Almanya'da gazetelere operasyonu kim yaptı?
Almanya'da gazetelere operasyonu kim yaptı?
2005 yılında Almanya’da tam 5 gazeteye yönelik büyük bir operasyon yapıldı, 17 gazetecinin evleri basılıp, arandı, zorla ifadeleri alındı, avukatlarıyla görüşmeleri engellendı, dava da tam 2 sene sürdü.

Yorumlar20

  • süleyman bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    taha bey kalemine sağlık. yazmazsan haberimiz olmayacak. bu olanlar bizim siyasetciler tarafından hem içerde hemde dişarıya yönelik dile getirilmesi lazım demeekgi bizi idare edecek iyi bir merkez yok.ben olsam 1000 odalı değil 5000 odalı bir yönetim merkezi kurarım.devletin ne kadar güçlü olduğunu gösteririm. yönetimin nekadar zayıf kalırsa sana saldırmak isteyenler okadar coğalır tam devlet olmamız için daha zaman lazım
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa operasyonu destekleseydi parelelciler iyi yolda derdim, Avrupa desteklemediği için belli ki tutuklamalar çok zorlarına gitmiş. Varsın biri desin ki Avrupa bizi seviyor. Gavur seni ne zaman sevmiş kiii
    Cevapla
  • ibilgili 9 yıl önce Şikayet Et
    mesele türk islam düşmanlığı.almanya bu satılmışların organizetörü
    Cevapla
  • HAYRİ 9 yıl önce Şikayet Et
    cehape ve fetullahların işbirliği kapalı kapılar arkasında kaç yıllardır devam ediyor Allah bilir. o kadar çok kirli çamaşır var ki yıllardır yıka yıka haala kir çıkıyor.
    Cevapla
  • Açıklık 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ifadeleri açıkça Avrupalılara söylemek lazım. Böyle gazete köşelerinden olmaz. Adamlarla yüzleşmek hatta ayıplarını, çifte standartlarını yüzlerine vurmak gerekiyor.
    Cevapla
  • temel 9 yıl önce Şikayet Et
    onların bize yaptığını onlara yapmak şarttır. avrupadaki Türk gazetecileri ve varsa Türk sempatizanı gazetecileri destekleyip avrupanın yaptığı baskıyı sürekli avrupanın gündeminde tutmasına destek olacaksın. en ufak şeyi büyüttüreceksin. tıpkı cnn,samanyolu,zaman,taraf, sözcü gibi gazete ve tvlerde olduğu gibi. daha çok sayılırda neyse bunlar revaçta olanlar... Hükümetimiz de avrupanın , gazetecilere ve eylemcilere yaptığı baskıyı eleştirmeli.bunlar aynı şekilde abd ye de uygulanmalı....
    Cevapla
  • Tuğbey 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim TV lerimizde Almanyadaki,İngilteredeki ve amerikadaki insan hakları ihlallerini ve gazetelere yapılan baskınları her gün her saat yayınlamalılar.Onların anlayacağı dildir bu.
    Cevapla
  • fatma 9 yıl önce Şikayet Et
    Şahane bir yazı olmuş(gerçi söylenecek daha pek çok şeyde var da neyse).Neredeyse 24 saat yayın yapacaklar emniyetin önünde hala susturulan (basın) onlar...(Çok organize hareketler bunlar...)
    Cevapla
  • XYZ 9 yıl önce Şikayet Et
    AB nin demokrasi karşısındaki tutumunu ve samimiyetini Mısır'daki askeri darbe sürecinde gördük, seçilmiş devlet başkanının hala hapiste olduğunu ve AB'nin de buna gıkının çıkmadığını düşünürsek AB'niin ne olduğu anlaşılacaktır.
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • Ali Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir de delil görsek. Madem suçlulardı neden makul şüphe yi beklediler. Yemezler birader
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mümin 9 yıl önce Şikayet Et
    görmek istemeyen kördür. daha ne gösterelim size. gördüklerinizi de anlamıyorsanız gisib ABD abinize sorun anlatsın ya da güneydeki sevdiğiniz ülkeye sorun. otoriteler ya...
  • hüsnü 9 yıl önce Şikayet Et
    Bazı suçlar ancak birileri içeri alınabilirse aydınlatılabilir. bu bir polis tekniğidir. BKZ: Amerikada Alkapon dosyası.
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Uzun müddet avrupada yaşamış biri olarak, bilhassa almanyanın Türkiyeye dostluğunu görmedim ve hissetmedim !
    Cevapla Toplam 23 beğeni
  • gürkan özkan 9 yıl önce Şikayet Et
    bende bu haberlere şaşıyorum neden diğer yayın organları türkiyeyi koruyacak haberler yapmıyor neden hep karalama propagandası var doğan habere bakıyorum hiç türkiyeyi koruyacak haber yok hep karalama hep aynı laflar erdoğan şunu dedi erdoğan bunu dedi avrupa küsdü avrupa şöyle oldu ya bırak avrupayı sen türk milleti ne halde ona bak. doğan haber tabi türk olamayan haber ajanslarından beklemediğimiz birşey bunlar. neyse chp li olarak haber7 yi buyuzden seviyorum.ülkesine bayrağına sahip çıkanı severim.
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Sabit Kal 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Doğan Haberler'i hala anlayamamışsan biraz geriden geliyorsun galiba. Hürriyet'in yarısının Alman Yahudi sermeyali Bild Zeitung'un olduğunu, Doğan Haberlerin bütün işlerini Almanya Merkezli yürüttüğünü ve Almanya'nın Doğan üzerinde Türkiye'de operasyon yaptığını birileri sana anlatmadı galiba. Bu yüzden hiç bir şeye şaşmamılydın.
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık avrupayı kaale almayacaksın..söylediklerine cevap bile vermeyeceksinki değersiz olduklarını anlasınlar..takmayacaksın vesselam..
    Cevapla Toplam 54 beğeni
  • aziz 9 yıl önce Şikayet Et
    bravooooooo
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    bravoooooooooooo aynen senin gibi düşünüyorum kardeş bunlar dış mihraklı düşmanlar hepsini ALLAH kahret isn
  • kaleye almak şart.. 9 yıl önce Şikayet Et
    neden mi. çünkü kaaleye almadıkça azıtıyorlar. kendi yaptıkları araştırıp onların yüzüne çarpmak gerek öbür türlü olmaz..
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum kardeş sana
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat