Gülen Cemaati - Ak Parti kavgasının asıl nedeni
Gülen Cemaati - Ak Parti kavgasının asıl nedeni
Sanıyorum bu günlerde cevabı aranan soru şu: Ak Parti ile Gülen Cemaati neden karşı karşıya geldi ?

Yorumlar8

  • tarafsız 7 yıl önce Şikayet Et
    herkesin kendisine göre haklı sebepleri var.Ama denildiğingibi bu durumda arada kalan çok insan oldu,bunlardan biride benim.Bu meseleye gerçektende acilen çözüm bulunması lazım oysa çok kişi arada kalacak.
    Cevapla
  • chetaah 8 yıl önce Şikayet Et
    reşat bey, verdiğiniz örnek İslami duyarlılığı olan kesimlerin dikkate alacağı özgürlükler. örneğin bir sendikalaşma ile ilgili çalışma yapıldı mı?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Az Konuşurum 10 yıl önce Şikayet Et
    hangi parti demokratikleştirecek. AKP haricinde bir parti gelse Gülen bey'in bahsedemediği hangi reformu yapacak. anayasayı değiştirecek başka bir parti söylesinler bir zahmet. ya da başka dini özgürlüğü arttıracak. ama ben söyleyeyim AKP harici hangi parti iktidar olursa olsun dersaneleri kapatmayacaktır çünkü buna korkacaktır. ayrıca 10 yıl önce hayal bile edilemeyen kazanımlar AKP haricinde bir parti gelirse hepsi kaybedilecektir. ABD'den dönemeyenler için bir daha dönüş kapısı da olmayacaktır. çünkü şimdiki sahte dostları gün gelince düşman kesilirler...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • artvinli 10 yıl önce Şikayet Et
    Sıfıra sıfır elde var sıfır. O kadar demokratik oldu ki darbe anayasasıyla yönetiliyoruz. Madem öyle neden sahibine dava açıyoruz.Ayrıca bu %50 anayasa için birleşen taraf...Bu anayasanın değişmesi için 1500 km yol tepip oy kullandık...Önemli bir hususta bu kazanımlar elbette güzel ancak bir garantisi mi var.İnanın AK Partiye verilen oyun %99 'u Sayın başbakanımız için.Üç dönem şartı getirdi ve bu süre sonunda bırakacak.Ya daha sonraki adayları bu oyu alamazsa ve düşünün bir koalisyon çıkıp bu kazanımları bir gecede geri çevirse ne olur.Sıfıra sıfır elde var sıfır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • kamil hisarlı 10 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanın dediği gibi: Ya Millet Ya Zillet. Kürt-Türk-Laz-Çerkez-Arap hepsini kucaklayan bir büyük Millet ufku mu? Yoksa vesayet, baskı ve zillet mi?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Malik Eşter 10 yıl önce Şikayet Et
    hakan cann. sivil anayasayı engelleyen chp ve mhp dir,bunu biliyorsun da seçim ittifakı yaptığınız için görmezden geliyorsun
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Hakan Can 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Petek Daha Ne Demesi Gerekiyordu Ki?. Sivil anayasa rafa kalktı demiş Hocaefendi. Daha net söylemek gerekirse demokratikleşme olayının binde 999'u olan demokratik anayasayı rafa kaldırdı sayın Başbakan. Siz ise; toplasanız binde biri bile olmayan ve istenildiğinde bir gecede eskiden daha beter hale getirilebilecek olan hususları zikretmişsiniz. Dikkat edin bir gecede hepsi gider diyorum. Ama adam gibi bir anayasa yapılırsa artık kimse aklına bile getiremez eski günleri.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Trust Me, Im an Engineer 10 yıl önce Şikayet Et
    Haklisiniz.. Bahsi gecen tarihte cok buyuk ozgurlukler getirilmesine ragmen neden halen nasil boyle bir cumle kullanilmis aklim ermiyor. Yoksa Cemaat okullarda kuran dersi verilmesi, bas ortusu problemlerinin cozulmesi, insanlarin rahatca ibadetlerini yaptigi bir ulkede bize ihtiyac duyulmayacak diye mi endise ediyor? Gercektente haklilar, cunku ateist bir basbakan ve yonetimi olsa cemaatlere duyulan onem daha fazla olacaktir, cunku tek cikis yollari onlar olacaktir, ancak simdi dusunsenize devlet bizzat kuran'i kerimi ogretmeye basladi, Yarin bu ulkede cemaatlere ihtiyac kalmadigina cemaat liderleri sevinir mi uzulur mu bilemiyorum, asil yuzlerini ozaman anlayacagiz.
    Cevapla Toplam 20 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat