Gülen baştan beri mi haindi?
Gülen baştan beri mi haindi?
.

Yorumlar42

  • SEHMUZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Huseyin gülerce ne yorum yaptıysa doğrudur.Hayin degildir
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu gülerce ne zaman tutuklanacak?
    Cevapla
  • ismail koç 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen katiliyorum ama sizin gibi bunlari daha once cozmesi lazim
    Cevapla
  • Fatma 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi onun hain olduğunu 2012 de farkettin. Peki bir Müslüman için Peygamber efendimiz (s.a.v.) in ondan önde olduğunu da mı hainliğini farkettiğinde farkettin? Bir arkadaşımın ricası üzerine Kutlu Doğum söyleşisi diye Konya da bir otelde söyleşinize katıldım. Söyleşi boyunca hoca efendiyle şunu yaptık bunu yaptık diye bin defa adını zikrettiniz. İki kere filan Efendimizi ağzınıza aldınız. Ha bire hoca efendi bir de zaman gazetesinin yeni çıkaracağı bir dergiden bahsettiniz. Söyleşi çıkışında arkadaşımı da uyardım bakma bunların lafına bak Kutlu Doğum diye geldik ha bire hoca efendi dinledik diye.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Duyarlı Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Cia biliyordu demek çok eksik kalır,bizatihi fetullah lawrence gibi özel yetiştirilen ve güdülen bir amerika ve ingiliz ortak ajanıdır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Fatma Yilmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten eğer gerçekten ıslam için çalışsaydı bu kadar önemli mevkideki insanlarla neler yapılabilirdi. ama onlar bu gücünü darbe için kullandılar.islama hizmetleri olması sadece onu kullandılar.
    Cevapla
  • hadi ordan 7 yıl önce Şikayet Et
    şakacı...
    Cevapla
  • Dörtyol 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazı üzerine Pes doğrusu, yok daha neler şeklinde tepki verilebilir. Ancak Bülent Arınç da dahil olmak üzere bu zevatın yaptığı açıklamalar bana inandırıcı gelmiyor, bu yüzden sözü edilen şahısların iyice incelenmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • A. Hacigül 7 yıl önce Şikayet Et
    Yılardır ABD den Türkiye ye parmak sallayanlar acaba tank ın önünde ben ölmeye hazırım sen beni öldürmeye hazırmısın diye haykıran genç kızımızın cesaretini ahmaklık olarak suçlayacağına, elinde tankı topu olunca canavar kesilen komutan Antalya da gardrop tan çıkınca çokmu akıllıydı. İşte benim milletim bu genç kız. O tankın önüne yatankahraman. Hizmet hareketinin ne anlama geldiğini "Beni Türkiye ye vermeyin, ben hep Batı ya hizmet ettim" deyince cevabını buldu sanırım.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Erol 7 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın Hüseyin bey siz bile içindeyken farkedemediyseniz
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Cesur 7 yıl önce Şikayet Et
    Alimliğin belli kıstasları vardır. Büyük alimler kendilerinin tevhid ve akaide ters düşen bir söz ve eylemde bulunduğunda, en yanundakilere kendisini öldürmesini emretmiştir. Fetö denen alçak alimliğin a sından bile anlamamakta iken, fertleri ağlayan gözleri, buruk kelimelerle zehirleyip, maalesef bir çok insanın kanını emmiştir. Evet en başından beri hain ve riyakardır, Hain emelleri için insanların imanıyla oynayan bir firavun ve hatta karundur. Hatta tüm bunları islam adına yaptığına söylediğinden, onlardan bile kötüdür. Izdırap ile cehennemin 7. Katında yerini hazırlamıştır. İbret için kızılayda asılması için dua ediniz.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Darbesavar 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben Lise yıllarımda bunlarla 1994 yılında tanıştım 1996 ne mal olduklarını öğrendim ve siz ancak 2012 de öğrenebildiniz. Yuh.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • CELAL HASAN 7 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin bey hala eski ! ! ! gazetesindeki yazılarınız kadar cesur-samimi olmadığınıza inanıyorum. Biraz da bam telinize dokundurarak yazmanız gerekmiyor mu acaba ?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • polar 7 yıl önce Şikayet Et
    syn gülerce yazını hiç okumadım başlığını gördüm ve yazıyorum. "günaydın." ayrıca o sorunun cevabını arıyorsan 1965 e git, orada bulursun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • evet 7 yıl önce Şikayet Et
    baştan beri. sipreyli göz yaşlarının arkasına gizlendi
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat