AK Parti'nin misyonu
AK Parti'nin misyonu
Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun önceki gün Grup Toplantısında yaptığı konuşma içerik açısından önemli hususlar içeriyordu.

Yorumlar49

  • Ademoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ali bey hiç bir dayanağı olmadan Ayasofyayı açan mehdidir demişsiniz!. İnsanları dayanaksız bilgiler ile yanlış yönlendiriyorsunuz. Artık dayanaksız istikbal taşları bıraksanız hayrınıza olacak. Çünkü şimdiye kadar attıklarınız hep yanlış başı yardı. Kendi dünyanızda kurguladığınız şeylere önce kendiniz inanıyor sonra onu desteklemek için malumatınızı kullanıyorsunuz ve hataya düşüyorsunuz. Dün F.G nin mehdi olduğu zannıyla bir sürü hata yaptınız.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmet geyik 7 yıl önce Şikayet Et
    Sürece tam uyum sağlamışsınız,yaşadınız gibi inanıyorsunuz artık.Eski yazılarınızın gözlerinden yaşlar akıyordu sanırım.Öngörülerinizin ne jadar kısır ve tamamen politik konjüktüre göre olduğunu azıcık akledenler elbette görür...Senin Davut da öyle oldu.Yalakalığı bırakıp,zalimlere karşı dik dur,dünya metaı geçicidir...ya da..dilsiz şeytan olmanın kurtuluşu varsa onu söyle,biz de eğilelim zalimlere...Yakında İsrailin meziyetlerinden bahsederseniz hiç şaşırmıyacağım,malum konjüktürel derinlik! Allah dan kork!Titre! ...ve ilmin haysiyetini koru,ves selam..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hmm..hocam o zaman süte su katmaya devam edelim..elhamdülillah.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • muharrem 7 yıl önce Şikayet Et
    Umitvar ettiniz inşaallah bizleri o günleri Rabbim görmeyi nasip etsin
    Cevapla
  • xxx 7 yıl önce Şikayet Et
    hocam cok güzel gelişmeler var katilıyorum fakat ak partililer devletin malını millettin hakkını yemeleri yolsuzlukları bir gorsen kafayı yersin cok cıddi söyluyom
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey müslümanlar nezamandan beri İSRAİL Türklerin dostu oldu. Ne değişti Allah aşkına biri açıklasın ya. Mısır, Suriye, Irak, Lübnan düşman İsrail dost. Filistin için toplanan yardımların bile ulaştığı şüpheli, gerçekten İsrail niçin dostumuz oldu.
    Cevapla
  • ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    kim dost dedi ki ?
  • Oktay ATMACA 8 yıl önce Şikayet Et
    S.A. Mehmet Ali Bey sıhhat ve afiyette olarak mesainize başlamanız Müslüman bir kardeşin olarak beni sevindirdi. Kıymetli yazılarınız,yorum ve paylaşımlarınızla inşallah Ayasofya'nın alışından sonra Dünya'nın her yerinde siyasi,askeri,ticari,bilimsel başarılarımızı ve eleştirilerinizi de yazılarınızda göreceğimiz günlere Yüce ALLAH C.C. sağlık ve sıhhatli erişmemizi nasip etsin. ALLAH C.C. Sizlerden razı olsun,bu gün son iki yazınızı okudum. Tahlil ve eleştirilerinize katılıyorum. Selam ve Dua ile.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ... 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca Bediuzzaman hazretleri siyasetten Allaha sığınırım diyor. Mehdiyi siyasetten mi bekliyorsunuz?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Recai Karahan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya'da namaz kılmak... İnşa'Allah nasip olur! Ne güzel olur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ÜLKÜ 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam,kaleminize,yüreğinize sağlık,fakat günümüzde o kadar çok gün yüzüne çıķmış yeni bilgiler var ki, bilgi bombardımanına tutulduk ki,neyin doğru,neyin yanlış olduğu,neyin ne kadarı algı operasyonu olduğu,tam bir kaos,keşmekeş,oynanan oyunlar,verilen taviz ve imtiyazlar,nerelere ne imtiyazlarla atilan gizli imza ve anlasmalar,hakla batıl birbirine girmis durumda,mazlum,müsliman,vatanımız,milletimiz,insanımız üzerinde oynanan hain ve kirli oyunlar,bunca kirliliğe rağmen Elhamdülillah Rabbim bizleri muhafaza ediyor.Rabbim,mazlumun,mü'minin,varanımızin,devletimizin ve hepimizin,yaar ve yardımcısı olsun.Rabbim inşaallah sizinle karşılaşmayı ve tanışmayı nasip etsin.Saygı ve dualarımla.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • sevim 8 yıl önce Şikayet Et
    gönlüne sağlık mehmet ali hocam bende naçizane senin aydınlattıgın ışık sayesinde hikmeti görebiliyorum biiznillah duam sana ve tüm müslüman kardeşlerime ebeden daima
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zümra 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam söyledikleriniz kulağa çok güzel geliyor ama sizce bu toplum bu sorumluluğu taşıyabilecek dini olgunluğa ulaştı mı? Etrafımda yaşlılar dışında namaz kılan insan yok. Herkes dünyevi hazların peşinde (dindar görünümlüler bile). Gençler zaten ahlaken çoook kötü durumda. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Peki ayasofyayi kim acacak?
    Cevapla
  • Abdullah Okuyan 8 yıl önce Şikayet Et
    M.Ali Hocam aşılar konusuna da değinseniz aşılar hakkında da bir yazı yazarsanız seviniriz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Unver 8 yıl önce Şikayet Et
    Eline yüreğine sağlık hocam.Hayırlı ömürler diliyorum
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat