ATA sen “taassup içinde olma” yeter!
ATA sen “taassup içinde olma” yeter!
Siz bunu hep mi yaparsınız Ahmet bey?

Yorumlar28

  • Mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    Ali Hami ye Allah razı olsun kardeşim.Yorumuna tüm kalbimle katılıyorum.
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Hasan bey bunların incecik pamuk ipi Türkiye ile ABD arasındaki anlaşmaya bağlı Gülen hocaları Türkiyeye servis edilirse ne olacaklarını merak ediyorum doğrusu ?
    Cevapla
  • hamido 9 yıl önce Şikayet Et
    paraleli yönetenler paygamberimize hakaret edenlere dahi arka çıkıyor ve alt kademedeki saf mülüman kardeşim uyanmıyor. peki daha ne yapmaları gerekiyorki bak güzel kardeşim üst tabaka bizden degil allah aşkına uyan artık...
    Cevapla
  • Alper 9 yıl önce Şikayet Et
    Kim olursa olsun, peygamberle iletişimim var sizleri cennete yollayaçağım,insanı kamil benim diyen birisine takılıyorsa bu kişinin ve liderinin inançları tartışmalıdır.İslamı öğrenmeden birilerinin peşine takılıp gidenlerin doğru din anlayışına ulaşmaları oldukca zordur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İbrahim H. Dondurmacı 9 yıl önce Şikayet Et
    Kainatın yüzü suyu hörmetine yaratıldığı yüce peygamberimize hakarete tepki gösterilmesini 'taassup' olarak değerlendiren alçağın yazdığı gazetenin genel yayın yönetmeni Dumanlı, ertesi gün 'ülkedeki haksızlıklar mazlumların sessizliği sayesinde' diyerek insanları sokağa davet ediyor. Yani Hz. Rasulullah'a hakaret edilebilir ama alçak Hocaefendilerinin vatan haini uşaklarına el sürülemez demeye getiriyor. LEKÜM diniküm veliyeddin.
    Cevapla
  • mahmut turan 9 yıl önce Şikayet Et
    Dün övdüğüne bugün sövenler ya dün samimi değillerdi yada bugün her halükarda adam sahtekar.
    Cevapla
  • hasan ali 9 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık zivanadan çıktınız bu ne hadsizlik.....
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman kardeşlerim, yada kimseniz... ne kadar rahat ağzınızdan münafık, kafir, firavn, nemrut kelimeleri çıkar oldu. bir çıkar uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor. ve batanlardan alınan fetvalarla ne güneşçikler Peygamberin sözünü bilmeden, hocasının fetvasıyla amel eder. Vay onların haline vay memleketini düşünmeyenin haline vay peygamberini savunan başkanının yanında olmayıpta, karşısında olana vay hala hocaefendinin yaynında olana, vay vay vay....
    Cevapla
  • halil 9 yıl önce Şikayet Et
    Hasan bey hırsızlık, zulüm,adam kaçırma ile ilgili Kendi kitabımız kuran 'ı Kerime ve efendimizin (as) lalu güher sözlerine hiç baktığımızda. Ayrıca Tevrat tahrifatlar hariç Cenabı Allahın kitabı.
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet ne çekerse gazeteciliğinide hocalığınıda memurluğunuda insanlığınıda insan hayrına değilde tarafı olduğu siyaset üzerine yapanlardan çekiyor, hadi siyasetçi bunu yapar gazeteci yada hocalar neyin nesi.Bunlar osmanlıyıda çökerttiler cumhuriyetide çökertirler bunlar böyle kaoslardan besliniyorlar biri özgürlük gitti der biri din gitti oysa herşey yerindedir.
    Cevapla
  • REALİST 9 yıl önce Şikayet Et
    ne varki bunda ATA bey kendi kutsal kitabından alıntılar yapmış aslında.çokda yadırgamamak lazım bence.leküm diynüküm veliye diiin...SADAKALLAHÜLAZIYM
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Samanyolu tv garanti bankası reklamları yapıyor. Fransız ateist karikatür dergisinin turkiye haklarını alan cumhuriyeti de fethıullahcılar tebrik ediyor. düşünün ne halde olduklarını...bence devlet tedbir alsın, Hizbullah gibi fethullahcilar olacak bu ülkede sanki. Bunların islamla dinle alakaları yok.
    Cevapla
  • rebi 9 yıl önce Şikayet Et
    ahmet bey ve diğer cematın radikal mensupları; Hocanız ve yolunuz sizin imtihanınız olmaya başladı bir durun soluklanın derim..
    Cevapla
  • yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Turan Alkan yanlış olmasın. ölüm var ama kendiniz unutmuşsunuz. beyaz kefenle yola çıkan ölümün varlığından haberdardır. haham papazı ölümün varlığından haberdar mı...?
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    zaten nasıl bir imana sahip olduğunu göstermi tahrip olmuş içini kabala sihir büyü masallarıyla insanlar tarafından bozulmuş tevratı refarans veriyor -allah kelamı kuran-ı kerim dururken başka söze gerek yok-ayrıca bu saatten sonra hala peygambere hakaret edenleri koruyan cemaat müslüman sayılmaz
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat