Amerika'nın Lavrens'i Tapınakçı Ricciardione
Amerika'nın Lavrens'i Tapınakçı Ricciardione
Riccardione, Tapınakçı bir şövalyedir. Görevlendirildiği her yerde son darbeyi vurmak üzere tasarlanmış bir tiptir. Türkiye'ye ilk geldiği zaman onun bu yönüne dikkat çeken çok yazılar yazıldı. Ben de yazdım.

Yorumlar9

  • aslan güneş 10 yıl önce Şikayet Et
    aslan güneş. Abdurrahim abi ağzına sağlık
    Cevapla
  • Hasan H. İLDEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    Değerlendirmenizi bekliyorum. Saygıdeğer M. Ali BULUT Hocam. gizlimiz, saklımız, yalanımız dolanımız yok, Dünya Ahiret kardeşiniz olarak sizden 17 Aralık olaylarını bir değerlendirmenizi istirham ediyorum. Bu sutunlardan yazamazsanız size hak veririm, çünkü Cennet Mekan Abdurrahim KARAKOÇ da hayatını karın tokluğuna yaşadı Ankaranın en fakir ilçesi Sincanın en tenha semti Fatih de hayata veda ettiği yani onun şiirleri ile ülkücü olmak şerefini kazanan ve sonradan para babası olanlar bile bu garibin ekonomik olarak hatırını bile sormadılar. işte sinin de işsiz, güçsüz ve hatta haftalıkta olsa yazabileceğiniz bu köşenin elinden alınmasını istemediğimden lütfen düşüncenizi sizde olduğunu düşündüğüm elektronik postama gönderir misiniz. Saygılarımla.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 10 yıl önce Şikayet Et
    ABD’li Lawrence tamam da, Şerif Hüseyin nerede?. 1* Güçlü Türkiye, ittihad-ı İslam’ı sağlar. Ortadoğu, Afrika ve Ortaasya’daki dengeleri batılı sömürgeciler aleyhine bozar. En önemlisi İsrail belasına set çeker. Hal böyle olunca Yahudi lobisinin etkisindeki ABD’li neoconlarının sık sık haltlar karıştırması gayet normal. Evet ABD Büyükelçisi’ne Lawrnece benzetmeniz tam isabet. Ama eksiğiniz var. Hüseyin Şerif nerede? O Hüseyin Şerif ki, Lawrence’la Osmanlı’ya ihanet etmişti. Peki şimdiki ne yapıyor: Mart ayında İsrail özür dilerken, Mavi Marmara’daki müttefiki bizim Şerif Hüseyin ABD’deki Alamut Kalesi’nde ağırladığı Türk gazetecilere diktatör falan diyerek savaş çanı çaldı. 2 ay sonra geziyle ve Neocon-siyonist servislerle iktidara karşı saldırıya geçti. 2008’de başlayan gizli muhalefetini açığa vurdu. Gezi olmadı kaset, olmadı rüşvet verelim diyerek Lawrence ile üst üste vuruyor. Paralel devlet de hık diyerek eşlik ediyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 10 yıl önce Şikayet Et
    Rakamların tevafuku 1435’te neye şaret ediyor?. 2* Günümüzün Cibali Babası da olan bizim Şerif Hüseyin, Yahudicikleri ve İsrail’i “Kur’an Yahudileri lanetlememiştir” diye himaye ederken, şovlu öfkeyle karışık kime beddua ediyor? Biçare, ona ve müttefiklerine inşallah nusret yok. Artık 1435 Hicri’deyiz ve. neye işaret ediyor. Feth-i İstanbul’un Rumi tarihi 1453’ün rakamları Hicri 1435’e tevafuk ediyor. Toplamı 13’tür. Tevafuk manaya kuvvet verir. Resullulah’ın doğumu 571=13. 13, Hz. Ali’nin 13 eserine ve önemli olayına bakar. B. Said Nursi ismi İslami alfabeyle 13 harf. En önemlisi Kur’an’ın 13 .Suresi Ra’d’dır. Ebced hesabı 274’tür. Toplamı13’tür. 13. ayeti: (O, yıldırımlar gönderir de dilediğini onunla çarpar.. Allah'ın cezası pek çetindir.) Dershaneci isyanında şimşekli kar yağdı, bu ilk uyarıydı. Netice 2014, 1+3 zafer yazacak. Biiznillah. Şerif Hüseyin, Lawrence, baronlar, yandaş medya, paralelli 2. 28 Şubat ittifakı çökecek.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Şevket Yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    Bizimde elimiz armut toplamıyor.. Eskiden bu millet en ufacık sarsıntıda ümitsizliğe düşer,paniklerdi.ALLAH(c.c.) kalbimize ümit verdi ve basiretimizi açtı.Erdoğan milletin ve ümmetin ümidi oldu.Artık onların oyununda figüran değiliz,kendi oyunumuzu kuruyoruz.Bizim düşmanımız artık devletler değil,devletleri kontrol eden Deccal'le mücadele ediyoruz.Aslında Ricci denen bu herif A.B.D.yi temsil etmiyor,A.B.D. yide kontrol eden efendilerinin temsilciliğini yapıyor.Göreceksiniz yakında Amerikan devleti bu adamı kendisi geri çağıracak.Aslında Amerika bile bunlardan bıktı,kurtulmaya çalışıyor ama başaramıyor.Bizim mücadelemiz diğer devletlere örnek olacak ve biz bu mücadeleyi alnımızın AKıyla kazanacağız.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Harici Düşmanlar Görevlerini İcra Ediyor da..... Ya içerideki satılmışlara ne demeli?
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Kemal Çağlar 10 yıl önce Şikayet Et
    Peki ya?. Ülkemizin Hempher'ı kim efendim?
    Cevapla
  • Cumali Öztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin adayları. CHP nın İstanbul ve Ankara Adaylarını da bu büyükelçi belirlemiştir.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Mütebessim 10 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık olmak. Hükümetimiz sağolsun, içerde birlik beraberliği, kardeşliği sağlayacağı yerde nerdeyse herkesle kavga ediyor. Hem kendisine, hem ülkeye yazık ediyor. Hükümetin şu son dönemine akıl erdiremediğim gibi, 10 yıllık emeğin heba olmasına da çok üzülüyorum. Üstelik alternatif de yok. Onların ise alternatifleri hazır. Her zamanki gibi, süsleyip püsleyip seçimde önümüze koyacaklar, hatta koydular bile!.. Biz birbirimizi yemeye devam edersek, haram-helale dikkat etmezsek müstehak oluruz. Allah bizi ıslah eylesin, doğru yola hidayet eylesin. Amin.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat