ABD, Fethullah Gülen’i vermezse ne olur?
ABD, Fethullah Gülen’i vermezse ne olur?
.

Yorumlar25

  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok stratejik düşünmüşsünüz. Ancak Türkiyemizde ciğerleri yanan evlatlar, eşler analar ve babalar var. Onların vicdanen rahatlamaları gerekir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • tuna 7 yıl önce Şikayet Et
    çok mantıklı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İzmirli 7 yıl önce Şikayet Et
    getirilmesi demek, onu konuşturmak, halkın parasını ondan alıp halka geri vermek demektir, cezasını çekmeliki şehitlerimizin kanı yerde kalmasın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • bayram deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    cok harika bir tespih
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    DEVAM edelim yok siyasi erk bi sekilde bu veya benzeri etkenleri harekete geciremiyorsa el altindan masa altindan STK lar harekete gecirilerek milletin abd elcilikleri ve incirligi basmalri saglanmali onlari is göremez hale getirmeli ve milletin arzusu istegi dogrultusunda ülkemizden ayrilmasi saglanmali MILLET bunu yapicak gücet LAKI ya siyasi ERK buna cesaretleri var mi ????
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Verseler ne olcak taksim meydanın da idam mumkunmu degil.250 sehidimizin intikam ini allaha havale ediyorum.bizim vergilerimizle hapiste yiyip icip apo gibi yaticagina amerikada af kurup dursun milletde daha ne kadar zirvaladigini izler
    Cevapla
  • ali yıldırım 7 yıl önce Şikayet Et
    yazdıkların dogruda abd vermezse türkiyenin itibarı için türkiye bunu en ibretlik biçimde infaz etmeli nerede olursa olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Muhammed Hanefi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların idamını vermezseniz, bu millet size hakkını helal etmez. ABD bu haini vermeli ve bu hainin bu münafığın ipini çekmeli ve onun sayesinde öcalanında ipi çekilmiş olacaktır. Bu millet bu ülkede bunların yaşamasına razı değil bilesiniz. Bunların ipi çekilmez ise bütün Türk milletinin vebali üstünüze olacaktır bilesiniz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsini abd nin avrupanın kökü kazınmadığı sürece sonsuza kadar devam eder
    Cevapla
  • nöbette 7 yıl önce Şikayet Et
    bencede vermesinler, her geçengün belgelerle abd nin ne olduğunu dünyaya gösteririz ve zihinlere yerleştiririz, çok güzel bir fırsat, sürekli dış ülkelere bilgi verilmeli, en çokta medyanın bunu üstlenmesi sağlanmalı, dış dünyadaki halkın zihinlerine yerleştirilmesi için ne gerekiyosa yapılmalı, darbenin sışındaki şeylerde çorap söküğü gibi geliyor zaten, onlarında arkasında abd olduğu gösterilmeli. ve böylece abd nin çöküşüne tanıklık edin..
    Cevapla
  • mesut 7 yıl önce Şikayet Et
    BU vıcdanlarını düny aiçin şeytana satmışlar sürüsünü rabbımıze havale edlım
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • MESUT 7 yıl önce Şikayet Et
    hakikatı zikretmişsiniz herkesin hesabını görecek olan CEBBAR (CC) dur. dünyada kurtulsa ne olur azabın büyüğü onu bekliyor İNŞAALLAH.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Muhammed M. 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakara Suresi Ayet 120: (Sen dinlerine uymadıkça, ne Yahudiler ve ne de Hıristiyanlar asla senden razı olmazlar. De ki: "Allah'ın yolu asıl doğru yoldur." Sana gelen ilimden sonra, eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, Allah'tan sana ne bir dost, ne bir yardımcı vardır.) ABD'nin savunmak için söyleyeceği her şeyi bu ayet açısından değerlendirmek lazım. ABD yani yahudi ve hristiyanlar bundan memnun ise ...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • eyevallah 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç böyle düşünmemiştim.. lakin o şeytanı abd'de yatağında rahat uyutmak ta kanımıza dokunuyor.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • 1rfan 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir hatırlatmaydı, teşekkürler Erem Bey.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat