Sayın Haşim Kılıç’tan cevap bekleyen sorular
Sayın Haşim Kılıç’tan cevap bekleyen sorular
Adli Yıl Açılış kokteylinde, gazetecilerin soruları zerine AYM Başkanı Haşim Kılıç’ın açıklamaları üzerinde durmaya değer. Ne diyor Sayın Haşim Kılıç önce ona bakalım.

Yorumlar10

  • bülent korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    yön. tartışılacak bişey yok adamaın yönü belli bi kamyon evrak getirsen kaldırır atar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hakan asil 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bakıyorum da RTE ne kadar haklı çıktı. demkki bu ülkeyi siyasetle ele geçirebilirsin TEZ i yalanmış. Bu ülkeyi hukukçular eli ile ele geçirebilirsin. Yüce Türk adaleti içi boş bir slogan oldu çıktı.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Kamil CANDAN 9 yıl önce Şikayet Et
    HAŞHAŞİm olursan bakar kör olursun!. Kabul etmediğin paralel çete ancak içinde olmayan tarafından görülebilir!
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • BÜNYAMİN EROL 9 yıl önce Şikayet Et
    kurumlar bitti. aym de danıştay da sayıştay da hsyk da barolar da borsalarda ideolojik yuvalar oldu. hiç kimse görevini yapmıyor. bu kurumların yeniden dizaynı da sancılı oluyor. yeniçeri ocağı misali hepsini kaldırıp yeni kurumlar kurmamız gerek. mevcut sistemdeki elemanlar da kesinlikle kullanılmamalı.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • ayoruk81 9 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Reşat Petek Kardeşim!. Biz Türk Milleti' nin kalbinin tercümanı, konuşan dili olduğunuz için Allah sizden gani gani razı olsun. Onlar sanıyorlar ki biz Türk Milleti aptal ve salağız. Sizin burada sorduğunuz soruların hepsini aslında bu Türk Milleti biliyor ve sormak istiyoruz. Ancak bunları hepimizin uygun bir platform bulup dile getirmemiz mümkün değil. İşte bu anlamda siz bizim konuşan dilimiz oldunuz. Yüce Mevlam sizin gibi aydınlarımızın sayısını çoğaltsın ve başımızdan eksik etmesin. Amin
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Ancak yeni ANA YASA bu karmaşayı düzeltir !. Malasef bizim yargı başından sonuna kadar, çüğrümüş, ançak tamamen çürümüş olan bu kurumu düzeltmeye kalkışmak beyhudedir ! yeni ana yasa ve yeni yazılım !
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • adnan 63 9 yıl önce Şikayet Et
    LAFONTENDEN . masal okuyorsun bırak bunları
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ali Mert 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakan Göz Değil. Bakan Göz Değil GÖREN Göz Olmalı
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Halil ŞAHİN 9 yıl önce Şikayet Et
    PARALEL YAPI... Kim inkar etmeye çalışırsa çalışsın. Unvanı ve kişiliği ne olursa olsun.Göremiyorsa görmek istemiyorsa zorlamaya gerek yok.Millet gördü.Milletimin güzel sağ duyulu insanları gördük.Ülke gördü.17 ARALIK olaylarını yaşattılar bize..Artık her ey açık ve seçikken göremeyenlerin görmek istemeyenlerin vay haline..Haşim KILIÇ 'tan evvel ne başkanlar gelip geçti ismini bile unuttuk.Demekki o da görevini yapacak ve ötekilerin yanındaki yerini vay haline ozaman.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    AYM,ninde kesin revize edilmesi lazım!...... ...Çünkü Halkın yararına bir tane bile kararları yok!....
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat