Bu kadınlar nereye koşuyor?
Bu kadınlar nereye koşuyor?
Kadınlar gelenekten kopuyor.

Yorumlar6

  • taner yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    öyle doğru öyle güzel bir tespit yapmışsınız ki alkışlıyorum sizi....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • RECEP ŞAHİN 9 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir tespit; Türkiyemizin en önemli köşe taşlarından olan aile yapısını çökertecek bir durum,gerçi kadın erkek farkı pek yok aynı durum erkekler içinde geçerli,fıtrata aykırı yaşam sürenlerin sonu hüsrandır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • tahir 9 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Ali keşke bir kadın adıyla yazsaydın haklı mısın acaba diye düşünürdüm bahse konu edilen kadınlar adına yaptığın eleştirileri kraldan çok kralcılk diye düşünüyorum
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ALİ TAŞÇI 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazınızı okudum. Sığ ve basit bir diliniz var. Yaşam koşullarından habersiz olduğunuz arkadaş olarak yaklaştığınız insanları malzeme yapmanız hiç hoş bir hareket değil. Bu basit üslup ve gereksiz yer işgal etme ile siz de eşinizle kendinizi evinize adasanız ve hak eden beylere bu yerleri bıraksanız derim. Sahi, siz nereye koşuyordunuz???
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Veli 9 yıl önce Şikayet Et
    Aliciğim. amma da saçmalamışsın diyeceğim lakin o katagoriye bile alınmazsın sen. Yazar kardeşime katılıyorum. Biraz dikkat etsen sen de göreceksin. Evde kalmış kızların evli erkeklere musallat oluşunu mu yoksa rezilce yaşayışlarını mı anlatsak... Bence çok kifayetsiz bir tarzınız var. Haddinizi bilin!
    Toplam 3 beğeni
  • yabuz 9 yıl önce Şikayet Et
    ali kardeşim seni tebrik ediyorum.saçmalama yarışmasına girsen derece yapabilecek kabiliyetin var.siyasi görüşünü bilemem ama eskiden beri çağdaş-sol-eğitimli tiplerin bazı özellikleri vardır:ukalaca ve küçümseyerek konuşurlar.sözlerinde bazı iddialar vardır.o iddiaların hiç bir tutar tarafı yoktur ama öyle bilgiç ve emin-eda birde süslü cümle-kelimelerle söylerlerki saf insanlar adamı alim, söylediklerinide doğru sanırlar.tam senin yorumundaki gibi.
    Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat