Terörün düşürdüğü 3 maske...
Terörün düşürdüğü 3 maske...
.

Yorumlar16

  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Selahattin Demirtaş Bir Zerdüşttür Ve Yıllarca Saf,Dindar,Özlük Haklarını Arayan Kürt Vatandaşların Duygularını Kullanıp Siyonist,Katil,Kürt Düşmanı PKK,Dhkp-c,Pyd gibi Terör Örgütlerinin İşini Gördü Ama Halk Bunun Lanetli Ve Çirkin Yüzünü Gördü Şimdi Sahiplerinin Yanına Defolup Gidecek Çünkü Hem Hain Hem de Bir Satılıktır
    Cevapla
  • musafa taş 7 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin hoca senin tespitlerin insanı doyuruyor.allah yadımcın olsun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • zmc 7 yıl önce Şikayet Et
    her zaman imanını satmış yahut satmak üzere hazır kıta bulunan alçaklar olacak... mesele bizim ne yaptığımız? öncelikle her birimiz adam olacak adam gibi yaşayacak adam gibi inanacağız. gerisi ALLAH ın takdiri.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ooofof 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet evet bütün suç hırsızın. Maskem düşmedimi şimdi.
    Cevapla
  • Salih 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu defa aleni olarak maskesi düşenlerden biri de Amerika değil mi?
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en büyük kafirleri bir olmuş ( abd, ingiltere, israil, fransa, almanya v.s. ) yanlarınada şuursuz, akılsız ve ne yaptığını bilmeyen sözde müslüman olarak geçinen bir kaç devlet ve grubu almışlar kukla ve maşa olarak kullanmak için tabi işleri bitince onların kafasınıda koparıp yeni kuklalar buluyorlar hemen hepsi Türkiye mize saldırıyor. Bu saldırılar cumhuriyet tarihinden önce de oldu sonrasında da kesilmeden devam etti. Biz dik duralım Kur'an-ı Kerimde Mevlamız buyurduğu gibi bölünmeyelim bir olalalım tevekkül edelim bunlar ancak avucunu yalar. Ama hakiki mümin olmak gerek.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • hasan peltek 7 yıl önce Şikayet Et
    yani pkk bertaraf edilmek üzereyken bu defada daişmi çıkıyor bu terörden bu ülkenin çektiyi nedir acaba bir yanlışlıkmı bir eksiklikmi var acaba hüseyin bey. nice kandiller
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • fıkrı fıkırlı 7 yıl önce Şikayet Et
    doğru ALLAH yardımcımız olsun
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • zeki sayılır 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazıyı okudum.Noktası ve virgülüne kadar katıldığımı beyan ederim. yazarın kalemine sağlık.Gözü olup görmeyen,kulağı olup duymayan bedbaht ve haindir. Her şey alenen cereyan etmektedir.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • beytullah 7 yıl önce Şikayet Et
    hani bu meseleler ilk çıktığında çok savrulan olacak demiştiniizya.çok haklıymışsınız sizdeki savrulmayı okadar geçtiki herşeyinizi kaybettiniz.bu yaşta bu duruma düşmek ALLAHIM sen kimseyi bu duruma düşürme.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kayseri 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum..Doğru Söze ne hacet.Allah devletimize zeval vermesin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mesut Paksoy 7 yıl önce Şikayet Et
    Basbayağı saçmalamış. Konuya at gözlüğüyle bakıyor görmek istediğini görüyor kalemini başkaları tutuyor yazan kendisi görünüyor.
    Cevapla
  • A.Hadi 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin diyeceğim, ama içimden gelmiyor
    Toplam 1 beğeni
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin bey yorumlarınıza tamamen katılıyorum. Çok güzel bir özet
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • adıdeğmez 7 yıl önce Şikayet Et
    üç iddiada tam doğru tesbit... allah razı olsun.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • S.Karadeniz 7 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum. Birde Sayın Gülerce veya gazeteniz aracılığıyla, Doğu/Güneydoğu ve tüm kürt kökenli vekillerimizin, PKK'nın Allah belasını versin diye gür sesle açıklama yapmaları gerek. Şimdiye kadar değişik platformlarda ve topluca bu tür açıklama yapmadılarsa daha neyi bekliyorlar veya bu kadar mı terör örgütünden korkuyorlar. İnanın, şu konjonktürde bu tarz toplu ve ulusal/uluslararası topluma hitaben verilecek demeçler halkımız üzerinde çok büyük olumlu tesir oluşturacaktır. Buradan, halkımız da artık daha gür ve yiğitçe, bu beyni yıkanmış/satılmışlara gereken cevabı verecektir-vermeye başlayacaktır. Selam ve saygıyla arz ederim.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat