Son çare: Başbakan'a suikast
Son çare: Başbakan'a suikast
17 Aralık operasyonunun üzerinden bir hafta geçti. Gelinen nokta itibariyle, halkımızın iki konuda mutabık kaldığını söyleyebiliriz.

Yorumlar7

  • adil aytac 10 yıl önce Şikayet Et
    hesap. bırakın onlar plan yapsınlar, hesap yapsınlar.. O İstemedikçe hiç bir şey olamaz, İsterse yer yerinden oynar.. müjde Müslümanlar ALLAH'ın hesabı var!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Önce TEDBİR, sonra TEVEKKÜL elbette.. GEREKEN TİTİZLİKLE YAPILMALI.. Lakin; ECEL gelmeden bir HALT edemezler.. Eğer ECEL gelmiş İSE,. " Muhammed, ancak bir peygamberdir. Ondan önce de peygamberler gelip geçmiştir. Şimdi o ölür ya da öldürülürse, gerisin geriye (eski dininize) mi döneceksiniz? Kim (böyle) geri dönerse, Allah'a hiçbir şekilde zarar vermiş olmayacaktır. Allah, şükredenleri mükâfatlandıracaktır." [ ÂLİ İMRÂN - 144 ] AYETİ gereği, KİŞİLERLE KAİM değil bu dava.. BELKİDE O ZAMAN ALLAH(c.c) DAHA HAYIRLISINI VERİR.. ÜZÜLSEK de, KAYBINI ARASAK da, ASLA DÖNMEYİZ HAK YOLDAN.. BOŞA sevinmesinler O EZİKLER...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Bed-dua?........ ...Küffarla birlik olup müslümana yaptırım yapanları ifitra atanları "ALLAH islah eylesin?.".
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanı devirmek için ABD,israil,Almanya,AB,IMF,ESED,Diktatörler,Darbeciler,Cuntacılar,CHP,MHP,Sol örgütler,Ulusalcılar,DHKPC,IP,PKK,BDP,...daha neler neler.... ...10 senedir Devirmek için uğraşıyorlar? vay anam vay Recep Tayyip Erdoğan ne güçlüymüş be kardeşim?..gerçekden Dünya lideri ?..7 Düvel yıkmak için uğraşıyor ama yıkamıyorlar? peh peh peh ....Çünkü onu Önce ALLAH sonra Türk halkı koruyor!?...
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • mustafali 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah Korusun. Ancak, büyük devletler tek bir kişiye dayanmaz. Alternatifler olmalı, yeni Tayyip Erdoğan'lar yetişmeli. Zira Sultan Süleyman'a kalmayan dünya kimseye kalmayacaktır. Aslolan ümmetin ve ümmeti himaye eden devletin bekasıdır.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Himmet Özdinç 10 yıl önce Şikayet Et
    Beddua. Abd ve israile bütün düşmanlarımıza lanet olsun
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    amin. ........................
    Cevapla Toplam 23 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat