Erdoğan ümmetin çağdaş Hüseyin'idir!
Erdoğan ümmetin çağdaş Hüseyin'idir!
İsteyen kabul etsin isteyen kabul etmesin, isteyen de bu sözlerime gülüp geçsin. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ümmetin gözünde Kerbelada zalim Yezit’in askerleri tarafından barbarca şehit edilen Hz. Hüseyin’in konumundadır.

Yorumlar7

  • Selami sarı 7 yıl önce Şikayet Et
    Cemaatte yetişip de hala bunca cinayet, hırsızlık ve kalpazanlığa rağmen olup bitenleri ve darbeyi anlamayan ve anlamak istemeyenler var. İmalı imalı konuşuyor ikiyüzlü insanlar... Sizi her halinizle tanıyoruz...
    Cevapla
  • hilmet 7 yıl önce Şikayet Et
    puhahahahhaha la get isine... kim tayyip erdogana doıkunabilir....kim onu sorgulayabilir...malı mulku giden kim 90 yasındaki dedesinden emzikli bayanına tutuklanna kim... adamı elstiren tweet atan bi,le tutuklanırken... ona bictiginiz rol huseyinmi... hz huseyin carpar seni...
    Cevapla
  • Hasan hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan paralel yandaşı hilmet mi, himmet mi kimsen,. Senin ailene şahsına küfrederler ise sen teşekkür mü edeceksin onlara? Bak! Erdoğan bu adamlara açtığı davaların hepsini geri aldı. Büyük adammış değil mi? Hala bazıları darbecilerin safında, ama erkekçe durdukları yeri bile söyleyemiyor. Tabii ki ikiyüzlülükten ölen mi var.
    Toplam 1 beğeni
  • Celal 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi de....peki, ya o şirk düzeni olan demokratik laikle ülkeyi idare etmeye çalışmasına ne buyrulur? Acaba Hz. hüseyin (ra) şu anda olsaydı dedesine Mekkeyi dar eden o Ebu Cehilin kanunlarıyla hemhal olurmuydu? İşin, biraz da bu tarafına bakak gerekemez mi?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ABÇ 7 yıl önce Şikayet Et
    Celal seninkiler darbeyi gerçekleştirseler şeriatı mı getirecekler sanıyorsun.
  • Emine 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsan yap sadece kendine yaparsın Herkes kendi amel defterini yaziyor
    Cevapla
  • Veli Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar sakin ve sessiz görünmelerinin arka planında ne fırtınalar yatıyormuş ortaya çıktı.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat