Dikkat edin, mazlum olacakken zalim olmayalım
Dikkat edin, mazlum olacakken zalim olmayalım
Türkiye inşallah bu seçimleri de sağ salim atlatacak ve halkın iradesi ile herkes, yasama içindeki yerini, değerini ve görevini layıkıyla anlamış olacak.

Yorumlar19

  • Çelebi 8 yıl önce Şikayet Et
    "Önce Ayasofya'yı mı açsak, Kerkük-Musul'u mu alsak?" tartışması yapıyorsunuz ya, daha ne deyim... Allah sizi davul etmiş zaten!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • zavallı 8 yıl önce Şikayet Et
    gözünmü kör kalbinmi aklınmı kıt anlmadım arkadaşım senin ayasofya dediğin sadece bir kapı ve taş deil azcık aklını çalıştır
    Toplam 1 beğeni
  • beyrek 8 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    abdurrahim bey ayasofya açılınca milli gelir mi artacak ayasofya açılınca işsizlik mi düşecek ayasofya açılınca asgari ücret ikibin lira mı olacak..yada alevi sünni kürt kardeş mi olacak etnik ve siyasi ayrımlar mı bitecek..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    milli gelir işsizlik enflasyon ve gelir dağılımındaki veriler hilafı vaki beyanlardır..kaç hanenin evine Allah için yılda 11 bin dolar giriyor. bugun için dediğiniz rakama göre 2475 tl eder aylık.. birileri popülizm yapıp kahraman olma derdinde..lütfedilmiş demokrasi ve insan haklarıyla ayasofya açsanız ne olur kabeyi istanbulun ortasına dikseniz ne olur..
  • Abdurrahim Çokgüngör 8 yıl önce Şikayet Et
    Bediüzzaman’ın bir sözü var: Her şeyi madde arayanların akılları gözlerindedir. Göz ise maneviyatta kördür. Bediüzzaman özelikle Ezan ve Ayasofya üzerinde hassasiyetle durmuştur. Çünkü biri istiklalin Besmelesi ise diğeri Fatiha’sıdır.Ayasofya kapanınca gelir tavan yapmadı, yerinde saydı. Türk halkı yoksul kaldı. Ama değil açan, niyetlenenin ise geliri hep sıçrattı. Mesela yıl:2002 fert başına gelir 2000, 2015’te 11 bin dolar. Cumhuriyet kurulduğunda 100 dolardı. Çünkü hakiki müsebbip ve muvaffak edip rızkı veren Allah’tır. O ne derse o olur. O da ona uyanı muvaffak eder. Herşeyi madde aramayın. Körlük tehlikesi var.
    Toplam 1 beğeni
  • United States Of Turkish Kingdom 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya simgedir... İslamın Hilalin Haç'a karşı galibiyetinin sembolü. Ayasofyanın açılmasıyla İslam dünyası üzerinde ki yenilmişlik, ezilmişlik, özgüven eksikliğinden kurtulacaktır. Ayasofyanın anlamı budur. Lakin erken öten horozun da başını keserler. Benim şahsi fikrim, durumumuzu düzeltip, musul kerkük'ü topraklarımıza katıp, enerji ihtiyacımızı karşıladıktan sonra Ayasofya'nın açılmasıdır. Yoksa epey sıkıntıya sokarlar bizi.
    Toplam 3 beğeni
  • serhan 8 yıl önce Şikayet Et
    mesela sen Türkiyenin ay yıldızlı bayrağını indirip, dessas ingiliz bayrağını göndere diksen ne olur? İşte, ayasofya İslamiyetin ve bu vatanın bayrağıdır..bağımsızlığının sembolüdür..
    Toplam 3 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya fethin ve Fatih'in sembolüdür.Şimdi ise istiklalin sembolüdür. Yani Türkiye hür ve müstakil bir ülke ise Ayasofya kilitli olamaz. Milli irade de Ayasofya kilitli istemiyor. Hacı Bayram Veli İstanbul'un iki kez fethedileceğini müjdelemişti. Bediüzzaman Adnan Menderes merhuma sıkıntılı zamanında "Aç Ayasofya'yı bütün sıkıntılardan kurtul" tavsiyesinde bulunmuştu. Şimdi biz millet olarak söylüyoruz. Açın Ayasofya'yı ezanlar arş-ı alaya yükselsin her yer fethin manevi gülleriyle donansın, Türkiye'miz sıkıntıları, vesayetleri aşsın. Hem büyük, hem yeni Türkiye'nin ufkunda güneş doğsun. Yok bunun başka yolu. Onu açan baki ve güçlü kalır.Ya Rab bize o günü tez göster.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    risale-i nurları siyasetin hizmetine vermişsin, şefkat tokadını bekle...
    Toplam 2 beğeni
  • rte 8 yıl önce Şikayet Et
    Hoca senin kimin nalina vurdugun belli degil. Yahudi kissalariyla ne anlatiyon....cemaat hakli gordugun kapali yaxilarnida biliriz...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • zavallı 8 yıl önce Şikayet Et
    kuran nın yarısı yahudiden bahseder arkadaşım doğru bi kıssa örnek vermiş
    Toplam 2 beğeni
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    dediğiniz kötü şey malesef gerçekleşti. ve kendilerine islam dışı yeni bir mezhep icat ettiler. artık laftan da anlamıyorlar. belki de işin başında üst tabakanın niyeti kötü olduğu için akıbetleri de kötü oldu.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ekmeleddin 8 yıl önce Şikayet Et
    o zamanlar -ve tabii Çanakkale efsanesini gerçekleştirenler ve Mustafa Kemal de dâhil- Türk askerinin yegâne gayesi Allah’ın adını yüceltmekti. Öyle olmasaydı, Mustafa Kemal gidip camilerde hutbe mi okurdu? Sonradan Batının igvasıyla o gayeyi terk edip laikliği milletin dini haline getirdi ve askere de o görevi verdi. Asker de vazifesini yaptı sonuç olarak... ..... Hocam neydiyon sen
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bir beyin oğlu. 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim basiretimizi açsın. Biz körsek bizim, siz körseniz sizin! Zaman en güzel ilaç ve yazıdaki tek katıldığım cümle bu.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yeni Türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam, yazdığın yazı epey güzel. dikkatlice okudum. Lakin bir nokta dikkatimi çekti. Eski yazılarınızda R.T.E.nin zamansız şekilde batıya meydan okuyup, dikkatleri ve düşmanlıkları üzerine çektiğinden bahsetmiştiniz. Daha zamanı değil demiştiniz. Ama şimdi ise Ayasofya'yı açalım diyorsunuz. Ki Ayasofya'yı açmak demek amerika kıtası avrupa kıtası rusya balkan devletlerinin bize ortak çephe almaları demek. Daha kerkük ve musul bizim olmamışken, enerji açlığımızı gidermemişken, dış açığımızı borcumuzu kapatmamışken, ayasofya gibi dünya çapında bir deprem yapacak maceraya girmemiz ne derece doğrudur ? Saygılar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ZİNAN 8 yıl önce Şikayet Et
    son kısım interesting olmuş. hemde very interesting... haklıyken bataklığa saplanmak...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • aydin 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun , Ufuk açıcı , yol gösterici çok güzel bır yazı
    Cevapla
  • sönmez 8 yıl önce Şikayet Et
    özet ve tarafsız yazı bunu tüm gazetelerin yayınlaması lazım saygılarımla
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat