen Cekmekoy' u Ak Parti' ye kazandirdi, Ahmet Poyraz Tasdelen' liyi Ak Parti' den uzaklastirdi. Ak Parti eger taninmis, caliskan birini getirmezse Cekmekoy kesin CHP ye gider.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İhsan UYSAL 10 yıl önce Şikayet Et
    EYÜP İÇİN ABDULLAH ÇELİK.... Eyüpsultan için Eyüp sevdalısı, Eyüp Sultan ruhunu özümsemiş, Eyüp'lü bir başkan Abdullah ÇELİK inşallah...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ferdi Tezcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Goptaki tahmininiz CEMAATTEN yanlış tahmin. Benim Başbakanım cemaatle boğuşsun. Benim başbakanımı şantajla tehdit etsinler, sende cemaat mensubu gop ilçe başkanı ile buluş çay iç kahve iç, zekeriya bey ile tanıştır ve sonra ısmarlama haberini yap. yakıştımı size. gop ilçe teşkilatını cemaatin adamları ele geçirdi. Allahtan siyasetten anlamıyorlarda ele geçirdikleri ilçe teşkilatı meclis üyesi olmak isteyen acemi siyasetçi cemaat mensupları yüzünden düştü. il yönetimi olaya el koyduda ilçenin düşmemesi engellendi. cemaat içinden gop ilçe teşkilatına sızan yaklaşık 15 kişi var ismail ergüneşin ekibinde. sizde buna alet oluyorsunuz. gopta tek belediye başkanı erhan eroldur. ve göreceksiniz devam edecektir.
    Cevapla
  • Arif SAĞLAM 10 yıl önce Şikayet Et
    AVUKAT MUSTAFA ATAŞ. Niçin mi, Tuzla çok kritik bir bölge ve istanbul için kırılma noktası, İstanbula açılan kapı olması dolayısıyla çok irdelenmesi gerekiyor. 5 yıllık dönemde belediyemizle işi olan ve prüz çıkan binlerce seçmen var ve küskün vazifette, değişim şart çünkü, küskün olan seçmen Ak partiliyim ama mevcut yönetime destek vermem diyerek, iyiden iyiye durumu özetliyor.. Eski ilçe başkanımız ve şu an Ak parti tuzla aday adayı avukat mustafa ataş beyin halk tarafından büyük bir saygınlığı ve kabul görmüşlüğü var, Tuzla için kesinlikle birleştirici bir isimdir. Allaha Emanet olun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mahmut 10 yıl önce Şikayet Et
    Tevazu abidesi Temel Karadeniz. Rabbim, Temel beyin hayırlısıyla Küçükçekmece Belediye Başkanı olmanı nasip etsin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • cesim İNCE 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa ataşla tuzla ak parti kazanır. tuzlamızın ak adamı mustafa ataşla tuzla kazanacak tuzla halkı kazanacak
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • KIRK(4)LÜ 10 yıl önce Şikayet Et
    TEMEL'İ SAĞLAM BİR KÜÇÜKÇEKMECE İÇİN ADAYIMIZ (TEMEL KARADENİZ'DİR). Marka olmak için değil İnsan olmayı kendine şiar edinmiş bir ADAM olan Temel Karadeniz ile Küçükçekmece inşallah bambaşka bir çehreye bürünecektir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ismail YAZICI 10 yıl önce Şikayet Et
    DR. ŞADİ YAZICI İLE HİZMETE DEVAM !!!. Dr. Şadi Yazıcı tuzla'ya 5 senede vizyonu getirmiştir. Başkanımızla yola devam edersek tuzla kesinlikle bizim olacaktır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • HÜSEYİN GEDİK 10 yıl önce Şikayet Et
    AV. MUSTAFA ATAŞLA TUZLA FARKLI KAZANIR. yıllarca ilçe başkanlığı yapmış olan av.mustafa ataşın birileri gibi adı yolsuzluğa karışmamış tertemiz siyaseti ile dürüst kişiliği ile arkasına almış olduğu teşkilat gücü ve tuzla halkının sevgisi ile aday olduğu taktirde chp ye fark atarak tuzlayı chp ye kaptırmayacaktır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mehmetkekeç 10 yıl önce Şikayet Et
    TUZLADA ŞADİ BAŞKANLA HİZMETE DEVAAAM . tuzlada ŞADİ YAZICIDAN başka aday chp nin kazanması demek.O yüzden tek aday ŞADİ YAZICI OLMASI GEREKİYOR
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ömer balık 10 yıl önce Şikayet Et
    Dr.şadi beyle devam. Dr.Şadi beyin Tuzlada yapmış olduğu çalışmalar örnek çalışmalar olduğuna inanıyorum Ak partinin Tuzlada başarılı olması yine Şadi beyden geçer
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • türkiyesevdalısı 10 yıl önce Şikayet Et
    ÜMRANİYELİ OLMAKLA GURUR DUYUYORUM. . Ümraniyeyi farklı bir ilçe , MARKA haline getiren Başkanımız HAsan Can sayesinde Ümraniyeli olmaktan gurur duyuyorum.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat