İkinci Gezi kalkışması (mı?)
İkinci Gezi kalkışması (mı?)
Belli ki ABD, bu hükümetten (özel olarak da Tayyip Erdoğan’dan) kurtulmak için çare aramaya devam ediyor.

Yorumlar6

  • Ömer Tatlısöz 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel yazı. Muhterem Hocam elinize emeğinize sağlık...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 9 yıl önce Şikayet Et
    Yılın yazısına aday gösteriyorum. M.Ali Bey dört dörtlük bir yazı olmuş. Yılın yazısına aday olacak nitelikte. “Efradını cami ağyarını mani” sözünü teyid edercesine. Bize bir şey bırakmadınız. Aşk olsun. Bari ona paket yapalım. Sondan cümle-beytten, aslı vahiy olan ve Hz. Ali’nin (R.A.) nazmıyla kaleme alınan Celcelutiye’nin 24. beyti ”Bana (ilimden) bir deniz ver, ve o denizin karasının en hayırlı kısmını bana nasip et, çünkü Sen benim sığınağımsın ve bütün sıkıntılar ancak Seninle gider” den başlayayım. Bu duanın bir çok önemli kısmı ahir zaman ve hizmetine bakar. O zamanda bulunduğumuza göre böyle bir dua ile başlamak, ahir zamanın hizmetinin en büyük silahı, Kur’an’ın elmas kılıcı olan iman ve Kur’an hakikatleri hem Süfyan ve büyük deccalin başını alacak, hem de IŞİD, PKK gibiYe’cüc-Me’cüc taifelerine karşı bir sedd-i zülkarneyn olacak. Siz bir ara Tevrat’taki uyuyan Aslan’dan söz etmiştiniz, değil mi? Yani şöyle:
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 9 yıl önce Şikayet Et
    Fecr-i sadık, bir horozla bir müezzine kaldı. O aslan şimdi uyanıp ormandan çıkınca önüne tuzaklar kuruldu-kuruluyor. Ama o her tuzağı bozup mahkum avına gidiyor. Büyük İsrail’den söz ettiniz. İşte bütün yollar ve fitneler oraya çıkıyor. NATO’nun kuruluş gayesi komünizmken bile Başkan Nixon, kabuslar içinde Endonezya’dan Pasifik’e kadar hakim olacak bir İslam devletinden (ittihad-ı İslam’dan) kabusu ile kıvranıyordu. 10 yıl sonra 1982’de Siyonist Oded Yinon 9 ülkeyi bölen ve başşehri Kudüs Büyük İsrail’e yol verdi. Ardından fitneler art arda geldi. Türkiye’yi de bölecek hain suikaste rağmen, hain Gladio’muzun silahşörleri ise, önleyeceğine Özal’ı zehirleyip, Refahyolu devirip, ülkeyi 28 Şubat anahtar teslimiyle TelAviv’de selam durdu. Ama 2002 millet darbesi o oyunu bozdu. Ve yeni bir süreç ve tuzaklar dizisi başladı. Onlar kurmaktan biz yıkmaktan bıkmayıp fecr-i sadıka gelip dayandık. Korkmayın Bir horozla bir müezzine kaldı iş.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Kurabiye Canavarı 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH MÜSLÜMAn TÜRK - KÜRD KARDEŞLİĞİNİ DAİM EYLESİN. Yazıyı okuyunca silkindim kendime geldim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ÖMER ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    MAŞAALLAH. Hocam sizi Allah için bizde seviyoruz. Yazılarınız bize ufuk açıyor. Allahın selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • yusuf budak 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razı Olsun. Hocam sizi Allah için seviyoruz. Yazılarınız bize ufuk açıyor. Allahın selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat