Cemaatten Paralel Devlete
Cemaatten Paralel Devlete
Fethullah Gülen Cemaatı rahmetli Özal’dan bu yana gelen bütün iktidarlar döneminde (kısmen Refahyol hariç) korunmuş,kollanmış,devlet kurumları içinde örgütlenmesine göz yumulmuş ve iktidarlar eli ile ‘prestijli’ kılınmıştır.

Yorumlar9

  • Erol Akdogan 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun. Rabbim layik olan seyi versin Yezidlerin yolunda gidenleri ve onu destekcilerini. Fazla soze gerek yok, hersey Rabbim tarafinda kayit altinda.
    Cevapla
  • Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    tarih:13 Aralık 2013, yazının başlığı "Dava ve iddia sahibi olanlara selam olsun"; yazarı Ömer Vehbi Hatipoğlu; "... Fethullah Gülen Hocaefendi, ...... A.Fuat Başgil ve Sezai Karakoç'a kadar her biri kendi alanında ve yaşadığı çağda olağanüstü gayretler göstermiş mürşitlere, alimlere, manevi ve kültürel dünyamızı nakış gibi örmüş şahsiyetlerin hatırasına sahip çıkmak elbette bir görev ve zorunluluktur. Bu zatların her birisinin verdiği onurlu mücadele ve hayat hikayeleri yarınlarımızı inşa ederken göz önünde bulundurmamız gereken birer ibret vesikasıdır"
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ökkeş 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel çete ile mücadale çok basit mesela emniyette, hemen şubelerde çalışanlara yükleneceksin sıradan polis memuru 20 senede 10 veya 15 taltif alırken bu tayfa 10 yılda 200 ile 400 taltif arası taltif alır buda yaklaşık normal memur senede 12 maaş alırken bunlar senede 20 maaş alıyor pozisyonuna sokar, ondan sonra tesbit edilipte normal kadroya gönderildiklerinde başlarlar homurdanmaya, bundan sonra çalışanında bilmem ne yapanında, e arkadaşlar alışmışlar senede 20 maaş almaya senenin 12 ay olduğu hatırlatıldığında kızılca kıyamet kopar.
    Cevapla
  • Osmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Gördüğüm kadarıyla, hükümet-devlet çok titiz davranıyor, mahkemeden net karar çıkana kadar sadece yerlerini değiştiriyor. Aslında bu bile çok riskli. Bir de zamanında güç bunlarda diye bunlarla hareket edenler, bunlara çanak tutanlar var da şimdi makamdan alınıyorsa, kusura da bakmayın yani. Kendi düşen ağlamaz...
    Cevapla
  • Ahmet Adil 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralelci akrabası - arkadaşı var diye, kırk yıllık milli görüşçüler zulme uğrarsa, 28 şubat sürecinden ne farkı olur?Fatih ünivesitesinde çocuğu okuyor diye (kaldı ki paralelciler el üstünde tutulduğu zamanlarda başlamıştı okula) paralelci damgası vurulup, makamının elinden alınıp, "hah bu paralelci değildir" deyip yerinie cümle alem tarafından MHP'li olarak bilinen, dini duygudan bi haber olanların atanmaları reva mıdır? İşte bunun için diyorum ki: 2002'den beri GÖNÜL TAHTIMDA OTURAN AK PARTİ İÇİN GÖNLÜME İSTİFA DİLEKÇESİ SUNDUM.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • millet 9 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir zaman yağcılara pirim verilmemeli.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • selahaddin 9 yıl önce Şikayet Et
    dün cemaate atılan suçlamaların bugün iktidarca yapılması elbette gayretullaha dokunur.onbinlerce yandaş kişilerin sınavsız devlet kademelerine atanması kpss de ter döken bunca insanın hakkına tecavüz değil midir?
    Cevapla
  • Ahmet Adil 9 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef, Ulaştırma Bakalığının Denizle ilgili birimlerinda paralel ile uzaktan yakından ilgisi olmayanlar için tasfiye aracı olarak görülüyor. Gerçek AK Partili dava adamları tasfiye edilip, yerlerine iktidarları zamanında milletvekili ve bakan danışmanlığı yapmış MHP'li kişiler yerleştiriliyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yaşar 9 yıl önce Şikayet Et
    Hak etmediği halde, devlet kadrolarına kendi adamlarını yerleştirmek, kul hakkıdır. Bir devletin gelişip büyümesi için adelet kavramından taviz vermemesi gerekir. Kaldi ki cemaatler bu işe daha dikkat etmesi gerekir. Ve cemaatler siyasetin dışında kalmalı. Yoksa gelinen noktada güç zehirlenmesi yaşarsınız. Bu Akp hükümeti içinde geçerlidir. Mutlaka tokat yersiniz.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat